PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
kakva luzerska ekipa....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Evo je paša,BelminM23 je napisao/la:Ko će slikati tabelu večeras i postaviti ovdje?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Dupla kruna za pitare nema sta

OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
-
- Kontakt:
Dabogda vas sutra krupa uzeli uhljupi bogovi jedni vi govorite kako je neko luzer i sl, evo kako je tekma pocela vi samo prcate i sl, pa ne igra vas klub sta vas je briga za nama meni to nikako nece u glavu da udje !
04.10.2009 !
- Medikament
- Kontakt:
yebo glavu, pazi da ti dole ne uđescudetto89 je napisao/la:Dabogda vas sutra krupa uzeli uhljupi bogovi jedni vi govorite kako je neko luzer i sl, evo kako je tekma pocela vi samo prcate i sl, pa ne igra vas klub sta vas je briga za nama meni to nikako nece u glavu da udje !

sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Virtu4l je napisao/la:Evo je paša,BelminM23 je napisao/la:Ko će slikati tabelu večeras i postaviti ovdje?
Nije loše.
Joj ovog Bake, kaže mi ovdje nemamo mojatv.

- scootzzZzTM87
- Kontakt:
scudetto89 je napisao/la:Dabogda vas sutra krupa uzeli uhljupi bogovi jedni vi govorite kako je neko luzer i sl, evo kako je tekma pocela vi samo prcate i sl, pa ne igra vas klub sta vas je briga za nama meni to nikako nece u glavu da udje !

OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
e cuj sta vas je brigaMedikament je napisao/la:yebo glavu, pazi da ti dole ne uđescudetto89 je napisao/la:Dabogda vas sutra krupa uzeli uhljupi bogovi jedni vi govorite kako je neko luzer i sl, evo kako je tekma pocela vi samo prcate i sl, pa ne igra vas klub sta vas je briga za nama meni to nikako nece u glavu da udje !

pa nismo vam mi krivi sto ste luzerski klub

Upravu je onaj momak sto kaze na njihovoj temi da su tuzlaci donijeli luzerski mentalitet

Zadnja izmjena: irfo, dana/u 13 maj 2017, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Sutra se kompletira 30 kolo izmedju Krupe na Vrbasu i najtrofejnijeg i najvećeg tima u državi Željezničara.
Tabela pred sutrašnju utakmicu

Tabela pred sutrašnju utakmicu

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Koliko je bilo zutih na mecu,
Tebi je izgleda vec uslo pa poucen iskustvom upozoravas druge. Lijepo od tebeMedikament je napisao/la:yebo glavu, pazi da ti dole ne uđescudetto89 je napisao/la:Dabogda vas sutra krupa uzeli uhljupi bogovi jedni vi govorite kako je neko luzer i sl, evo kako je tekma pocela vi samo prcate i sl, pa ne igra vas klub sta vas je briga za nama meni to nikako nece u glavu da udje !
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Mjesec oprosta,jufke se oprostise od titule a i od kupa !scootzzZzTM87 je napisao/la:Dupla kruna za pitare nema sta

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Medikament
- Kontakt:
jest, stavio sam tebi neki dan, pa ne bih i njemu da se to ponovi.simidobar je napisao/la:Tebi je izgleda vec uslo pa poucen iskustvom upozoravas druge. Lijepo od tebeMedikament je napisao/la:yebo glavu, pazi da ti dole ne uđescudetto89 je napisao/la:Dabogda vas sutra krupa uzeli uhljupi bogovi jedni vi govorite kako je neko luzer i sl, evo kako je tekma pocela vi samo prcate i sl, pa ne igra vas klub sta vas je briga za nama meni to nikako nece u glavu da udje !
sloboda72 je napisao/la:
A divovi još imaju priliku za duplu krunu.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
E imate se cime diciti, kralj te hebo savez vam titulu gura u ruke . Jos imate obraza nekome se smijati.

Hajde ubjedite nas da ste najjaci klub i tim u ovoj ligi i drazvi, ali vas je nesto stalo - svi su protiv vas.fks74 je napisao/la:E imate se cime diciti, kralj te hebo savez vam titulu gura u ruke . Jos imate obraza nekome se smijati.![]()
![]()
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 13 maj 2017, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
-
- Kontakt:
fks74 je napisao/la:E imate se cime diciti, kralj te hebo savez vam titulu gura u ruke . Jos imate obraza nekome se smijati.![]()
![]()

Jos im Zubanov igrac dolazi OrdagicZenzo je napisao/la:Ne trebaju njima pojacanja, najjaci tim lige.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.