Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

damir_82
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la damir_82 » 22 jun 2014, 12:09

Ajax je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Šta ti znaš jel on igrao rovit ili ne ? Pa kakve veze ima ako se u toj situaciji našao na beku ? šta ako je na poziciji stopera bio onda bi uzeo loptu a posto je na poziciji beka ne moze uzeti loptu. Fuck logic :facepalm:

Po tvojoj logici treba pustit igrače 15 minuta na terenu da se zagriju pa onda da igraju kako znaju, halo bola prije utakmice uvijek bude zagrijavanje ako nisi znao :facepalm:

Nonšalantno je pustio Emenikea i nakon Francuske još nas jednom yebao u istim situacijama.
Ponavljam nisi upucen. Ako si ikad imao neku povredu u sportu. Trebao bi da znas da uz svu dobru volju ne mozes odigrati sa svom snagom jer te tijelo blokira. Koljeno, zglob sta god to bilo. I kod najvecih napora kao sto je duel sa super jakim Emenikeom nemozes uci 100% u duel jer te bol stopira. Po mojoj logici ne treba pustiti igrace da se zagrijavaju 15 min. Ali kada se igrac zagrije bol prestaje ( poslje utakmice bol se vrati ). I kada se igrac zagrije lakse igra. Spaha po meni nije ni trebao da igra ako nije bar 80% spreman sto on po meni nije bio. Trebao je da igra ili Bickacic ili Seo ili Vranjes. E sad ko je odlucio da Spaha igra. Dali je on u najboljoj namjeri rekao da ce stisnut zube nadajuci se da ga nedovoljna spremnost nece sputavati ( kao par puta dosada ) ili je to bila cista selektorova odluka da igra sve dok moze stajat na nogama. Jer kako bi objasnio javnosti da jedan Spaha ne igra + Kolasinac. To je vec drugo pitanje.
Sta li je Spaha radio dok su se njegovi saigraci zagrijavali pred utakmicu...?! :-) Ne valja ti teorija, hajd opet.....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 12:13

Principatus je napisao/la:Ni jedno malo dijete, kojem bi covjek objasnio proste poteze fudbalske taktike, ne bi jucer igralo bez lijevog beka. Spahic je jucer igrao 2 pozicije, stopera i beka, protiv brzih Nigerijanskih krila. Ludilo. Ali naravno on je krivac, a ne onaj idiot koji je tu postavu izveo na teren. Na ovom forumu se covjek nikad nece nacuditi koliko ljudi nista o fudbalu ne razumiju.
Ne piju ti izgovori vode brate. Od prve sekunde je pravio nevjerovatne greske. Mislim da je 5-6 puta pogrijesio sa najlaksim dodavanjima na 3 metra. Odigrao je kriminalno, na nivou amatera totalnog. I nevjerovatno je koliko je spor. Nema izgovora za onu partiju. Neka ga je stid.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 22 jun 2014, 12:58

kraj emenikea u sprintu je djelovao kao neka starica koja se trka sa useinom boltom.. zaista jučer jeste odigrao kriminalno i nema opravdanja za to.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 jun 2014, 13:10

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 22 jun 2014, 13:18

Mozambik je napisao/la:slika
slika

slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a... pehari su tu

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 22 jun 2014, 13:20

OVO ako nije s namjerom rađeno ja sam onda ćorav....!

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 22 jun 2014, 13:21

KWAPITENU,NE ZASWUZUJEMO TE :bih: :bih: :bih:
StarMo nije skutorija...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 13:22

Ljudi on je i psihopata van terena, ne volim tracanje ali sto se njega tice sve je istina ..
Nikakav on kapiten nije, mažu vam oci a vi njih branite ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 22 jun 2014, 13:25

slika
slika
slika
slika
slika
slika
ovo sve kad pogledam zapitam se samo koliko je para uzeo

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 22 jun 2014, 13:26

BadrHari je napisao/la:Ljudi on je i psihopata van terena, ne volim tracanje ali sto se njega tice sve je istina ..
Nikakav on kapiten nije, mažu vam oci a vi njih branite ..
otprilike, ko je upucen uu njegov privatni zivot zna o cemu govoris

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 jun 2014, 13:30

slika
slika
slika
slika
slika
slika
Kad ti kapiten ovako igra onda i poluekipa loših taktičkih vrijednosti postaju dobri za nas....

