FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Crni gavran
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da li ce Jarnija zadrzati na Kosevu ? On je bio odlican igrac, ali da li dobar igrac moze biti i dobar trener, hmm. Ja sam licno skeptik sto se tice njegog trenerskog znanja, bar nakon ove dvije njegove utakmice.
Sarajevo nije izgubilo sve sanse za titulu, ali se sve vise Zeljo odmice
Sarajevo nije izgubilo sve sanse za titulu, ali se sve vise Zeljo odmice
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 09 mar 2014, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- SarajlijaTM
Hoćemo novu epizodu serijala: Dino˛& Abdulah - Svi su protiv nas

ma kad malo bolje razmislim dobro je i ovakojestamaji je napisao/la:ima izgovor, kup tekma mu je važnijablavor je napisao/la:Šest juniora u prvom sastavu Olimpica, na klupi ostali Kokot, Pandža, Durak, Smajić, Arežina. Vrlo zanimljiva odluka trenera Faika Kolara.
dobro bi bilo da ih razbijete pa da se ufurate i opustite prije kupa![]()

jedva čekam kup, moglo bi biti zabavno

Sto vas sjeba Zajko Zeba
divovi sa neba haha

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
HAHAHAH, joj Zebe Boga...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi. Vi ste najveca sramota BiH fudbala!!!!!
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 09 mar 2014, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
U k...c ga ljubim
KRALJ
KRALJ
Koja najezda žohara jbt. Pa nije vas ovoliko juce bilo na Grbavici. Slavite komsije,ne dajte se smesti

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Pravda za slobodu iz tuzle !Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
odlican uvod za srijedu..maleni se podigli plaho
nista..ovaj kup cemo rijesiti u prvoj utakmici,do tada spamajte po nasoj temi.
barca je izgubila sto nebi i mi remizirali sa Olimpicom.

Ove god misija spasavanja je okrenuta prema Prijedoru.. Ipak njima gostujemo zadnje kolo.... Valja im dati nam bodove... Al u tom slucaju oni onda ostaju u Ligi...Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
e ovako o vasoj casti sve govori ako ima ljudi ovde svi koji su rekli da je namjesteno treba da ih je stid i da se izbrisu sa foruma...a ovi koji su iskreni navijaci zelje imaju pravo da prcaju pitare koliko im volja jer ljudi imaju momke koje ostavljaju srce na terenu a mi imamo placene manekene sto jest jest...i sto je najgore sto ce sad u srijedu dobiti zelju ali ja im necu halalit ova prva dva kola kad bi zelju toperdirali...
Samo Sarajevo
Kad pogledam razliku, ako dobijemo Slaviju i Širokog, mogli bi Leotaru i pustitiMrMuscle je napisao/la:Ove god misija spasavanja je okrenuta prema Prijedoru.. Ipak njima gostujemo zadnje kolo.... Valja im dati nam bodove... Al u tom slucaju oni onda ostaju u Ligi...Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi.

Neće ni familija dugo, ničija do zore ne sija !Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi.
U novi boj ...
[youtube][/youtube]
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kad nakupimo desetak bodova viska, zasto ne prodati koji bod u zadnja dva-tri kola?Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi. Vi ste najveca sramota BiH fudbala!!!!!

Da se mogu ponijeti u sezonu poslije, ja bi ih ponio ali kazu ne moze, svejedno imas li 5 ili 10 bodova vise od drugoplasiranog, sve se vraca na nulu u novoj sezoni.

Steta, a mogli smo osvojiti tri titule u dvije godine.

- SarajlijaTM
Ma jasta,samo euforicno,nemoj da vas sta ometebudzak je napisao/la:odlican uvod za srijedu..maleni se podigli plaho![]()

-
- Kontakt:
nista vise nije isto !hz033 je napisao/la:Neće ni familija dugo, ničija do zore ne sija !Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, feniksptica, Hajdeee, HyperOS, JavierBosnia, keli, Lavcina, lumani, mnon46, perodeformero, riki46, SamoDaKazeem i 75 gostiju.