Vjeruj nadam se i ja.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- bayern4ever
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
[quote="Neutral"]Nadam se da te aj osjećaj vara hehe.
Vjeruj nadam se i ja.
Vjeruj nadam se i ja.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Drustvo sta vam je? Bilal ostaje kod nas. Vidio je da je sad najpotrebniji Bayernu a nadam se da ce uvidjeti i da ce mu buducnost u istom dresu donijeti jos vecu slavu.
Neka odrzi obecanje i odluci se kako je rekao do kraja marta, inace ce svi izgubiti povjerenje u njega. Kakva god odluka bila, vjerujem da nece ici na stetu Bayerna.
Neka odrzi obecanje i odluci se kako je rekao do kraja marta, inace ce svi izgubiti povjerenje u njega. Kakva god odluka bila, vjerujem da nece ici na stetu Bayerna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
čuvajte vi staklenoga a alžircu su već misli na drugome mjestu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Taj ti je ocvrsnuo, uh ne ureklo se.bh hrvat je napisao/la:čuvajte vi staklenoga a alžircu su već misli na drugome mjestu
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije te bilo nesto,mi se zabrinuli...bh hrvat je napisao/la:čuvajte vi staklenoga a alžircu su već misli na drugome mjestu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- bayern4ever
- Kontakt:
Viti ti njega sve protiv bayerna a najvise spama na ovu temu, prepusti se bolan kazi bayern volim te!!!bh hrvat je napisao/la:čuvajte vi staklenoga a alžircu su već misli na drugome mjestu
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
hahahaha kako me ovaj uvijek nasmijebh hrvat je napisao/la:čuvajte vi staklenoga a alžircu su već misli na drugome mjestu
Što se mene tiče, ja bi najviše volio da Bilal ostane, on treba da shvati da nema puno boljih klubova koji imaju perspektivu k'o Bayern, ipak Bayern spada u vrh Evrope, nije u realu sve krasno, pa ni u barsi... sve je to tu negdje u par deka... ako je već toliko navalio, neka ide i hvala mu na svemu, jedan od najdražih igrača mi je upravo ON!
Ali kad bi ga već morali dati, volio bi da ga talnemo za igrača, jer Bayernu nisu toliko bitne pare, koliko kvalitetan igrač, koji bi ga mogao zamjeniti, a sigurno ima igrača koji bi ga mogli mijenjat, ne bi bio isti Ribery, ali bi bio specifičan po nečemu svom, ko što je Robben... a čisto sumnjam da će Bilal osvojit LP sa nekim drugim klubom (ne kažem da nema klubova bliže tome od Bayerna, ali u LP se nikad ne zna), Bayern je blizu tome, ne kažem ove sezone, ali postepeno se gradi jedna veoma kvalitetna ekipa, sa jednim stručnjakom kao što je Van Gaal, uz dobru klupu, i kombinaciju, mladih, starih, brzih, jakih igrača Bayern može sve...
VOLIM TE BAYERN.. NAJVIŠEEEE!!!
PS Ja i dalje vjerujem u Gomeza!!!
Ali kad bi ga već morali dati, volio bi da ga talnemo za igrača, jer Bayernu nisu toliko bitne pare, koliko kvalitetan igrač, koji bi ga mogao zamjeniti, a sigurno ima igrača koji bi ga mogli mijenjat, ne bi bio isti Ribery, ali bi bio specifičan po nečemu svom, ko što je Robben... a čisto sumnjam da će Bilal osvojit LP sa nekim drugim klubom (ne kažem da nema klubova bliže tome od Bayerna, ali u LP se nikad ne zna), Bayern je blizu tome, ne kažem ove sezone, ali postepeno se gradi jedna veoma kvalitetna ekipa, sa jednim stručnjakom kao što je Van Gaal, uz dobru klupu, i kombinaciju, mladih, starih, brzih, jakih igrača Bayern može sve...
