FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

viva_il_chelik
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la viva_il_chelik » 07 okt 2011, 00:37

Isto ste djeca. Kao da je bitno ko je koga kada nam se sve ovo desava u drzavi. Drago vam sto su ljudi skakali u Miljacku umjesto da je sve ekstra proslio i da je bio spektakl na stadionu. Ako ovako nastavimo nece vise niko dolaziti na stadion. Sreca pa postoji reprezentacija pa imamo sta gledati.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 okt 2011, 00:37

aS_Roma je napisao/la:Bolje da su Zeljo i Sarajevo odigrali uakmicu neg' sto su ove zvali al et ...
Ko ti garantuje da ne bi bilo nereda :? Jedina dobra stvar što se ovo desilo je možda da Horde i Manijaci shvate da su iz istog grada i da se trebaju podržavati međusobno.Jesu rivali,ali rivalstvo na stranu to ostaviti za terena i nadmetanje na tribinama u smislu trošenja grla,koreografija...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 07 okt 2011, 00:38

spizz je napisao/la:Casper je ukratko rekao šta treba da ima u glavi jedan sarajlija prije svega, a i opcenito navijac Želje ili Sarajeva ;) .
Ove interenet huligane, nadrkane klince željne krvi i koji sad nešto provociraju i siluju ovu temu glupostima- treba ignorisati i odstraniti što je posao moderacije.
Ne treba generalizovati navijace, vec prepoznati papke i provokatore od normalne raje.
A znam..a kad bi ti rekao da su me manijaci izboli prije 2 mjeseca ne bi mi vjerovao da i nakon toga nisam globalizirao sve manijake zato sto svuda svega ima ;)
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 07 okt 2011, 00:39

viva_il_chelik je napisao/la:Isto ste djeca. Kao da je bitno ko je koga kada nam se sve ovo desava u drzavi. Drago vam sto su ljudi skakali u Miljacku umjesto da je sve ekstra proslio i da je bio spektakl na stadionu. Ako ovako nastavimo nece vise niko dolaziti na stadion. Sreca pa postoji reprezentacija pa imamo sta gledati.
I neka su ih pretukli! Nedamo u Sarajevo dok smo zivi mi!Tuci djecu sa 15 godina, jel to uredu? Lesinari su nam pomogli da se ujedinimo kao grupa, Torcida nam pomaze da se ujedinimo kao grad ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 okt 2011, 00:39

TORCIDA123 je napisao/la:Novinari su oduvik poznati po tome da izmisljaju! Tako da na ovo neman komentar osim da manijaci mogu na olimpijadu bacat kuglu i trcat na 100i 200metara!
Hajd ti fino reci ko je šta slagao???Došlo nekoliko stotina seljačina u grad i u ime Hajduka prave nerede....Te seljačine samo iz daljine mogu gledat i Split i Sarajevo....Šta imaju ti huligani da se pozivaju na Hajduk?Oni zastupaju svoje huliganske interese, dao bi im ja lopate pa nek lopataju onda će bar za ovu državu biti korisni...Lopata im treba kad imaju viška snage da uništavaju civilizovane gradove
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 07 okt 2011, 00:40

TORCIDA123 je napisao/la:Novinari su oduvik poznati po tome da izmisljaju! Tako da na ovo neman komentar osim da manijaci mogu na olimpijadu bacat kuglu i trcat na 100i 200metara!
buč što je lipa voda

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 07 okt 2011, 00:40

Casper_kb je napisao/la:
spizz je napisao/la:Casper je ukratko rekao šta treba da ima u glavi jedan sarajlija prije svega, a i opcenito navijac Želje ili Sarajeva ;) .
Ove interenet huligane, nadrkane klince željne krvi i koji sad nešto provociraju i siluju ovu temu glupostima- treba ignorisati i odstraniti što je posao moderacije.
Ne treba generalizovati navijace, vec prepoznati papke i provokatore od normalne raje.
A znam..a kad bi ti rekao da su me manijaci izboli prije 2 mjeseca ne bi mi vjerovao da i nakon toga nisam globalizirao sve manijake zato sto svuda svega ima ;)
To nisu ni pravi navijaci ni manijaci ni muškarci opcenito, vec neke pickurine sa noževima ;) taman da mi je brat rođeni.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 07 okt 2011, 00:41

