Nisu momci sa juga krivi sto je malobrojna policija - i to ako je uopste bila malobrojna - jednostavno pustila gostujuce navijace da divljaju po stadionu! Ako cemo iskreno, u tim autobusima, koji su btw bili nenajavljeni, je mogao sjediti bilo ko, i ko ima veze sa fudbalom i ko nema. U cijeloj prici pravi navijaci su najmanje krivi a sva se krivica po automatizmu prebacuje na njihseven je napisao/la:treba zabraniti sve navijačke grupe a na to se i ide i to je svjetski trend , zabrana svakog organizovanog navijanja, samo publika i uživanje u fudbalu a ne u navijanju, engleska moda
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- underground
- Kontakt:
svaka cast manijaci iako vas bas i ne gotivim
svaka cast na odbrani grada, posebno na plivackim treninzima
RZ88

svaka cast na odbrani grada, posebno na plivackim treninzima

RZ88
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
nime_tm87 je napisao/la:gdje je tu car...fubdal bez navijaca nije fubdal...seven je napisao/la:treba zabraniti sve navijačke grupe a na to se i ide i to je svjetski trend , zabrana svakog organizovanog navijanja, samo publika i uživanje u fudbalu a ne u navijanju, engleska moda
jos jednom za sinoc dobili su sta su trazili i to je to.
pa dobro možda si u pravu možda ne, samo kažem šta je trend i na što se ide, nije moj stav da se razumijemo
Momak koji je povrijeden sinoc je izdahno !
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Daj nemoj zajebati to je ozbiljna stvar!!!Medixon je napisao/la:Momak koji je povrijeden sinoc je izdahno !
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
- Kontakt:
Ma sta ti znas, tog dana si drko po forumu ko i danasUPS je napisao/la:navijaci Sarajeva su u Listici napadnuti i nisu dosli radisti s**** kako ti kazes. Dok nisu bili zasuti kamenjem i flasama nisu napravili ni jedan jedini incident! Zato tu pricu vise ni majci rodjenoj ne mozes prodatifelix123 je napisao/la:Sta si ti mislio kad si doso u moj grad radit sranja ???Silkoni je napisao/la:Citav dan juce danas citam ovo,oko sranja..Kao dijete ovog grada i kao navijac sarajeva..Mogu samo da kazem kako drugi navijaci mogu zamisliti i doci u nas grad da rade sranja..Brate pa mi nismo dali sarajevo u ratu..I steta mi je samo sto ih niste vise zgazili papci sa dalmacije sta su si umislili i ovi nasi seljaci iz sirokog,ljubuskog itd...
Ja sam sudionik bio ,al u redu da ne troliramo više
Da je izdahnuo bila bi informacija na svim **** portalimaMedixon je napisao/la:Momak koji je povrijeden sinoc je izdahno !
treba ga trajno banovati i IP adresu ako je ovo samo dezinformacija ili obicna cista laz...THC je napisao/la:Da je izdahnuo bila bi informacija na svim **** portalimaMedixon je napisao/la:Momak koji je povrijeden sinoc je izdahno !
ja eto ti znas, i tebi i tvom celavom dalajlami bevandi trebam vjerovati a ne svom bratu i drugim momcima koji su bili dolefelix123 je napisao/la:Ma sta ti znas, tog dana si d*** po forumu ko i danasUPS je napisao/la: navijaci Sarajeva su u Listici napadnuti i nisu dosli radisti s**** kako ti kazes. Dok nisu bili zasuti kamenjem i flasama nisu napravili ni jedan jedini incident! Zato tu pricu vise ni majci rodjenoj ne mozes prodati

princx je napisao/la:mogli ste napraviti bolji plan za proslavu 90 godina zelje kao npr.turnir:
partiza,zvijezda,hajduk,dinamo,zeljo i sarajevo![]()
a
ma nebi bilo jaceg turnira u svijetu![]()
To bi se moglo samo u tajnosti odraditi

