Nemoj da se vadis sad, sad je drustvo tolerantno prema tvojoj populaciji, samo ga ti primaj i uzivaj, lijepo sto si upozorio covjeka mada nije o tom pricao.. Vama stalno nakav ku*ac u ustimaMedikament je napisao/la: jest, stavio sam tebi neki dan, pa ne bih i njemu da se to ponovi.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
fks74 je napisao/la:E imate se cime diciti, kralj te hebo savez vam titulu gura u ruke . Jos imate obraza nekome se smijati.![]()
![]()

OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Rezultati lige 6 za sarajevo su katastrofalni prvenstveno kuci i to je razlog. Kuci od 5 jedna pobjeda i kriv savez sudije ovo ono. Jel moze neko tabelu lige 6.
- katzenbrummen
- Kontakt:
Taj Stojkicev gol nije regularan. Ne mozes sam sebi asistirati.vozdra je napisao/la:STOJKIĆ![]()
![]()
![]()
![]()
Isto tako, i Tomicev pogodak je neregularan zbog razloga sto je dva puta sutao loptu. Ako ti golman jednom odbrani, ti vise nemas pravo sutat'.
Ne znam kako je ovo svima promaklo..
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
Svaka cast ljudima na pobjedi, utakmica dobra 

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Šta je ****, likovali ste 2/3 sezone kada su nas kasapili ti isti iz saveza. Sagnite se divovi.fks74 je napisao/la:E imate se cime diciti, kralj te hebo savez vam titulu gura u ruke . Jos imate obraza nekome se smijati.![]()
![]()

BTW
Stojkić iz ofsajda.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo je jedini tim koji je jos uvijek u igri za duplu....
Kome smeta evropsko njanjajevo ? inace Kupu se nadajuludilomozga je napisao/la:Fudbalski klub Sarajevo je jedini tim koji je jos uvijek u igri za duplu....

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Gdje su ovi bolesnici što pišu da će biti dvica u Mostaru?Mislim na ove patološke lazove,koji su ovdje 24 sata a za sebe kažu da su manijaci...
- Medikament
- Kontakt:
bila je dvica, zabili ste dva golaPAPE1 je napisao/la:Gdje su ovi bolesnici što pišu da će biti dvica u Mostaru?Mislim na ove patološke lazove,koji su ovdje 24 sata a za sebe kažu da su manijaci...

sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Kule i gradovi ubili fudbal na Grbavici
“Gdje ćeš fudbalera da ti vodi firmu?”
Traži se naredni žrtveni jarac
Taj piric vam se nudio mislim Husara trazio je mizernu platu 5 milja niste mu imali dati jbg , kazu ordagic je zavrsen ? ocel vam ga zauban dati ? posto ga je otkupio od Husare ?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ovaj Piric sve brani protiv nas mrtve mu yebem sve zakopane kakav smetljar!
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Druze bezveze ces naletit. Nemoj me Bgt citirati, jos manje pitati o nasem fudbalu!Neymar11 je napisao/la:Taj piric vam se nudio mislim Husara trazio je mizernu platu 5 milja niste mu imali dati jbg , kazu ordagic je zavrsen ? ocel vam ga zauban dati ? posto ga je otkupio od Husare ?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ovaj Piric sve brani protiv nas mrtve mu yebem sve zakopane kakav smetljar!
Kazu ako osvojimo Titulu Lars ce da pjeva inace se on takmcio u zvezdama grandashzna je napisao/la:Kule i gradovi ubili fudbal na Grbavici

Nadam se da će u FK Sarajevo prvi put u svojoj historiji ispasti gospoda, iako su dosad za ovih 70 i kusur godina bili stroga papanijada, pa napraviti spalir igracima velikana sa Grbavice...
-
- Kontakt:
@ Neymar vidi ne znam jel podjebavas nije vakat bgm jer smo previse iznervirani , sto se tice ordagica ja to prvi put cujem da mi njega hocemo eto odg sam ti ako ti to sta znaci
, dok ne vidim na oficial nikome nista ne vjerujem pogotovo laznim spekulacijama 

04.10.2009 !
Šta ih podyebavate, previše su nervozni. 

Ne zna se jesu li pitari nervozniji zbog poraza ili zbog cinjenice da im je mup pukao tarabu, tj otkazao lgbt skup gdje su trebali biti u prvim redovima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.