Ocjenjujemo Susica, jer je nas igrac i ovo je njegova tema, kakvi su bili protivnicki igraci je nevazno. Pljesak od Poljuda je dobio svaki igrac Hajduka, mozda cak i Dinama, osim Roga, i sudije Marica. Tino je odigrao lose, bio je nevidljiv i ono malo sto je odigrao u konacnici je to dosta lose. Kad se sve sabere Tino veceras nije medju 5-6 najboljih igraca Hajduka. Dinamov golman Eduardo jeste igrac utakmice, ali nazalost Tino u tome nema direktnog ucinka.dubrovnik je napisao/la:Imao je nekoliko dubinskih lopti koje su bile dobre. Vracao se i oduzeo dosta lopti. Dobio je pljesak na otvorenoj sceni od cijelog Poljuda a to se ne dobija za jedan sut i jednu dubinsku loptu. Grijesio jest kao i svi ostali. Jedna vazna cinjenica koju niko ne spominje. Po cemu su zvijezde Dinama Pjaca i company bili bolji od TSS danas. Nije Pjanic ali je sasvim solidno odigrao danasnju utakmicu kao i cijeli Hajduk. Igrac utakmice je Eduardo i to sve govori.Pivopija je napisao/la:Imao je jedan solidan sut pored gola sa vrha sesnaesterca u drugom pol. i jednu dubinsku loptu u prvom pol. i to je sve sto je napravio prema naprijed. Inace, dosta lopti izgubio i dosta losih pasova, npr. pokusaj driblanja medju 4 Dinamova igraca, katastrofalno dodavanje direktno u noge Dinamovom igracu kad su gradili solidan napad, pa centarsut iz slobodnjaka koji je preskocio sesnaesterac i haman zavrsio u autu.adoo11 je napisao/la:Jel se i na ovoj utakmici vidjelo da dečko zna lopte ili su pak neki novi kvaliteti ovog polivalentnog igrača izašli na vidjelo.
Prosvjetlite nas!!!
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Dobro necu nabrajati situacije koje je kreirao ili bio umjesan kao centarsut u 80 minuti ili nesto prije ona lopta koja je isla na Valasqueza. Ja sam utakmicu gledao uzivo ne na TV. Koliko nam jos veznih igraca dobiva aplauze od 25000 navijaca da bas ovoga ovako strogo ocijenjivamo.
Mislim da malo subjektivno gledas, Tino veceras nije bio ni blizu medju tri najbolja igraca Hajduka, mozda cak ni medju pet, ispravi me ako grijesim. Gledao si utakmicu uzivo i daj ocjene Hajdukovim igracima onako kako si to dozivio.dubrovnik je napisao/la:Dobro necu nabrajati situacije koje je kreirao ili bio umjesan kao centarsut u 80 minuti ili nesto prije ona lopta koja je isla na Valasqueza. Ja sam utakmicu gledao uzivo ne na TV. Koliko nam jos veznih igraca dobiva aplauze od 25000 navijaca da bas ovoga ovako strogo ocijenjivamo.
Od veznih igraca i napadaca samo su dva zadnja vezna iPivopija je napisao/la:Mislim da malo subjektivno gledas, Tino veceras nije bio ni blizu medju tri najbolja igraca Hajduka, mozda cak ni medju pet, ispravi me ako grijesim. Gledao si utakmicu uzivo i daj ocjene Hajdukovim igracima onako kako si to dozivio.dubrovnik je napisao/la:Dobro necu nabrajati situacije koje je kreirao ili bio umjesan kao centarsut u 80 minuti ili nesto prije ona lopta koja je isla na Valasqueza. Ja sam utakmicu gledao uzivo ne na TV. Koliko nam jos veznih igraca dobiva aplauze od 25000 navijaca da bas ovoga ovako strogo ocijenjivamo.
Vlasic odigrali bolje od njega. Ovo se odnosi na oba tima. Nije odigrao cudo od utakmice ali nije bio ni los. Osrednja utakmica nista vise ni manje. Bio bi on zamjenjen ranije da Solta nije bio zadovoljan. Ocjene mozes naci na netu. Nije TSS isto sto i Pjanic pa da ocekujes igre tog nivoa. Ali danas je Hajduk odigrao dobru utakmicu a Tino je bio sasvim solidan. Makar u 4-5 opasnih akcija je ucestvovao. Carinjenje lopte je problem kod njega ali mu je stvarno tesko uzeti loptu i danas je onaj cergas od sudca dopustio nekoliko nesankcioniranih startova na njemu. Tino je danas i defanzivno bio dobar. On se dize u formi i to navijaci osjete.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Samo onom Balicu neko treba reci da je fudbal timska igra. U DInamu isto onih par klinaca igraju samo za sebe.
U Hrvatskoj su izgleda klubovi postali robovi transfera pa se ovim mladjim igracima tolerisu takve gluposti i soliranja jer znaju da ce jednom uci neka lopta i da ce im to podici cijenu
U Hrvatskoj su izgleda klubovi postali robovi transfera pa se ovim mladjim igracima tolerisu takve gluposti i soliranja jer znaju da ce jednom uci neka lopta i da ce im to podici cijenu
- JackTheStripper
- Kontakt:
Tino ostavi se baluna. Nije to za tebe.
