AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
jbš me ako leće i ćezena ne bi izgledali bolje za ovih 45. ove kobasice su užas, nadam se da im ovo nije prvih 11
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- OldFashioned
- Kontakt:
Diaz po starom dobrom šablonu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Utakmica rezervista, nit' pojačanja nit' prvotimaca osim možda dva igrača.
Jedino što me interesovalo je Pobega, prilično dobar zasad.
Žiromudonja i Ante
Jedino što me interesovalo je Pobega, prilično dobar zasad.

Žiromudonja i Ante

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Kakvi su ovo idioti sa SK, Bože sačuvaj.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Beduin
- Kontakt:
Diaz je relativno solidan danas. Karakteristicno pokretan, ganja protivnika na sredini terena, par dobrih iznosenja lopte. Da moze i mora bolje, DA.
Volio bih da uhvati onu formu od pocetka prosle sezone pa da vidimo ima li habera od njega ili vozdra iz Milana. Mada, za klupe ako nista solidna opcija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Diaz je dovoljno pokazao za dvije sezone, zato i žele Katelerea iako i Adli može igrati kao desetka. Neka ga na klupi, ali neka bude što dalje od prve postave.
Sad da vidimo Adlija
Sad da vidimo Adlija

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 16 jul 2022, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
sta je biilo?Nemam SK

ne može gore od ovog sa supersporta što ja moram gledati. kontam da ovaj u životu nije pogledo tekmu koliko je loše 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Puhce komentator ko bivol, trebaju mu javiti da regulise ovo puhtanje kroz nos 
075 ❤
075 ❤
- OldFashioned
- Kontakt:
U drugo poluvrijeme se uključili kada je na semaforu stajala 49 minuta, a do tada smo morali pratiti dugometražnu špicu za tenis u Rimu.
Od svih ovih igrača, jedino se za Ballu može konstatovati da je izgubljen slučaj. Lik jednostavno ne zna.
Ovu djecu na kraju ne treba posebno komentarisati. Pobega, Ante, Žiromudonja i Gabbia najbolji danas.
Ovu djecu na kraju ne treba posebno komentarisati. Pobega, Ante, Žiromudonja i Gabbia najbolji danas.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Diaza mi nemojte braniti, čovjek ništa nije promijenio u svom pristupu i igri, i dalje je glava dole i driblanje do gubljenja lopte, eventualno dodavanje kasni jer mu to na kraju bude jedina opcija, uvijek isto.
Maldini mlađi iako fine tehnike, ima istu staru boljku, čovjek se ne zna zagraditi da si hljeb.
Ovaj Adli me za sada kupio, uvijek ima dvije-tri opcije u glavi na primanju lopte, igra jednostavno, moderno, brzo. Imat ćemo fine polukontre i kontre sa njim.
Roback mi se isto pravo sviđa, ja bi ga zadržao u klubu definitivno, prava napast za protivničke odbrane, a ima i finu tehniku koliko sam primjetio.
Od ostalih, Giroud klasa, Bakayoko nema šta da radi u ovom Milanu baš kao i Ballo-Toure!
Mali Pobega solidan, Ante također.
Maldini mlađi iako fine tehnike, ima istu staru boljku, čovjek se ne zna zagraditi da si hljeb.
Ovaj Adli me za sada kupio, uvijek ima dvije-tri opcije u glavi na primanju lopte, igra jednostavno, moderno, brzo. Imat ćemo fine polukontre i kontre sa njim.
Roback mi se isto pravo sviđa, ja bi ga zadržao u klubu definitivno, prava napast za protivničke odbrane, a ima i finu tehniku koliko sam primjetio.
Od ostalih, Giroud klasa, Bakayoko nema šta da radi u ovom Milanu baš kao i Ballo-Toure!
Mali Pobega solidan, Ante također.
Lagano al sigurno vec postaje miljenik
-
- Kontakt:
Nekoliko puta su zumirali kamere ne igračima Kolna a komentator čak ni da spomene, ni da se zapita šta im je to na prsima.
Prva tj druga pripremna utakmica i vidi se da je to ona Piolijeva igra iako više od pola tima ne igra. Naročito Adli a i Pobega ako ostane biće solidna pojačanja. Ziyech i CDK bi trebali unaprijediti igru ako dođu a hoće li se to desiti ostaje da se vidi.
Prva tj druga pripremna utakmica i vidi se da je to ona Piolijeva igra iako više od pola tima ne igra. Naročito Adli a i Pobega ako ostane biće solidna pojačanja. Ziyech i CDK bi trebali unaprijediti igru ako dođu a hoće li se to desiti ostaje da se vidi.
Sezona nije ni krenula a trofej se uzeo, samo da se zna 
Kakav igrac Giroud, svaka cast. Ante isto odigrao dobru utakmicu. Kako je Kalulu presjekao samo loptu kod drugog gola. Super za prvu utakmicu

Kakav igrac Giroud, svaka cast. Ante isto odigrao dobru utakmicu. Kako je Kalulu presjekao samo loptu kod drugog gola. Super za prvu utakmicu

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Spomenuo je komentator da je to kamera, vjerovatno nisi cuocelikmilan je napisao/la: ↑16 jul 2022, 21:29Nekoliko puta su zumirali kamere ne igračima Kolna a komentator čak ni da spomene, ni da se zapita šta im je to na prsima.

075 ❤
075 ❤
Sta nas danas lazu 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ulazimo u #nextweek, opet se šalje nova ponuda za Katelerea. 
Yebo Sancheza, nadam se da su već namjerno obustavili sve pregovore. Yebat ga, neka i dalje čeka PSG.

Yebo Sancheza, nadam se da su već namjerno obustavili sve pregovore. Yebat ga, neka i dalje čeka PSG.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dolazi mister X....sljedeca sedmica je kljucna....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.