FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Poserem se i na tebe i na Split!!! I na tvoju Torcidu!!!
A ko god dode da bi u nasem Gradu pravio nered!
Treba ga sa intenzivne poslati kuci!
Pa da mu nepadne na pamet da dode ovdje da se kurci!
A ko god dode da bi u nasem Gradu pravio nered!
Treba ga sa intenzivne poslati kuci!
Pa da mu nepadne na pamet da dode ovdje da se kurci!
Pratim sva vecerasnja desavanja, jer sam nazalost zakucan u krevet zbog bolesti. Nisam otisao na utakmicu, ali je i bolje kad sagledam situaciju. Mozda bi bio u bolnici, u muriji, u gradu ili opet kuci veceras.
Ne volim nasilje, ni u kakvom obliku. Niti opravdavam isto, ali ako je 100 ljudi sposobno napasti 15 momaka (da su svi oni jaki ili opaki momci) mislim da je previse. Veceras je nastradala grupa koja nije imala veze sa prvim napadom kako sam saznao, ali nebitno da li si ti iz ovog grada ili onog ti si pripadnik te skupine. Normalno je da niko nece dati da mu na njegovom kucnom pragu neko glumi facu, pa ni ta torcida. Drago mi je samo da neko nije izgubio glavu, jer po meni to je previse za ne znam kakav rivalitet i sl. Krivo mi je sto nisu dobili batine oni koji su trebali da dobije, a to su misevi najveci. Zna se na koga se misli.
Vidim da neke komsije nasladjuju se sa stvarima oko koreografije i uvlace su u s.u.p.a.k pojedinim grupama. Hajd i to je lijepo, ali ni oni nisu svjesni ili su zaboravili Vedrana. Momak koji navija za sarajevo, ali meni je tog momka zao. Jer je taj isti mogao biti i moj brat ili rodjak koji navija za drugi klub. Mislim da malo trebamo razmisliti, jer nas iz glavnog grada mnogi ne mogu. Mnogi bi volili da svakodnevno citaju da nas nema, da nestajemo. Prosla je 92. to su prosla vremena koja neko sad spominje. Znam da se mnogima ne svidja to sto smo jos uvijek tu gdje jesmo, ali na zalost njih tako je.
P.S. Nikada nemoj dozvoliti da ti neko s.e.r.e po kucnom pragu, a ti da gledas. Svi koji dodju sa dobrom namjerom u NAS grad Sarajevo su dobro dosli, a svi oni koji dodju sa nekom drugom namjerom ... zna se. Zato braco Manijaci i Horde ne dajte svoje pa makar ono bilo i ono malo, ali je nase i uvijek ce biti. Mi smo i dalje rivali kad je derbi
.
Ne volim nasilje, ni u kakvom obliku. Niti opravdavam isto, ali ako je 100 ljudi sposobno napasti 15 momaka (da su svi oni jaki ili opaki momci) mislim da je previse. Veceras je nastradala grupa koja nije imala veze sa prvim napadom kako sam saznao, ali nebitno da li si ti iz ovog grada ili onog ti si pripadnik te skupine. Normalno je da niko nece dati da mu na njegovom kucnom pragu neko glumi facu, pa ni ta torcida. Drago mi je samo da neko nije izgubio glavu, jer po meni to je previse za ne znam kakav rivalitet i sl. Krivo mi je sto nisu dobili batine oni koji su trebali da dobije, a to su misevi najveci. Zna se na koga se misli.
Vidim da neke komsije nasladjuju se sa stvarima oko koreografije i uvlace su u s.u.p.a.k pojedinim grupama. Hajd i to je lijepo, ali ni oni nisu svjesni ili su zaboravili Vedrana. Momak koji navija za sarajevo, ali meni je tog momka zao. Jer je taj isti mogao biti i moj brat ili rodjak koji navija za drugi klub. Mislim da malo trebamo razmisliti, jer nas iz glavnog grada mnogi ne mogu. Mnogi bi volili da svakodnevno citaju da nas nema, da nestajemo. Prosla je 92. to su prosla vremena koja neko sad spominje. Znam da se mnogima ne svidja to sto smo jos uvijek tu gdje jesmo, ali na zalost njih tako je.
P.S. Nikada nemoj dozvoliti da ti neko s.e.r.e po kucnom pragu, a ti da gledas. Svi koji dodju sa dobrom namjerom u NAS grad Sarajevo su dobro dosli, a svi oni koji dodju sa nekom drugom namjerom ... zna se. Zato braco Manijaci i Horde ne dajte svoje pa makar ono bilo i ono malo, ali je nase i uvijek ce biti. Mi smo i dalje rivali kad je derbi

