RODJENI BRATO !
Respekt za Želju ali ništa više.Imamo mi care dosta motiva bez Želje, iskreno neznam zašto bi nam to motiv bio.Svaku utakmicu bi trebalo igrati sa motivom za vlastiti dres i klub za koji igraš, bez obzira trebaju li ti bodovi ili ne.U tome i jest duh sporta, korektno, fer i muški!Daddo_tm je napisao/la:Očekujem da danas Rođeni pobjede iz dva razloga. Prvi je kako bi osigurali opstanak u nasoj ligi a drugi razlog je taj sto bi Željo smanjio bodovnu razliku za Borcem, zato Rođeni uz pomoc vasih navijača pobjedite danas igrajte za sebe i za Želju.
I ja takođe, lako će to biti sa TravnikomBuddy je napisao/la:Ocekujem pobjedu
Šta je to s tobom. Pitaš li se?luckyh je napisao/la:AHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAH eto vam vas velez strumfovi mrtvi..sretno vam protiv travnika dabogda vam iscupali bod makar.
Ponisten cist go Rovcaninu,zbog "igranja rukom",iskljucen Odovic zbog protesta nakon sto je igrac Borca udario Peru bez lopte,i naravno dobio samo zuti. Jedva cekao da neki igrac Borca padne da svira faul.Tribine su mu se cijelu utakmicu sjecale i uze i sire familije.ukratko,sramota...Igra Veleza je realno bila slaba,ali i takvi smo bili puno bolji od Borca,i ne bi bilo nezasluzeno da smo pobjedili.avlami97 je napisao/la:Kako je sudio ovaj iz Tomislavgrada (Duvna). Je li ikoga oštetio?
Sudija je dosao da sjecka igru i u tome je i uspio.avlami97 je napisao/la:Kako je sudio ovaj iz Tomislavgrada (Duvna). Je li ikoga oštetio?
To je ruka bila, nema sta, cisto je ponisten gol. Ali u polje je sr.ao to nije normalno. Uglavnom i Borac i Velez jaki u defanzivi, u napadu tanki i jedni i drugi. Maletic i Krunic ubjedljivo najlosiji kod Borca, golman Avdukic i onaj 5-ica dole u odbrani vam zlata vrijede.Dejan, BL je napisao/la:E jbg sad svi smo se složili da je tu negdje x najrealniji malo navijački mi navlačili na dvicu vi na keca ali po onim izvještajima na radiu tu smo bili negdje. talasi napada Veleža pa Borca i tako ukrug, ajd jel ima neko realan izvještaj nemojte mi te sudije pominjati komentator koji je bio blizu kaže čisto igranje rukom.
drH je napisao/la:To je ruka bila, nema sta, cisto je ponisten gol. Ali u polje je sr.ao to nije normalno. Uglavnom i Borac i Velez jaki u defanzivi, u napadu tanki i jedni i drugi. Maletic i Krunic ubjedljivo najlosiji kod Borca, golman Avdukic i onaj 5-ica dole u odbrani vam zlata vrijede.Dejan, BL je napisao/la:E jbg sad svi smo se složili da je tu negdje x najrealniji malo navijački mi navlačili na dvicu vi na keca ali po onim izvještajima na radiu tu smo bili negdje. talasi napada Veleža pa Borca i tako ukrug, ajd jel ima neko realan izvještaj nemojte mi te sudije pominjati komentator koji je bio blizu kaže čisto igranje rukom.
Jedni kazu cist gol a drugi kazu cista ruka. A da se navijaci Veleza ipak dogovore?e narode sad sam sa utakmice!! ovo je smijesna liga do jaja.Rovcanin daje regularan gol, onaj ga k.r.e.t.e.n sudija ponistava! Sudjenje katastrofalno, cini mi se da je dogovorena nula!! Famozni Borac, nas SLJEDECI prvak u 90 minuta + sudijska nadoknada nije opalio ni jednu loptu prema golu Veleža! Jadna majko ko nam je prvak?? I to je to nepisano pravilo da svake sljedece godine osvaja klub druge nacionalnosti!! Smijesno!! Bez obzira na rezultaz rodjeni su dobili zasluzeni aplauz od navijaca za svoju borbenost i zalaganje. Samo hrabro Velez u nastavku sezone!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.