Velika je ovo mrlja za obje navijacke skupine. Ne znam vise dokle ce sve ovo ici kod nas, u nekoliko dana veliki broj nereda, ostala nam jedino reprezentacija,svijetla tacka u gomili sportskog i navijackog smeca. Mozda je vrijeme da i to unistmo, sramota.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 07 okt 2011, 00:42

Da ovo pile nije mogao naci smjestaj onim svojim splicanima, pa ih smjestio u Miljacku :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 07 okt 2011, 00:43

slika
...
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 07 okt 2011, 00:44

Kad macke nema, misevi kolo vode.
Cim prodje ponoc dodju simpatizeri nizerarazrednih timova (izuzev komsija)da se nasladjuju na nasoj temi.
Djecija radost :D
sad su glavni
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 07 okt 2011, 00:45

šta se ovo dešava sa fudbalom,kako je vrijeme došlo najsigurnije je derbi gledati

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 07 okt 2011, 00:45

Blueone je napisao/la:Kad macke nema, misevi kolo vode.
Cim prodje ponoc dodju simpatizeri nizerarazrednih timova (izuzev komsija)da se nasladjuju na nasoj temi.
sad su glavni
Jel to konkretno mislis na mene ?
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 07 okt 2011, 00:46

<3 LiMes <3 je napisao/la:
Blueone je napisao/la:Kad macke nema, misevi kolo vode.
sad su glavni
Jel to konkretno mislis na mene ?
listaj listaj ako ti nije mrsko
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

TORCIDA123
Kontakt:

Post Postao/la TORCIDA123 » 07 okt 2011, 00:47

Danas je oboren rekord u bježanju igrača Veleža, novi rekord drže navijači željezničara :D

xcoberx
Kontakt:

Post Postao/la xcoberx » 07 okt 2011, 00:48

bordo je napisao/la:Navijacka skupina koja ima toliko veliku tradiciju . (TzvTorcida)
I kako kaze ovaj **** dejan,cijenjenca svugdje po Evropi ih cjene.
Dopusti sebi da je neki klosari povodom prijateljskog susreta
i rodendana obrukaju!! Pa ja bi se sramotio,da jedna tako velika
i brojna navijacka skupina ispadne tako bjedna!!! Dzabe vam sve!!
Grad Sarajevo ima duh,koji vi nikada nece te imati!!!
Vi zivite od toga kada ce derbi da se pomarisete sa dinamovcima!
A mi zivimo za derbi da bi jedni sa drugima sjeli i jednne druge
podjebavali! I poslije tekme otisli na pice zajedno!!!
Eh to je navijanje!!! Pa nam vi pricaj te o Evropi!!!
Vi ste mali i jadni i uvijek ce te to ostati!!!!!
brate svaka cast na postu... a ovi su nasli sa kim ce rodjendan slavit, strasan izbor pored svih evropskih timova ove "vjecno druge" u ku*cevoj ligi izaberu... i fol mi treba drago bit zbog partizana, zvezdi, dinama ku*aca palaca nek ga duvaju svi zajedno...

PS nek ste im je*ali mater, serem im se po sred marjana...

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 07 okt 2011, 00:48

TORCIDA123 je napisao/la:Danas je oboren rekord u bježanju igrača Veleža, novi rekord drže navijači željezničara :D
http://www.ind" onclick="window.open(this.href);return false; ex.hr/sport/clanak/izvjestaj-iz-sarajeva-bila-je-ovo-prava-ratna-zona-manijaci-su-torcidase-bacali-u-miljacku-/575823.aspx
Buć :D

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 07 okt 2011, 00:49

TORCIDA123 je napisao/la:Danas je oboren rekord u bježanju igrača Veleža, novi rekord drže navijači željezničara :D
U pravu je momak 100%, nikad niko nije za krace vrijeme unakazio torcidu
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 07 okt 2011, 00:50

Umjesto da se raspiptujes kako ti je sunaodnjak ,covjek je tesko povrijedjen ni kriv ni duzan zbog vas "velikih" hrvata iz hercegovine ti dosao provocirati.To govori o tvom nivou... Idi ba spavaj pametnije ti je sramotis i sebe i svoje.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 07 okt 2011, 00:50

Imaju li slike negdje tog bacanja u Miljacku?
YNWA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.