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
De ljudi ovaj Ku.rcida123 je smiješan lik, dok su mu kompići dobijali po nosu on je siso veslo u hercegovačkom kamenjaru i on sad nešto prijeti, bulazni... Željo brani Sarajevo, kakav Valter kakvi bakrači...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
Torcida, bez obzira odakle dolazila nije respektovala proslavu naseg kluba, nije respektovala niti nase navijace, niti nase transparente, za isto su i kaznjeni!
Situacija kad ti je font veci od broja godinaTORCIDA123 je napisao/la: A DA VAS VIDI BABO KAKO BJEŽITE, KAKO BJEŽITE NASRED GRBAVICE

Don't hate what you don't understand.
Mislim da torcida nije ovakav degenek dobila od one odgodjene tekme sa Zeljom prije rata, nije im ovo trebalo, na sta je samo licio onaj most kod strojerada, klaonica, zao mi je al hebi ga
Ne diraj svetinju
Ne diraj svetinju
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Čekaj, ko je na kraju bio jači?
I zašto niste zvali Horde da vas brane?

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ti si bio danas i mlatio sve redom na Grbavici.Eno puna hitna pomoc onih koje si ti i tvoja Torcida prebili.Ja bi iskreno volio da u Gabelu krene ista skupina Manijaka koja je isla i u Siroki 2002.Pa da vam se i dole pokaze ono sto je i danas.Medjutim na vasu srecu nama nece dozvoliti to.Znam ja da ce te vi cekati dole,cekace te zato sto je ovo sve fino izrezirano,cekace te jer ste obrukali pravu Torcidu,jer ste isfrustrirani.TORCIDA123 je napisao/la:niste vi nista od branili vec ste dobili degenek u svom grad ,a dobit cete ga i 16.10 u gabelibarbarez je napisao/la:Pa isto tako 150 Torca-Kurca je napalo 15 momaka i od toga htijeli napraviti neki podvig.Poslije toga su dobili ono sto su zasluzili.Jesmo mi daleko od torcide,ali sad smo se malo zblizili,i to im ocito nije odgovaralo.Bolje za njih da smo daleko od njih.Torcidu sam postovao,tj njihov klub.Bili su mi simpaticni,ali poslije ovog danas prekrizio sam ih za sva vremena.Mozda nisu krivi Splicani u tolikoj mjeri,ali neka se zahvale svojim ispostavama iz BIH ,sto ce Split,Hrvatska i sve sto ima veze sa Hrvatskom sve vise biti ignorisano od strane Bosnjaka.Citajuci malo forum ovih par dana i gledajuci kako pojedini nasi navijaci pljuju pitare a izdizu neke Splicane,ili citam kako se pojedini navijaci iz drugih gradova nasladjuju glupostima tipa upali vam na tribinu,onda shvatim da ti pitari kakvi god da su ipak su nasi.Danas sam bio svjedok svega ovoga ,sve se deavalo nekih 10 metara od mene.Nisam nacionalista nikada bio,ali mi je drago sto su Manijaci danas odbranili cast grada,i nacionalistickim **** pokazali ljepote Sarajeva.HOPLIT je napisao/la:Prestanite se qurčit. Bilo vas je barem 30 puta više, torcidaši i nisu imali neke šanse. Bolje vam je da smirite malo doživljaj da vam se ovi nebi negdje gadno osvetili. Nisam pristalica ni jednih ni drugih ali brate daleko ste vi od Torcide. Čitajući ove komentare čovjek bi pomislio da ste im hebali mame u po´ Splita.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Hawking je napisao/la:De ljudi ovaj Ku.rcida123 je smiješan lik, dok su mu kompići dobijali po nosu on je siso veslo u hercegovačkom kamenjaru i on sad nešto prijeti, bulazni... Željo brani Sarajevo, kakav Valter kakvi bakrači...
Sta si ti mislio bola , oni navijaju za Zrinjski iz inata da mogu psovat nama majku bali**** , il za Siroki , i take klubove , 99 % njih navija za Hajduk ili Dinamo , kakav Zrinjski , Siroki , to je iz inata navijanje ..

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Cakaj...doslo je do provale!Arnelinho je napisao/la:Čekaj, ko je na kraju bio jači?

Izbrisi se sam, ziv bio...
Pripremala se ekipa da dodje, al' nije bilo potrebe, ovi igrali vaterpolo u MiljackiArnelinho je napisao/la:Čekaj, ko je na kraju bio jači?

