Sta li je Spaha radio dok su se njegovi saigraci zagrijavali pred utakmicu...?!Ajax je napisao/la:Ponavljam nisi upucen. Ako si ikad imao neku povredu u sportu. Trebao bi da znas da uz svu dobru volju ne mozes odigrati sa svom snagom jer te tijelo blokira. Koljeno, zglob sta god to bilo. I kod najvecih napora kao sto je duel sa super jakim Emenikeom nemozes uci 100% u duel jer te bol stopira. Po mojoj logici ne treba pustiti igrace da se zagrijavaju 15 min. Ali kada se igrac zagrije bol prestaje ( poslje utakmice bol se vrati ). I kada se igrac zagrije lakse igra. Spaha po meni nije ni trebao da igra ako nije bar 80% spreman sto on po meni nije bio. Trebao je da igra ili Bickacic ili Seo ili Vranjes. E sad ko je odlucio da Spaha igra. Dali je on u najboljoj namjeri rekao da ce stisnut zube nadajuci se da ga nedovoljna spremnost nece sputavati ( kao par puta dosada ) ili je to bila cista selektorova odluka da igra sve dok moze stajat na nogama. Jer kako bi objasnio javnosti da jedan Spaha ne igra + Kolasinac. To je vec drugo pitanje.IlPrincipe je napisao/la:Šta ti znaš jel on igrao rovit ili ne ? Pa kakve veze ima ako se u toj situaciji našao na beku ? šta ako je na poziciji stopera bio onda bi uzeo loptu a posto je na poziciji beka ne moze uzeti loptu. Fuck logic![]()
Po tvojoj logici treba pustit igrače 15 minuta na terenu da se zagriju pa onda da igraju kako znaju, halo bola prije utakmice uvijek bude zagrijavanje ako nisi znao![]()
Nonšalantno je pustio Emenikea i nakon Francuske još nas jednom yebao u istim situacijama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.