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 20 sep 2015, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
To sam i ja danas primjetio i prvi put sam se slozio sa meni inace iritantnim Tinovim mahanjem rukama. Balic je sto se toga tice najgori a Vlasic isto ne zaostaje puno. Igraju za sebe i to je jako iritantno. Mora da je danas bio dan scouta ali hebi ga zato je prvi i poljubio klupu. Iako momci trce i defanzivno ginu ono je bas bez veze.calcio je napisao/la:Samo onom Balicu neko treba reci da je fudbal timska igra. U DInamu isto onih par klinaca igraju samo za sebe.
Tino isto nekad zna na 2-3 krenuti i sam sebi zakomplicirati zivot.
@ Dubrovnik
Od njega se ocekuje da bude glavni igrac Hajduka a ne jedan od boljih. I to vazi za cijelu sezonu a ne za pojedine utakmice. Kako stvari stoje tesko da ce napraviti transfer u bolji klub od Hajduka, a ovakvom igrom realno nema mjesta u reprezentaciji, ovo je ni blizu onih utakmica iz prvog dijela prosle sezone, jedino tada je zasluzio poziv, a sve ostalo je tanko i hajmo reci nepotizam.
Od njega se ocekuje da bude glavni igrac Hajduka a ne jedan od boljih. I to vazi za cijelu sezonu a ne za pojedine utakmice. Kako stvari stoje tesko da ce napraviti transfer u bolji klub od Hajduka, a ovakvom igrom realno nema mjesta u reprezentaciji, ovo je ni blizu onih utakmica iz prvog dijela prosle sezone, jedino tada je zasluzio poziv, a sve ostalo je tanko i hajmo reci nepotizam.
- calcio
- Kontakt:
Jest bio je dan skauta.dubrovnik je napisao/la:To sam i ja danas primjetio i prvi put sam se slozio sa meni inace iritantnim Tinovim mahanjem rukama. Balic je sto se toga tice najgori a Vlasic isto ne zaostaje puno. Igraju za sebe i to je jako iritantno. Mora da je danas bio dan scouta ali hebi ga zato je prvi i poljubio klupu. Iako momci trce i defanzivno ginu ono je bas bez veze.calcio je napisao/la:Samo onom Balicu neko treba reci da je fudbal timska igra. U DInamu isto onih par klinaca igraju samo za sebe.
Tino isto nekad zna na 2-3 krenuti i sam sebi zakomplicirati zivot.

To nije vazno Pivopija care oce li on igrat u reprezentaciji ili nece. Ja se necu buniti kada dodje bolji. Evo prizivam Milicevica ima godinu dana pa neka ne zove Tina. Ali trenutno ponizavati ovoga igraca da bi dokazali da nema mjesta u reprezentaciji je totalno bez veze. U sustini koji je to trenutno bolji AM u reprezentaciji od njega reci mi. Objektivno molim te posto sam ja subjektivan. Dugo radi navijackog otpora prema njemu sutim i ne prizivam ga u reprezentaciji. Necu sada spominjati imena igraca koji ne igraju nikako pa cak ih nema ni na klupi a niko ne pise o njima ovako temeljito i ponizava ih kao sto se njemu radi Sretni bi mi bili da nam je on najveci problem. Hajdukova momcad vrijedi 20ak i vise miliona Eura i nisu ni neki drugi klubovi nasih reprezentativaca bolji od Hajduka.Pivopija je napisao/la:@ Dubrovnik
Dapace. A sto se tice repke jedini ja neki dan pitam sto poziva ozlijedjenog TSS. Mogao je dati to mjesto nekom drugom. Ali hebi ga. Glavno da se dere po Tinu. To je vec navika postala. Ko da se on samopoziva u reprezentaciju.
Svaki dan uletim na forum i procitam sta se pise, ali nemam vremena da pisem postove i ulazim u neke velike analize, samo nekad vikendom kad imam vremena malo komentarisem, a tada vecinom cugam pa su komentari manje kvalitetni, ali nema potrebe da bilo sta napisem kad onaj Sjevernivjetar napise identicno sve ono sto sam zelio reci, osim njega ti Dubrovnice, Ajax, Rios, Zmajica i jos 2-3 forumasa su ekstra likovi sa odlicnim analizama, vas postujem i sa vasim misljenjem se skoro uvijek slazem.
Da se vratimo na temu. Tino prvo mora opravdati poziv u Brazil, pa onda i mjesto prvotimca u reprezentaciji. Sto je suludo, jer to je valjda trebao zasluziti. Sve ove solidne partije u Hajduku ne mogu opravdati ono koliko se zaduzio u reprezentaciji, zato se dere po njemu.
Da se vratimo na temu. Tino prvo mora opravdati poziv u Brazil, pa onda i mjesto prvotimca u reprezentaciji. Sto je suludo, jer to je valjda trebao zasluziti. Sve ove solidne partije u Hajduku ne mogu opravdati ono koliko se zaduzio u reprezentaciji, zato se dere po njemu.
