PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
NA GOSTOVANJE LJOŽE KRECE...ZAUSTAVIT NAS NIKO NECE!!!!! (danas ce Željo igrati domacu tekmu)Ž

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Komsije dobro se obucite veceras, najavili su na kosevu -6
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

- U godini pred nama Željezničar će svoje utakmice igrati na Grbavici, a sasvim je izvjesno da neće biti ni nikakvih muzičkih dešavanja, odnosno velikih koncerata. Zbog toga će nastati određeni gubici, ali mi ne idemo okolo i kukamo nego gledamo da se sami izborimo sa problemima. Zbog činjenice da će Željezničar igrati na svojoj Grbavici, mi ćemo imati manju zaradu od dvadesetak hiljada konvertibilnih maraka. Naravno, drago nam je što je glavni grad dobio još jedan stadion na kojem se mogu igrati evropske utakmice. Kada su koncerti u pitanju, niko nas nije zvao niti se interesirao – kaže Polić.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne znam zasto tuguju, kad ce se slavit titula na KosevuRaonffa je napisao/la:Bez sekiracije bordo braćo, ima da idući vikend zajedno slavimo titulu na Koševu![]()
Hoćemo titulu, titulu na Koševu!

-
- Kontakt:
Eno sad kad ne mogu nista osvojit, poceli su za zahtjevima da se ne pustaju u prodaju karte za zapad i da se ogranici jug
znaju kakva ce ih sramota snaci na gradskom stadionu za sest dana
zao mi je momci ali se vi nista ne pitate, to je tanova prcija i nece dopustit da mu izbijate pare iz ruke, a nas ce biti duplo vise

znaju kakva ce ih sramota snaci na gradskom stadionu za sest dana

zao mi je momci ali se vi nista ne pitate, to je tanova prcija i nece dopustit da mu izbijate pare iz ruke, a nas ce biti duplo vise

Predlažem da za organizaciju derbiju iznajme Otoku i nek nam ostave 150 mjesta i ograde, Koševo je ogroman stadion da bi na bilo koji način mogli spriječiti dolazak većeg broja ljudi. Sta fali svaki podstanar mjenja prebivalište više puta.
- Medikament
- Kontakt:
žao mi je onog jadnika koji će gazdi morati objasniti da će umjesto 100 hiljada, od derbija zaraditi 15-20irfo je napisao/la:Eno sad kad ne mogu nista osvojit, poceli su za zahtjevima da se ne pustaju u prodaju karte za zapad i da se ogranici jug![]()
znaju kakva ce ih sramota snaci na gradskom stadionu za sest dana![]()

sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- escobarpablo
- Kontakt:
Oj Virtuale plavi tiću, počeški pitare po glaviću. 

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
escobarpablo je napisao/la:Oj Virtuale plavi tiću, počeški pitare po glaviću.

Dok se vi zayebavate ovdje u Krupi se od jutros montira agregat, kablovi i ostala tehnika ako ovi iz Elektroprivrede RS izrade sa strujom.
P.S. Prati li ko zvanicnu pitara dokle su sa zemljistem, lokacijom za bodro arenu.
P.S. Prati li ko zvanicnu pitara dokle su sa zemljistem, lokacijom za bodro arenu.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 14 maj 2017, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
Kup kup kup je nas

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
pitari nesto kao sada odredjuju koliko cemo ulaznica dobiti, a ne znaju da su tanova prcija i da ce biti kako on kaze...
a on hoce samo pare, yebe se njemu za neke bojkote hz huligana na grbavici

45515
Realno, daBogda mi odradili bar jednu europsku tekmu na Koševu ovog ljetaVirtu4l je napisao/la:
- U godini pred nama Željezničar će svoje utakmice igrati na Grbavici, a sasvim je izvjesno da neće biti ni nikakvih muzičkih dešavanja, odnosno velikih koncerata. Zbog toga će nastati određeni gubici, ali mi ne idemo okolo i kukamo nego gledamo da se sami izborimo sa problemima. Zbog činjenice da će Željezničar igrati na svojoj Grbavici, mi ćemo imati manju zaradu od dvadesetak hiljada konvertibilnih maraka. Naravno, drago nam je što je glavni grad dobio još jedan stadion na kojem se mogu igrati evropske utakmice. Kada su koncerti u pitanju, niko nas nije zvao niti se interesirao – kaže Polić.
![]()
![]()
![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Memaraaaaa osjedit ces do kraja sezone, placi kuknjava
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
joj memare... sta osjediti... izvrsit ce samoubistvo kad uzmemo titulu na hadison parku...
45515
Najbolji i najtrofejniji bošnjački klub.
Kako je danas lijepo biti navijač Željezničara, ne mogu ni zamisliti.
Kako je danas lijepo biti navijač Željezničara, ne mogu ni zamisliti.

opet penal ne svira AHAHHAH (Samo nemoj ko da se prospe i napise da je napucana lopta bila
)

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma ne odredjujemo mi nista, MUP tako zahtijevagrbavicka je napisao/la:pitari nesto kao sada odredjuju koliko cemo ulaznica dobiti, a ne znaju da su tanova prcija i da ce biti kako on kaze...a on hoce samo pare, yebe se njemu za neke bojkote hz huligana na grbavici

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.