Opet MUP s nama u koaliciji.Kompromis je napisao/la:Ne zna se jesu li pitari nervozniji zbog poraza ili zbog cinjenice da im je mup pukao tarabu, tj otkazao lgbt skup gdje su trebali biti u prvim redovima...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Opet MUP s nama u koaliciji.Kompromis je napisao/la:Ne zna se jesu li pitari nervozniji zbog poraza ili zbog cinjenice da im je mup pukao tarabu, tj otkazao lgbt skup gdje su trebali biti u prvim redovima...
Oni vole kad im mup okrene ledja, ili jos bolje kad oni okrenu ledja onim u mupu...shzna je napisao/la:Opet MUP s nama u koaliciji.Kompromis je napisao/la:Ne zna se jesu li pitari nervozniji zbog poraza ili zbog cinjenice da im je mup pukao tarabu, tj otkazao lgbt skup gdje su trebali biti u prvim redovima...
Ma drug nezezam se se ozb pitam vidim kod vas bruje na glavnoj temi , ma hajde pobjedi i porazi su sastavni dio zivota.scudetto89 je napisao/la:@ Neymar vidi ne znam jel podjebavas nije vakat bgm jer smo previse iznervirani , sto se tice ordagica ja to prvi put cujem da mi njega hocemo eto odg sam ti ako ti to sta znaci, dok ne vidim na oficial nikome nista ne vjerujem pogotovo laznim spekulacijama
Jel nije bio, balavac jedan . Gledajte da vam sutra ne suspenduju sudiju.Zeljo92 je napisao/la:Smiurija od kluba, jos traze penal
Nije bio, sve je cisto.fks74 je napisao/la:Jel nije bio, balavac jedan . Gledajte da vam sutra ne suspenduju sudiju.Zeljo92 je napisao/la:Smiurija od kluba, jos traze penal
Krajjj !irfo je napisao/la:Moderacijo dajte jedan tekst o propasti dinastije Tan
Zenzo je napisao/la:Ovo je mjesec oprosta, Sarajevo se oprostilo od oba trofeja.
(FOTO) (VIDEO)Zenzo je napisao/la:Pratite zvanicnu sutra, zemljiste za Bordo Arenu je osigurano - lokacija ce vas sve iznenaditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.