Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Momciluk
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Momciluk » 20 sep 2015, 02:15

calcio je napisao/la:Uostalom ako se dobro sjecam, nije bila samo frka oko TSS-a, Avdije, Hadzica, vec su mnogi Papetu u istom dahu zamjerali i sto vodi Sunjica i Viscu. Obicno se ta petorka navodila kao uljezi. Eto ako smatrate da je pogrijesio sa ovom prvom trojicom, mozete li ga makar pohvaliti sto nije slusao glas naroda i otjerao ovu preostalu dvojicu jer pokazalo se da je napravio pun pogodak sa njima.
Istina da su pojedine neznalice i njih dvojicu svrstavali sa ovim prvim, ali njih je bilo jako malo tako da nije ni bitno. Visca je bio tu oko reprezentacije uvijek, standardan je u klubu bio i nije bilo razloga da ga ne zove. E sto se tice Sunjica za njega sve zasluge pripadaju Papetu, mislim da momak nije bio ni spomentu ni jednom i da smo svi bili iznenadjeni kad ga je pozvao. Safete hvala sto si otkrio, pozvao i u velikoj mjeri doprinio u stvaranju Sunjiceve karijere :bow:
Jel u redu?
This time next year we'll be millionaires.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 sep 2015, 02:22

Momciluk je napisao/la:
calcio je napisao/la:Uostalom ako se dobro sjecam, nije bila samo frka oko TSS-a, Avdije, Hadzica, vec su mnogi Papetu u istom dahu zamjerali i sto vodi Sunjica i Viscu. Obicno se ta petorka navodila kao uljezi. Eto ako smatrate da je pogrijesio sa ovom prvom trojicom, mozete li ga makar pohvaliti sto nije slusao glas naroda i otjerao ovu preostalu dvojicu jer pokazalo se da je napravio pun pogodak sa njima.
Istina da su pojedine neznalice i njih dvojicu svrstavali sa ovim prvim, ali njih je bilo jako malo tako da nije ni bitno. Visca je bio tu oko reprezentacije uvijek, standardan je u klubu bio i nije bilo razloga da ga ne zove. E sto se tice Sunjica za njega sve zasluge pripadaju Papetu, mislim da momak nije bio ni spomentu ni jednom i da smo svi bili iznenadjeni kad ga je pozvao. Safete hvala sto si otkrio, pozvao i u velikoj mjeri doprinio u stvaranju Sunjiceve karijere :bow:
Jel u redu?
Jos otjevaj "Oprosti mi Pape" i bice u redu. :)
Zar nije Visca igrao u drugoj turskoj liga tada? Na osnovu toga su ga napadali.
Avdija je na SP dobro iskoristio svoju minutazu. Odigrao jednu utakmicu, postigao gol. :njanjanja:

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 20 sep 2015, 02:28

calcio je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
Jel u redu?
Jos otjevaj "Oprosti mi Pape" i bice u redu. :)
Zar nije Visca igrao u drugoj turskoj liga tada? Na osnovu toga su ga napadali.
Avdija je na SP dobro iskoristio svoju minutazu. Odigrao jednu utakmicu, postigao gol. :njanjanja:
To bi bilo to za sta bi ja mogao biti zahvalan njemu, i eventualno zbog toga sto na pocetku mandata nije glumio budalu. Spominjes Besica, momak je trebao igrat kvalifikacije i s njim nam plasman ni u jednom trenutku ne bi dosao u pitanje, a Safet ga zbog sukoba sa u-21 selektorom nije zvao i trebamo mu biti zahvalni zbog njega? Pozvao ga posle ogromnog pritiska navijaca a i realno nije ni imao drugog izbora.
Kakav Avdija, je.bo te avdija :D jos mi reci da je on ozbiljan igrac :crazy:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 sep 2015, 02:40

Nemoj da stavljam gif njegovog gola protiv Irana, u stilu CR7. ;)
Ogranicen je igrac ali koliko znam rijetko je (ili mozda nikad?) igrao na svojoj poziciji u reprezentaciji i bezveze mi ga je pljuvati. Igrao je u svojim mogucnostima i uvijek davao sve od sebe.
To mi dodje kao ovo pljuvanje kosarkasa sada na Eurobasketu. Zasto bih ih pljuvao kada su se borili i dali sve od sebe, zrtvovali cijelo ljeto za reprezetnaciju?