- bayern4ever
- Kontakt:
Slazem se s tobom u potpunosti i mislim da gomez nije za odbazit bit ce on dobae!!davud87 je napisao/la:Što se mene tiče, ja bi najviše volio da Bilal ostane, on treba da shvati da nema puno boljih klubova koji imaju perspektivu k'o Bayern, ipak Bayern spada u vrh Evrope, nije u realu sve krasno, pa ni u barsi... sve je to tu negdje u par deka... ako je već toliko navalio, neka ide i hvala mu na svemu, jedan od najdražih igrača mi je upravo ON!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Apsolutno , niko nije nakon prve sezone se razbuktao.Pa Henry u Arsenal u prvoj sezoni nije pružio ni približno dobre partije u odnosu na one u narednim sezonama.Gomeza **** što je nad njegovom glavom velika hipoteka i što mediji stalno potenciraju da nije opravdao uložen novac.Čim sve splasne oko njega doći će i željena forma koja nam je potrebna za završnicu na sva tri fronta.Što se Riberya tiče jedno je sigurno da će se kajati ako ode .LP su osvajale ekipe sa duhom momčadi, a ne Fashion week ekipe tipa Chelsi i Real Madrid koje su ulagale najviše , a redovno dobivale lekciju iz kolektiva.Sa njim ili bez njega Bayern će osvojiti Lp.Ogromna finansijska moć Bayern pogotovo nakon ulaska Audija koji je obećao ogromna ulaganja u tim ,ne kao sponzor već kao suvlasnik i partner Bayerna su garancija skorog veselja za bavarsku naciju.Uskoro će doći i naših pet minuta.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 15 mar 2010, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Lijepo napisano, ali neka počne pokazivati sada u posljednem dijelu sezone kada je najpotrebniji.
Zar se nije igralo onoliko koliko je dovoljno bilo da se pobjedi? Zar se uvijek mora igrati leprsav fudbal?secer je napisao/la: sa igrom kao u zadnjih par utakmica ocekivati je samo jedan bod i to protiv stutgarta.
Nisi valjda i ti presao u negativce, dodji do mene da ti nesto sapnem

Znam da ova omladina brzo mijenja misljenja, ali Seco to od tebe nisam ocekivao.
Frenki je sve lijepo napisao, i ja sam isticao par puta, da bi za sve bilo bolje da se ova sapunica oko Riberya sto prije okonca. Ali ona nema kraja....

Usput, nisam znao da je Franck Alzirac, ako je suditi po ovome, onda sam ja hercegovac.
Uli junior ponovo istice da Bayo ima namjeru dovesti jos jednu super zvijezdu, ali kao problem mu je, naci je.
Ono dobro a jeftino....
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nisam dugo vidio, pa da sa svima podijelim.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mark Peter Gertuda Andreas van Bommel ima dobar šut, ali kada puca uvijek nekako okrene posebno onu nogu, i plasira udarac a trebao bi to kao punim biti.
Arjen Robben, jao, jao, uvijek je lijepo podsjetiti se eurogola Arjena.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ujutro za dobar dan, navecer za dobar san.Neutral je napisao/la:Mark Peter Gertuda Andreas van Bommel ima dobar šut, ali kada puca uvijek nekako okrene posebno onu nogu, i plasira udarac a trebao bi to kao punim biti.
[youtube][/youtube]
Našao sam

Čarobnom lapicom , Jo-jo

Našao sam
Čarobnom lapicom , Jo-jo
ma jok to, nego kad ste se svi ishrakali po ekipi, rekoh da i ja pljunem...valjda je moda u pitanju.geronimo je napisao/la: Zar se nije igralo onoliko koliko je dovoljno bilo da se pobjedi? Zar se uvijek mora igrati leprsav fudbal?
Nisi valjda i ti presao u negativce, dodji do mene da ti nesto sapnem
Znam da ova omladina brzo mijenja misljenja, ali Seco to od tebe nisam ocekivao.![]()
Frenki je sve lijepo napisao, i ja sam isticao par puta, da bi za sve bilo bolje da se ova sapunica oko Riberya sto prije okonca. Ali ona nema kraja....
Usput, nisam znao da je Franck Alzirac, ako je suditi po ovome, onda sam ja hercegovac.![]()
osim toga, roben nije king dokle god je bilal u bayernu.
müler sam desno...prazan gol...roben ne dodaje nego puca...na tribinu.
zato jedan vrijedi 60 miliona i to sa ugovorom koji je gotovo pa na isteku, dok drugi kosta 20.
jah, ribi hoce da osvoji lp.. gle cuda, i bayern takodje.
ali ako bi se momcina odlucio za odlazak, pa neka ide.
za najjace takmicenje iliti lp, treba ti najjaci ratnik.
trenutno, u bl, najjaci igrac je misimovic. taj nam treba ako mislimo osvojiti lp.