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Horde dodu kada sve zavrsi, da bi imali o cemu pricati!!!Arnelinho je napisao/la:Čekaj, ko je na kraju bio jači?

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- KB-TM87
- Kontakt:
Kad smo kod toga, već sinoć su zajedno išli momci da ih čekaju na stanici ali su se mimoišli tako da od zajedničkog degeneka nije bilo ništa.Arnelinho je napisao/la:Čekaj, ko je na kraju bio jači?
Btw. Sad mi dobro zvuči ona pjesme nultrasa iz Mostara, trebali smo im pivat, qrac vas čeka

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Mosor1 je napisao/la:Btavo za vas sve sto ste pljuvali prema Hrvatima iz BIH.Koliko vidim svi povrijeđeni su iz Hrvatske.Nazalost propade vam plan da na nas svalite ove ispade.Postao i Željo politicki klub.Glavna vijest je bila da nerede prave navijači iz BIH.Fuj
oni najebase zbog vas, koji ste se sakrili u autobus
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
torcida je jednostavno mnogo veća i poznatija grupa..prošlost joj je duža,i bogatija..da ne bi sad pisao romane...dječače nemoj se sramotit i stavljat torcidu i neku grupi iz bih u isti rangi sta je to torcida matere ti,po cemu je to poznata i bolja,mozda u tvojoj glavi,ko neko relevantan da donosi sud o tome
split-200k stanovnika
sarajevo-800k stanovnika
zakljuci sam razliku u broju ljudi koji uopste prate fudbal,da se ne prepadnes s navijacima
inače za hajduk ne navija samo grad split....hajduk ima navijače po cijeloj dalmaciji,hrvatskoj,bivoj yugi,čak i europi...bih klubovi su zaista nebitni
-
- Kontakt:
Ma ti si nebitan levatu jedandean_ je napisao/la:torcida je jednostavno mnogo veća i poznatija grupa..prošlost joj je duža,i bogatija..da ne bi sad pisao romane...dječače nemoj se sramotit i stavljat torcidu i neku grupi iz bih u isti rangi sta je to torcida matere ti,po cemu je to poznata i bolja,mozda u tvojoj glavi,ko neko relevantan da donosi sud o tome
split-200k stanovnika
sarajevo-800k stanovnika
zakljuci sam razliku u broju ljudi koji uopste prate fudbal,da se ne prepadnes s navijacima
inače za hajduk ne navija samo grad split....hajduk ima navijače po cijeloj dalmaciji,hrvatskoj,bivoj yugi,čak i europi...bih klubovi su zaista nebitni
YNWA!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Idemo odmah argumentovano!!!! PA DA OPET PRORADI BIJES MANIJAKA!!!Ja bi iskreno volio da u Gabelu krene ista skupina Manijaka koja je isla i u Siroki 2002.Pa da vam se i dole pokaze ono sto je i danas.Medjutim na vasu srecu nama nece dozvoliti to.Znam ja da ce te vi cekati dole,cekace te zato sto je ovo sve fino izrezirano,cekace te jer ste obrukali pravu Torcidu,jer ste isfrustrirani.

[youtube][/youtube]
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Hajduk i torca su dusa dalmacije pa cak i hrvatske to razumije svako ovdje al su momacki batine fasovali pa mogu bit stari i poznati ko grckadean_ je napisao/la:torcida je jednostavno mnogo veća i poznatija grupa..prošlost joj je duža,i bogatija..da ne bi sad pisao romane...dječače nemoj se sramotit i stavljat torcidu i neku grupi iz bih u isti rangi sta je to torcida matere ti,po cemu je to poznata i bolja,mozda u tvojoj glavi,ko neko relevantan da donosi sud o tome
split-200k stanovnika
sarajevo-800k stanovnika
svoj ti pos'o !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jel ti vjerujes u sve sto procitas . Po - li - ti - cki iz - re - zi - ra - no ... Molim Boga da sutra ne bude kakvi slicnih dogadjaja da nas ne bi izbaciliMosor1 je napisao/la:Btavo za vas sve sto ste pljuvali prema Hrvatima iz BIH.Koliko vidim svi povrijeđeni su iz Hrvatske.Nazalost propade vam plan da na nas svalite ove ispade.Postao i Željo politicki klub.Glavna vijest je bila da nerede prave navijači iz BIH.Fuj
Gdje su ti hepokovci tu?dean_ je napisao/la: torcida je jednostavno mnogo veća i poznatija grupa..prošlost joj je duža,i bogatija..da ne bi sad pisao romane...dječače nemoj se sramotit i stavljat torcidu i neku grupi iz bih u isti rang
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.