Sent from my Home using fingers

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 jun 2014, 13:38

Ja prosto ne mogu da vjerujem da kapiten jedne reprezentacije može sebi dozvoliti onakve kikseve u onakvoj važnoj utakmici. Bio ono faul ili ne ja se ne mogu oteti dojmu kako onako možeš ispasti (i to dva puta, i u drugom te izvrnuo ali sreća pa nije ništa bilo) kao zadnji levat. :roll:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 22 jun 2014, 13:46

Zahvaliti mu se za dosadasnji ucinak u reprezentaciji i toliko
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 13:46

I njemu mu je vrijeme da ide iz repke. Imamo sad igraca koju ga mogu zamjeniti. Uz skolovanog selektora ce se pronaci jos vise igraca. ;)

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 13:58

Otice qurac moj iz repke.
On i Dzeko ce voditi kolo i upropastavati stanje u svlacionici jos dugo.
On se na okupljanjima osjeca ko gazda, tim se on hrani i nema sanse da to ostavi.
Mi imamo buducnost u odbrani : Bicakcic ( '90 godiste ), Vranjes ( '89 godiste ) , Kolasinac ( '93 godiste ), Sunjic ( '88 godiste ), Arslanagic ( '93 godiste ) tu je i Zukanovic.
Nazalost necemo probavati novi stoperski tandem dok ove ublehe guše reprezentaciju.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 22 jun 2014, 13:59

Treba mu se zahvalit za sve sto je dao za reprezentaciju, sinoc se vidjelo da on vise nema sta da da, zato hvala mu jos jednom .. Mislim da je vrijeme za neke nove momke..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 jun 2014, 14:01

BadrHari je napisao/la:Otice qurac moj iz repke.
On se na okupljanjima osjeca ko gazda, tim se on hrani i nema sanse da to ostavi.
Mi imamo buducnost u odbrani : Bicakcic ( '90 godiste ), Vranjes ( '89 godiste ) , Kolasinac ( '93 godiste ), Sunjic ( '88 godiste ), Arslanagic ( '93 godiste ) tu je i Zukanovic.
Nazalost necemo probavati novi stoperski tandem dok ove ublehe guše reprezentaciju.
Bojim se da si upravu i da ce sve kulminirati neuspjehom u slijedećim kvalifikacijama i da nećemo otići na Euro!!

Sent from my Home using fingers

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 22 jun 2014, 14:08

BadrHari je napisao/la:Otice qurac moj iz repke.
Nisi upravu, sa Osimom ili Vahom nece oni smjeti pisnuti, a kamoli uvoditi nesto
a... pehari su tu

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 22 jun 2014, 14:09

treba mu hebat majku za sva vremena :kafa:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 22 jun 2014, 14:09

Slab jucer definitivno...ali nije kriv samo on za katostrofu...Susic je glupo govedo a nase zvijezde nisu bile pripremljene ni motivisane...kao ovce na terenu u drugom poluvremenu pogotovo Pjanic, Misimovic, Salihovic, Lulic, Ibisevic i naravno Dzeko

Ofenzivno nula jucer...glupa taktika bez mozga duge visoke lopte prema Dzeki ili preko krila, ali smo sporiji od njih...niko od nasih nije imao ni muda ni mozga da puca na gol!

Spahic jeste bio slab...ali nas vezni red i napad je sramota sta je pokazao protiv Nigeriji u drugom poluvremenu.

A Susic pravo u ludnicu!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, hurem i 16 gostiju.