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 20 sep 2015, 02:42

Joj CR7 :D
Ma ne treba pljuvat njega, nego ti pokusavas nesto Papeta opravdat sto ga je zvao, a to nece ici :nene:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 sep 2015, 02:47

I opet se vracamo na pricu o alternativama. Da li je Ivanovic slab trener jer je poveo Bavcica na Euro? Ili je to mozda uradio zato jer nema alternativa, nema spremnog Teletovica?

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 20 sep 2015, 06:25

slika

:kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 20 sep 2015, 12:33

calcio je napisao/la:I opet se vracamo na pricu o alternativama. Da li je Ivanovic slab trener jer je poveo Bavcica na Euro? Ili je to mozda uradio zato jer nema alternativa, nema spremnog Teletovica?
Mogao je isprobat desnog beka iz Vrbanjuse kad je vidio da ovaj ne zna..

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 20 sep 2015, 12:45

A gdje su sad te silne alternative, potencijalna pojacanja koja su se spocitavala Papetu? Ako ikad, sad nam trebaju. Trebalo je ipak biti realan pa reci da su to bili u najbolju ruku prosjecni igraci koji su se gurali u reprezentaciju

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 20 sep 2015, 12:56

obagol je napisao/la:A gdje su sad te silne alternative, potencijalna pojacanja koja su se spocitavala Papetu? Ako ikad, sad nam trebaju. Trebalo je ipak biti realan pa reci da su to bili u najbolju ruku prosjecni igraci koji su se gurali u reprezentaciju
Pa avdija nije ni prosjecan to i jest problem, mogao je na ulici nac boljeg desnog beka..

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 sep 2015, 13:14

Kako mozete vise o Susicu? Pa utakmice nije bilo u zadnjem dijelu mandata da nisu falile 2 pozicije u timu. Covjek se uopce nije uzbudjivao. Samo bacao bombe na konferencijama ko Ismet Horo. Sjecam se da su nam falili napadaci, stoperi, bekovi. Boze zakloni sta je on radio u reprezentaciji. Znalac je 13 ili 14 u drugoj francuskoj ligi.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 sep 2015, 14:05

Momciluk je napisao/la: Pa avdija nije ni prosjecan to i jest problem, mogao je na ulici nac boljeg desnog beka..
Da je taj sa ulice bolji, nebi bio na ulici. Evo i sad desnog beka ni za lijeka , kada se Mujdza povrijedi KAPAK, pa to ne nabijate Mesi na nos. Sve stvari koje ste nabijali Safetu na nos presucujute Mesi. Otkako je selektor nije niti jedan igrac poceo promjenu sportskog drzavljanstva. Nema vise prica o Tankovicu (u vrijeme Susica bio ravan Messiju), gdje je razgovor sa Milicevicem, gdje je ta procedura? Sta je sa Arslanagicem, gdje je zapelo, zasto sutite?

Sto se Tine Susica tice, je dovoljno da je zacepio svima usta, jer je ovdje najavljen kao igrac koji ce zavrsiti na tribinama, a gdje su ti "strucnjaci" ?

Ovdje 90% nije ni pogledalo utakmice Hajduka, a satrase se ostavljati komentare kako Tino ne valja. Bitno je da valja onih 25.000 hiljada navijaca.
Usput ako hocete objektivan odgovor o Tini, lijepo na oficijelnu straicu Hajduka i uvjeren sam da cete ga dobiti, a ne ovdje .
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 sep 2015, 14:30

emir79 je napisao/la:
Momciluk je napisao/la: Pa avdija nije ni prosjecan to i jest problem, mogao je na ulici nac boljeg desnog beka..
Da je taj sa ulice bolji, nebi bio na ulici. Evo i sad desnog beka ni za lijeka , kada se Mujdza povrijedi KAPAK, pa to ne nabijate Mesi na nos. Sve stvari koje ste nabijali Safetu na nos presucujute Mesi. Otkako je selektor nije niti jedan igrac poceo promjenu sportskog drzavljanstva. Nema vise prica o Tankovicu (u vrijeme Susica bio ravan Messiju), gdje je razgovor sa Milicevicem, gdje je ta procedura? Sta je sa Arslanagicem, gdje je zapelo, zasto sutite?