koja je to zvijer... pa taj nosi volfsburg! kazu roben ima sut...,a miske ga nema?
nasi imaju tehniku... miske nema?
nijedan igrac bayerna ne umije sa 30 ili 60 metara pogoditi gomeza u glavu?..istina! e, miske umije!
zatvorenih ociju, sa 350 metara, u papucama, pogodi dzeku u glavu iako je ovaj okruzen sa 50 protivnickih igraca.
zasto mario ne zabija?...ili rijetko zabija? nema misketa.
ozili, eduarde, ra-kitici, i ostale harle-kurle, moraju jos tone i tone prohe pojesti da bi bili kao miske.
osim toga, miske je rodjeni vodja i nikako mi nije jasno zasto ona saka kostiju nosi kapitensku traku a ne daju je misketu. dzeku isamara ona alzirska saka jada, a miske kad ne udavi onog ajalu ili kako se vec zvase
kad ga vodi neki ozbiljan trener...
problem je sto ja znam ali nemam moci dok uli ne zna a ima moc.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Sve sredio s Realom? Ribery do kraja sezone ne želi o novom ugovoru u Bayernu
DALJE je jako upitno hoće li na kraju aktualne sezone francuski nogometaš Franck Ribery produljiti ugovor koji ga s minhenskim Bayernom veže do lipnja 2011. godine.
Već dvije sezone se priča o mogućem odlasku odličnog 26-godišnjeg Francuza. Prva opcija je uvijek bio madridski Real, no puno puta se spominjao i Chelsea, kao i niz talijanskih klubova.
Ribery je, pak, nerijetko u Bayernu bio povezivan sa svađama, pogotovo s trenerom Louisom van Gaalom, s kojim je na početku veza pucala gotovo svakodnevno. Sada je Francuz nešto sretniji u bavarskoj prijestolnici, ali to nikako ne mora značiti da čelnici i navijači ovog kluba mogu biti mirni po njegovom pitanju. Dapače.
"Razgovarao sam s njim prošle subote i htio da obavimo nešto dulji sastanak na temu njegovog produljenja. Odbio me", rekao je bivši nogometaš Christian Nerlinger, a danas sportski direktor u Bayernu.
"Rekao je da ga u ovom trenutku to ne zanima. Da želi biti isključivo koncentriran na događaje na travnjaku i rezultate Bayerna. Moram to poštivati i drago nam je da je tako, ali bi bili još sretniji kada bi odlučio ostati s nama i dalje", zaključio je Nerlinger.
DALJE je jako upitno hoće li na kraju aktualne sezone francuski nogometaš Franck Ribery produljiti ugovor koji ga s minhenskim Bayernom veže do lipnja 2011. godine.
Već dvije sezone se priča o mogućem odlasku odličnog 26-godišnjeg Francuza. Prva opcija je uvijek bio madridski Real, no puno puta se spominjao i Chelsea, kao i niz talijanskih klubova.
Ribery je, pak, nerijetko u Bayernu bio povezivan sa svađama, pogotovo s trenerom Louisom van Gaalom, s kojim je na početku veza pucala gotovo svakodnevno. Sada je Francuz nešto sretniji u bavarskoj prijestolnici, ali to nikako ne mora značiti da čelnici i navijači ovog kluba mogu biti mirni po njegovom pitanju. Dapače.
"Razgovarao sam s njim prošle subote i htio da obavimo nešto dulji sastanak na temu njegovog produljenja. Odbio me", rekao je bivši nogometaš Christian Nerlinger, a danas sportski direktor u Bayernu.
"Rekao je da ga u ovom trenutku to ne zanima. Da želi biti isključivo koncentriran na događaje na travnjaku i rezultate Bayerna. Moram to poštivati i drago nam je da je tako, ali bi bili još sretniji kada bi odlučio ostati s nama i dalje", zaključio je Nerlinger.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma nek ide vise popeo mi se na K****....niko nije iznad kluba tako ni Ribery...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma ne gledajmo šta pišu pojedini mediji, vidjeti ćemo ako Bog da na kraju na čemu smo. Evo gledam kao neku listu što bi Gaal volio, ali ko ne bi volio onakve igrače, posebno mi se sviđa Toulalan , Bruno Alves, jeste da je onda pogriješio ali je igračina, Hugo Lloris kao golman, ili Akinfeev svejedno je, samo što Igora nema na onoj listi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.