AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kakav preokret,Boatengu svaka cast... 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dok bismo se mi neutralni nasmijali jer se ipak držimo one "ne trčati pred rudo".spizz je napisao/la:Sad bi svi provokatori trebali naletiti i poceti pisati otkrovljenja tipa "ima pravde ,ima Boga" ko sinoc Baresi...mislim na ovo silovanje i trpanje od strane yebenog Lecceaali nismo svi isti jbg.

Prvo poluvrijeme nisam gled'o, al' u 2. samo Milan igra. Šteta što ona asistencija Cassana nije krunisana golom Ibrahimovića (zakasnio prilikom uklizavanja). Milan je naprosto demolirao Lecce u 2. poluvremenu. Nego, šta je sa Silvom? Je li povrijeđen? Nije igr'o ni u CL, pa zato pitam.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Silva neka laksa povreda ali Alegri ne zeli da rizikujeMonolog je napisao/la:Dok bismo se mi neutralni nasmijali jer se ipak držimo one "ne trčati pred rudo".spizz je napisao/la:Sad bi svi provokatori trebali naletiti i poceti pisati otkrovljenja tipa "ima pravde ,ima Boga" ko sinoc Baresi...mislim na ovo silovanje i trpanje od strane yebenog Lecceaali nismo svi isti jbg.
![]()
Prvo poluvrijeme nisam gled'o, al' u 2. samo Milan igra. Šteta što ona asistencija Cassana nije krunisana golom Ibrahimovića (zakasnio prilikom uklizavanja). Milan je naprosto demolirao Lecce u 2. poluvremenu. Nego, šta je sa Silvom? Je li povrijeđen? Nije igr'o ni u CL, pa zato pitam.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Svaka čast Milan, prava ekipa
Cule

Cule

2. pol dostojno šampiona. idemo momci izdržite još malo!
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- sarajlija89
- Kontakt:
Meni je sumnjiv onaj Galliani sa onim telefonskim pozivima, nako, relano
Salu na stranu, ne kontam sta se desilo sa Lecceom..pa dan te jbo nisu potrcali kako treba u drugom poluvremenu.... fkt nevjerovatno....
da su tracali bar malo, skonto bih... nista bukvalno... 

Salu na stranu, ne kontam sta se desilo sa Lecceom..pa dan te jbo nisu potrcali kako treba u drugom poluvremenu.... fkt nevjerovatno....

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
è finito! è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!è finito!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
nije ovo dobro, lecce je toliko lošiji od milana da se ovo moralo rutinski pobjediti, gledao sam od 2-0 i u prvom milan nije mogao 2 pasa spojiti
alegri je izgubljen danas, kpb mora igrati, MORA, uvijek, taman i ozljeđen je bolji od ambrosinija.
nadam se samo da je sad skontao da nemože milan igrati sa 3 mesara u veznom redu.
straser bio solidan i nega se treba vratiti, a gatuzu ambru se zahvaliti, 3 boda jako bitna to je najvažnije, a što se tiče namještanja, ona prva dva gola kpb ne možeš namjestiti sve da hoćeš

alegri je izgubljen danas, kpb mora igrati, MORA, uvijek, taman i ozljeđen je bolji od ambrosinija.
nadam se samo da je sad skontao da nemože milan igrati sa 3 mesara u veznom redu.
straser bio solidan i nega se treba vratiti, a gatuzu ambru se zahvaliti, 3 boda jako bitna to je najvažnije, a što se tiče namještanja, ona prva dva gola kpb ne možeš namjestiti sve da hoćeš
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- senad_flamin
- Kontakt:
Poziv su bili upuceni onima na klupi, za izmjene Ambrosinia i Robinhasarajlija89 je napisao/la:Meni je sumnjiv onaj Galliani sa onim telefonskim pozivima, nako, relano![]()
Salu na stranu, ne kontam sta se desilo sa Lecceom..pa dan te jbo nisu potrcali kako treba u drugom poluvremenu.... fkt nevjerovatno....da su tracali bar malo, skonto bih... nista bukvalno...

-RIVALDO-
Kraj Lecce 3:4 Milan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Samo cu napisati KEVIN PRINCE BOATENG
idem se sad napiti jaranu juventinu krvi, čujem tražio me na poluvremenu 

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
- Kontakt:
Čitav svijet vidi samo on ne. Ambrosini i kompanija. Činjenica je da senatori imaju toliki uticaj u klubu da je to za nepovjerovati.tony-mortale je napisao/la:nije ovo dobro, lecce je toliko lošiji od milana da se ovo moralo rutinski pobjediti, gledao sam od 2-0 i u prvom milan nije mogao 2 pasa spojiti![]()
Poslat ih u pm na kraju li u januaru, dovest montija i eriksena/casemira,. Vratiti Merkela, neka ga do kraja sezone da sazrije.
[youtube][/youtube]
Trebali smo ovo rijesiti u prvom poluvremenu, da je Max postavio normalnu formaciju.
Ambrosiniu je vrijeme da se oprosti, vratiti Strassera I Merkela i uzeti Monta.
I Taiwo naravno na lijevog beka.
Cassano najbolji asistent lige.

Trebali smo ovo rijesiti u prvom poluvremenu, da je Max postavio normalnu formaciju.
Ambrosiniu je vrijeme da se oprosti, vratiti Strassera I Merkela i uzeti Monta.
I Taiwo naravno na lijevog beka.
Cassano najbolji asistent lige.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
svaka cast Boateng...
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Milan je na krilima sjajnog Kevina Princea Boatenga uspio slaviti na gostovanju sa 4:3.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Iako smo na kraju dobili ipak bi neke stvari trebale Alegriu biti jasne, Boa mora igrati pod broj jedan, dalje kloc nad klocevima Antonini njega ne bi ni na klupu vec bi ga preselio na tribine, dokazao je i u ovoj utakmici sta zna
. Abiati bi mogao komotno sa Gatusom kod ocnog (gdje krenu kod 1 gola) opcenito brani po sistemu toplo-hladno cas izvadi nemoguce a onda ipak napravi takvu glupost (penal za Lecce) i krajnje je vrijeme za jednog mladjeg i perspektivnog golmana. Pa jbt svaki iole ozbiljniji tim dovodi mladje igrace a kod nas se opet spominje jos jedan djed (Anelka) i tome mora doci kraj kad su pojacanja u pitanju, Ambrosini za qurca daj boze da od njega vise kakve koristi bude u ovoj sezoni a kosto gledam opet ce ga Alegri forsirati jos kad se Gatuso vrati gdje ce nam biti kraj
: Nocerino me sve vise odusevljava iz utakmice u utakmicu ali se bojim da ce na klupu kad se vrati Rino i to mi se ne svidja nimalo.

- senad_flamin
- Kontakt:
Je li ono bio penal uopste
Sa I.ndex.hr , meni se ucinilo da jest ,al' ajd nema veze
A do jedanaesterca su domaćini došli nakon "sjajne" glume Corvije koji je simulirao kontak s vratarom Milana Abbiatijem.
Sa I.ndex.hr , meni se ucinilo da jest ,al' ajd nema veze
A do jedanaesterca su domaćini došli nakon "sjajne" glume Corvije koji je simulirao kontak s vratarom Milana Abbiatijem.
-RIVALDO-
Ma dobro penal nije bio 100% ali onako glupa reakcija prije toga kada je ispustio loptu sto je i dovelo do penala ne bi se smjela desavati golmanu Milana.
Jedan od drazih mi igraca u Italiji. Bravo legendo!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.