Sto se Tine Susica tice, je dovoljno da je zacepio svima usta, jer je ovdje najavljen kao igrac koji ce zavrsiti na tribinama, a gdje su ti "strucnjaci" ?

Ovdje 90% nije ni pogledalo utakmice Hajduka, a satrase se ostavljati komentare kako Tino ne valja. Bitno je da valja onih 25.000 hiljada navijaca.
Usput ako hocete objektivan odgovor o Tini, lijepo na oficijelnu straicu Hajduka i uvjeren sam da cete ga dobiti, a ne ovdje .
Ovo je ziva istina.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 sep 2015, 15:12

Avdija ove sezone ima isti broj utakmica kao i neko s ulice.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 sep 2015, 15:29

jasmin10 je napisao/la:Avdija ove sezone ima isti broj utakmica kao i neko s ulice.

Ali je izjavio da mu je nena zelila da igra za Osmanlije. Neka njega ziva i zdrava ali daleko od Hajduka i reprezentacije. Avdija je na zalost totalni antitalenat.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 20 sep 2015, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 20 sep 2015, 15:32

jasmin10 je napisao/la:Avdija ove sezone ima isti broj utakmica kao i neko s ulice.

Fali mu jos samo minutica :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 20 sep 2015, 15:37

Mali Sušić nije los igrač, ima on kvaliteta kao i određenih nedostataka ali kad se pogleda cjelokupna slika radi se o jednom sasvim solidnom igraču. Veliki dio navijača naše reprezentacije njega gleda kroz prizmu Safeta Sušića i odatle vjerovatno i ta averzija prema momku ali dečko nije los fudbaler. Zadnju utakmicu protiv Dinama odigrao sasvim korektno međutim raja mu i dalje nalazi mane i omalovažava njegov učinak. Ne kažem da je novi Pjanic ali jedan sasvim solidan igrač definitivno.
Eto u reprezentaciji skoro da i ne dobiva minutazu stoga ne vidim razlog da se i dalje pljuje i da pojedinci likuju na svaki njegov neuspjeh.
Pokušajte nekad ogledati koju utakmicu hajduka a pritom zaboravite da se radi o bratiću Safeta Sušića i onda dajte svoj sud i njemu kao igraču.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 20 sep 2015, 15:47

edoo3 je napisao/la: Pokušajte nekad ogledati koju utakmicu hajduka a pritom zaboravite da se radi o bratiću Safeta Sušića i onda dajte svoj sud i njemu kao igraču.
Zar stvarno misliš da su sposobni to uraditi, oni koji su ovdje napisali nekoliko hiljada postova, a u svakom se negativno spominju reprezentativci Bosne i Hercegovine?

Ostalo se sve slažem. :thumbup:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 20 sep 2015, 16:05

@BaDa12 recimo da se nadam da jesu :),odavno je ovaj forum poprimio jednu sasvim drugu dimenziju.Od mjesta kojem je prvobitna svrha da se vodi neka konstruktivna diskusija o reprezentaciji BiH došli smo do toga da se ovdje dijele neke tzv "pljuske"nekoj suprotnoj strani.
Sto se ovog momka tice uvrede se ne biraju, vrijeđa ga se na svakoj mogućoj osnovi,vazda jedni te isti komentari bez obzira da li momak briljirao na utakmici ili presjedio na klupi.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 sep 2015, 00:25

Tino nije nimalo los igrac samo je uzet na zub. I ja sam bio skeptican, ali trenutno je bolji od svih nasih veznjaka osim naranvo Pjanica...ima mana, ali raja pretjeruje. Medunjanin se dize u nebesa a ne vidim ni jednu stvar po kojoj je bolji od Tine
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.