Zamisljam brata Fenana u Slobodi, s jedne strane Pivara s druge Wwin, a na reklamama na stadionu industrija svinjetine i Tomina kafanaMortemHz je napisao/la:Jedino Fenan nema logo generalnog sponzora na dresu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zamisljam brata Fenana u Slobodi, s jedne strane Pivara s druge Wwin, a na reklamama na stadionu industrija svinjetine i Tomina kafanaMortemHz je napisao/la:Jedino Fenan nema logo generalnog sponzora na dresu
Ovo je druga garnitura. Prva je crno-crvena.akisarajevo92 je napisao/la:najmanje "celikovski" dres ikada, ovo vise lici na Jedinstvo ili Velez![]()
glupost, znači na Tušnju, Ugljeviku, Doboju kod Kaknja, u trećoj igrate?Lawer_88 je napisao/la:Ovo je druga garnitura. Prva je crno-crvena.akisarajevo92 je napisao/la:najmanje "celikovski" dres ikada, ovo vise lici na Jedinstvo ili Velez![]()
Zrinjski prvak, pa ljudima dali prednost da biraju garnituru.Penaltiky je napisao/la:glupost, znači na Tušnju, Ugljeviku, Doboju kod Kaknja, u trećoj igrate?Lawer_88 je napisao/la:Ovo je druga garnitura. Prva je crno-crvena.akisarajevo92 je napisao/la:najmanje "celikovski" dres ikada, ovo vise lici na Jedinstvo ili Velez![]()
Imamo i bijelu trecu. Igrali smo protiv Zelje u njima. Al je glupost slazem sePenaltiky je napisao/la:glupost, znači na Tušnju, Ugljeviku, Doboju kod Kaknja, u trećoj igrate?Lawer_88 je napisao/la:Ovo je druga garnitura. Prva je crno-crvena.akisarajevo92 je napisao/la:najmanje "celikovski" dres ikada, ovo vise lici na Jedinstvo ili Velez![]()
Kćerka voditeljice sa Federalne TV, pa skontaj odakle ovdje.irfo je napisao/la:Gledam i ne vjerujem majke mi, je li moguce da ona radi na televizijiRaonffa je napisao/la:Evo opet show Nadina pravi
Koje voditeljice sa FTVwobly92 je napisao/la:Kćerka voditeljice sa Federalne TV, pa skontaj odakle ovdje.irfo je napisao/la:Gledam i ne vjerujem majke mi, je li moguce da ona radi na televizijiRaonffa je napisao/la:Evo opet show Nadina pravi
Cura je lijepa, mada to joj nije od pomoći ovdje...možda se malo i prepala, ali elokventnost je nije nikad krasila.
**** majku poznata mi odnekle al ne mogu da skontam odakle.wobly92 je napisao/la:Kćerka voditeljice sa Federalne TV, pa skontaj odakle ovdje.irfo je napisao/la:Gledam i ne vjerujem majke mi, je li moguce da ona radi na televizijiRaonffa je napisao/la:Evo opet show Nadina pravi
Cura je lijepa, mada to joj nije od pomoći ovdje...možda se malo i prepala, ali elokventnost je nije nikad krasila.
Veliki problem nase lige koji je prisutan na svakoj utakmiciEvolve je napisao/la:Odavno vece gama.di od igraca Radnika nisam vidio na Pecari. Pocevsi od Lucica koji je poceo štucne uztezat vec u 20 min da bi ukrao koji min, preko padavicara Djelmica do simulatora Hadzica. Mrs stoko
I Talijani bi bili zadivljeni izvedbom simuliranjaEvolve je napisao/la:Odavno vece gama.di od igraca Radnika nisam vidio na Pecari. Pocevsi od Lucica koji je poceo štucne uztezat vec u 20 min da bi ukrao koji min, preko padavicara Djelmica do simulatora Hadzica. Mrs stoko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.