Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dzeko da je dosao u Romu samo koju sezonu ranije bio bi veca legenda od totija
kamo srece da nije nikako dosao:-)nebeskasila je napisao/la: ↑25 jun 2020, 09:03Dzeko da je dosao u Romu samo koju sezonu ranije bio bi veca legenda od totija
Dje Lautaro ?
- JarnoTrulli
Najveci !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kada te veliki Fabio Capello usporedi sa Van Bastenom, kojeg je on trenirao, onda znaš da si zvijer od napadača.
Nadam se da će ga dobra forma u Romu ostaviti tu još 2-3 sezone. Da odigramo Evropsko sa njim i ako Bog da i Svjetsko još jedno. Što šta fali ?!
Nadam se da će ga dobra forma u Romu ostaviti tu još 2-3 sezone. Da odigramo Evropsko sa njim i ako Bog da i Svjetsko još jedno. Što šta fali ?!

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ko će Džeki ovakve lopte slati? Gojko? Duljević? Pjanić?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Odmah sam se sjetio one asistencije Pjanića sa polovine terena protiv S.Irske na Grbavici.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:21Ko će Džeki ovakve lopte slati? Gojko? Duljević? Pjanić?
Tada smo igrali u sredini sa dva nekakva "trkača" i "razbijača" necega. Bešić i Sarić. Sarić više nije tu tako da mislim da Pjanić treba da dobije jednog majstora nogometa pored sebe u veznog redu. Mislim na nekog ko zna asistirati i pogađari, a da nije samo krkan.
I definitivno ta jedna pozicija ostaje za defanzivnog veznjaka. Svi se nadamo da će Bešić konačno naći klub ovag prelaznog roka i proci priprema sa njima i krenuti redovno igrati.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jesu ovo asistencije ? 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Iličić 287 utakmica
Vučinić 333
Pandev 414
Džeko 163
Impresivno...
Vučinić 333
Pandev 414
Džeko 163
Impresivno...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ASD
- Kontakt:
Iličić je dvije godine mlađi od Džeke. Mogao bi i njega čak Edin stići.
Zavisi do kad će igrati.
Zavisi do kad će igrati.
Pa jest ono da je Džeko igrao i osvajao titule u Njemačkoj i Engleskoj dok su ovi za to vrijeme igrali u Italiji.
Svi nabrojani igrači su haman pa od početka svojih karijera, osim svojih matičnih država, igrali SAMO u Italiji. Al kakve to veze ima, jel tako ? Bitan je "picture frameing" i hajmo rec kompleksi.
Ha Marko, šta ti kažeš na to ?
Svi nabrojani igrači su haman pa od početka svojih karijera, osim svojih matičnih država, igrali SAMO u Italiji. Al kakve to veze ima, jel tako ? Bitan je "picture frameing" i hajmo rec kompleksi.
Ha Marko, šta ti kažeš na to ?

O čemu ti? Kakvi kompleksi? Čovjek zalijepio sliku sa mocarta i ništa više.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 14:59Pa jest ono da je Džeko igrao i osvajao titule u Njemačkoj i Engleskoj dok su ovi za to vrijeme igrali u Italiji.
Ha Marko, šta ti kažeš na to ?![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa sa obzirom da mi je Data Storytelling i Data Science polje istraživanja(studij) vrlo dobro znam o čemu pričam.Virtu4l je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:08O čemu ti? Kakvi kompleksi? Čovjek zalijepio sliku sa mocarta i ništa više.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 14:59Pa jest ono da je Džeko igrao i osvajao titule u Njemačkoj i Engleskoj dok su ovi za to vrijeme igrali u Italiji.

Halo naučnik,h1a2s3o4 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:14Pa sa obzirom da mi je Data Storytelling i Data Science polje istraživanja(studij) vrlo dobro znam o čemu pričam.Virtu4l je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:08O čemu ti? Kakvi kompleksi? Čovjek zalijepio sliku sa mocarta i ništa više.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 14:59Pa jest ono da je Džeko igrao i osvajao titule u Njemačkoj i Engleskoj dok su ovi za to vrijeme igrali u Italiji.
![]()
Edin Džeko je za Romu ukupno odigrao 212 mečeva u svim takmičenjima i postigao 104 gola što je prosječno 0,49 golova po utakmici,sa jučerašnjim datumom.
Ali, hajde da tu tvoju 'naučno-istraživačku' tabelu prihvatim, ali i dodam statistički podatak - prosječno postignuti golovi po utakmici:
Iličić 87 g. /287 utakmica = 0,33 gola po utakmici
Vučinić 96 g / 333 = 0,29 gola po utakmici
Pandev 92 g. / 414 = 0,22 gola po utakmici
Džeko 76 g / 163 utakmice = 0,47 golova po utakmici
Bosno moja poharana....