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- plava grbavica
- Kontakt:
Sta si ti mislio kad si doso u moj grad radit sranja ???[/quote]
navijaci Sarajeva su u Listici napadnuti i nisu dosli radisti s**** kako ti kazes. Dok nisu bili zasuti kamenjem i flasama nisu napravili ni jedan jedini incident! Zato tu pricu vise ni majci rodjenoj ne mozes prodati[/quote]
tačno je da su pitari prvi počeli praviti belaje po širokom a isto tako je tačno da smo mi svim srcem prijateljski htjeli dočekati hajduk a da su hercegovci koji sebe nazivaju torcida prvi napali. mora se početi više govoriti onako kako jeste nema " više istina#
navijaci Sarajeva su u Listici napadnuti i nisu dosli radisti s**** kako ti kazes. Dok nisu bili zasuti kamenjem i flasama nisu napravili ni jedan jedini incident! Zato tu pricu vise ni majci rodjenoj ne mozes prodati[/quote]
tačno je da su pitari prvi počeli praviti belaje po širokom a isto tako je tačno da smo mi svim srcem prijateljski htjeli dočekati hajduk a da su hercegovci koji sebe nazivaju torcida prvi napali. mora se početi više govoriti onako kako jeste nema " više istina#
daj ba nemojte se zajebavat sa ovakvim informacijama, pa ipak je ljudski zivot u pitanju!Medixon je napisao/la:Momak koji je povrijeden sinoc je izdahno !
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
- Principatus
- Kontakt:
Jeli tebi to smijesno ili sta?Medixon je napisao/la:Momak koji je povrijeden sinoc je izdahno !
Po zadnjim vijestima u stabilnom je stanju, kao i izbodeni navijac Zeljeznicara.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
E pa ozbiljno bi se zabrinuo za tvoje mentalno zdravlje i tvoga brata i drugih momaka kad bi priznali da ste poceli neredu u kojima je poginuo vas prijatelj s tribineUPS je napisao/la:ja eto ti znas, i tebi i tvom celavom dalajlami bevandi trebam vjerovati a ne svom bratu i drugim momcima koji su bili dolefelix123 je napisao/la:Ma sta ti znas, tog dana si d*** po forumu ko i danasUPS je napisao/la: navijaci Sarajeva su u Listici napadnuti i nisu dosli radisti s**** kako ti kazes. Dok nisu bili zasuti kamenjem i flasama nisu napravili ni jedan jedini incident! Zato tu pricu vise ni majci rodjenoj ne mozes prodati
Ima ti u ovom svijetu i lazova i ubojica (i Vedranov) sve su to loši ljudi
Al o tom kad procitas sve bajke i iscrtaš sve slikovnice i krenes u skolu
Žalosno je ono jučer sve bilo...
Došli fićfirići i mislili da mogu raditi po gradu šta hoće.. Manijaci uzvratili kao što bi uzvratio svaki građanin kojeg napadneš na ''njegovom''
S druge strane reakcija policije na to sve je MORALA da bude ''bolje spriječi nego liječi''
Gdje živimo dobro je pa nije bilo mrtvih glava..
Došli fićfirići i mislili da mogu raditi po gradu šta hoće.. Manijaci uzvratili kao što bi uzvratio svaki građanin kojeg napadneš na ''njegovom''
S druge strane reakcija policije na to sve je MORALA da bude ''bolje spriječi nego liječi''

Gdje živimo dobro je pa nije bilo mrtvih glava..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
povrijeđeni navijač je u stabilnom stanju, tako kaže Biljana Jandrić portparol KCUS, tako da sve ostalo su dezinformacije u cilju širenja straha među običnom rajom.........
- plava grbavica
- Kontakt:
sve ti je tačno rečeno. uhvati se torpedo foruma šta češ ikako kod nasmolotovljev je napisao/la:@admin
kao ozbiljan clan foruma,zahtjevam da iz moralnih razloga trajno odstranite sa foruma nick @TeaM 87
zbog sirenja dezinformacija i vrijedjanja pojedinih clanova foruma.
ne zelim da vas ucjenjujem,ali ukoliko to ne ucinite ostaje vama na savjest,cinjenica da ovaj forum
gubi svoj kvalitet,tj.da gubite kvalitetnog clana foruma.
hvala
mozes ti piskarati sta hoces ali svi znaju od od ovihfelix123 je napisao/la: E pa ozbiljno bi se zabrinuo za tvoje mentalno zdravlje i tvoga brata i drugih momaka kad bi priznali da ste poceli neredu u kojima je poginuo vas prijatelj s tribine
Ima ti u ovom svijetu i lazova i ubojica (i Vedranov) sve su to loši ljudi
Al o tom kad procitas sve bajke i iscrtaš sve slikovnice i krenes u skolu
" onclick="window.open(this.href);return false;
nema gorih
p.s. kockasti i 'huniganizam'

PU! Jbte.
Ako se jos nesto slicno pojavi u narednim utakmicama automatski prekinuti i zabraniti, do daljnjeg, odigravanje svih utakmica na teritoriji BiH.
Fakat ne treba nama ovo, ima normalnih ljudi koji bi rado jos nosali citavu glavu na ramenima.
Davno sam ja prestao ici na utakmice pa i zbog ovakvih razloga.
Muka mi dosla jednom kad su navijaci jednog tima iz BiH zaganjali par navijaca drugog tima iz BiH koji su izasli sa stadiona na poluvremenu da uzmu burek jbte, i stigli ih i poceli udarat

Ali sada kada ne idem na utakmice zelim da mogu mirno proci gradom bez da razmisljam dali se odigrava neka utakmica i dali mi je pametno proci pored stadiona.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
E ****, sad ispade da građani nesmiju izaći na ulice jer ih horde navijača čekaju da ih isjeku mačetama