- calcio
- Kontakt:
Da opravda poziv na SP? Vazi li to za sve igrace, pa i za one standardne kao Spahic i ostali, od kojih smo ipak najvise i ocekivali?
Tino je odigrao dobro u nasoj jedinoj pobjedi na SP.

Nacin na koji je TSS pozvan u reprezentaciju ne bi mogla ni CIA opravdati. Pozvan je za poziciju DM sto je bilo vrijedjanje inteligencije navijaca. To je sada ipak proslost a ne valja zivjeti u proslosti. Nije samo njemu piljevina u ocima. Ima ih u reprezentaciji sa stablima u ocima pa smo zaboravili. Bilo bi vrijeme da i njemu zaboravimo. I tretiramo ga po zasluzi. Kad treba neka ga zove a kad ne treba neka mu se zahvali. Kao i svim drugima. Pozdrav care. Ja sam doduse na godisnjem ali sam pretjerao sa pisanjem zadnjih danaPivopija je napisao/la:Svaki dan uletim na forum i procitam sta se pise, ali nemam vremena da pisem postove i ulazim u neke velike analize, samo nekad vikendom kad imam vremena malo komentarisem, a tada vecinom cugam pa su komentari manje kvalitetni, ali nema potrebe da bilo sta napisem kad onaj Sjevernivjetar napise identicno sve ono sto sam zelio reci, osim njega ti Dubrovnice, Ajax, Rios, Zmajica i jos 2-3 forumasa su ekstra likovi sa odlicnim analizama, vas postujem i sa vasim misljenjem se skoro uvijek slazem.
E Calcio ja se ipak ovdje sa tobom nikad nisam slagao. Nacin i pozicija na koju je SS po vlastitoj izjavi pozvao TSS je meni bezobrazan cin koji smrdi do dana danasnjeg. Hebi ga care neke stvari je bolje ostaviti u proslosti i ne cackati ih previse.calcio je napisao/la:Da opravda poziv na SP? Vazi li to za sve igrace, pa i za one standardne kao Spahic i ostali, od kojih smo ipak najvise i ocekivali?![]()
Jesi li ti malouman? Zasto bi Spahic opravdavao ucesce na SP? On ga je na terenu izborio. A kako je Tino zasluzio da igra SP?calcio je napisao/la:Da opravda poziv na SP? Vazi li to za sve igrace, pa i za one standardne kao Spahic i ostali, od kojih smo ipak najvise i ocekivali?![]()
- calcio
- Kontakt:
Po ovoj prici ispada da smo imali mnogo igracina na cekanju a Safet ih sve odbio i poveo bratica. Nije to bilo bas tako. Da je bila neka anketa koga povesti na SP, mislim da bi se cijela BiH slozila oko 15-16 imena i to su oni igraci koji su bili sigurni. Ostatak je trebao selektor popuniti po vlastitom misljenju i idejama. Imali smo nekoliko mjesta za popuniti, sto se tice Tina bilo je on ili Prcic. Sam izbor nije bio bezobrazan, osim mozda nacina na koji je Pape to sve obrazlozio. Ali znao je i on da ce ga napasti sta god da kaze. Kao sto sam i tada govorio, selektor Engleske je na SP 2006 poveo jednog igraca za kojeg 99% Engleza nikad nije culo (Walcot), pa od toga nisu pravili veliku frku. A kod nas ce se ovaj poziv TSS-u prepricavati generacijama....dubrovnik je napisao/la:E Calcio ja se ipak ovdje sa tobom nikad nisam slagao. Nacin i pozicija na koju je SS po vlastitoj izjavi pozvao TSS je meni bezobrazan cin koji smrdi do dana danasnjeg. Hebi ga care neke stvari je bolje ostaviti u proslosti i ne cackati ih previse.calcio je napisao/la:Da opravda poziv na SP? Vazi li to za sve igrace, pa i za one standardne kao Spahic i ostali, od kojih smo ipak najvise i ocekivali?![]()

Odlazak na SP i upadanje u prvih 11 u ovim kvalifikacijama gdje smo prosli katastrofalno ne mogu biti zaboravljeni i Tino ne moze biti tretiran kao drugi igraci, a nije jedini, on mora na neki nacin opravdati to, solidnim partijama u Hajduku sigurno nece.dubrovnik je napisao/la:Nacin na koji je TSS pozvan u reprezentaciju ne bi mogla ni CIA opravdati. Pozvan je za poziciju DM sto je bilo vrijedjanje inteligencije navijaca. To je sada ipak proslost a ne valja zivjeti u proslosti. Nije samo njemu piljevina u ocima. Ima ih u reprezentaciji sa stablima u ocima pa smo zaboravili. Bilo bi vrijeme da i njemu zaboravimo. I tretiramo ga po zasluzi. Kad treba neka ga zove a kad ne treba neka mu se zahvali. Kao i svim drugima. Pozdrav care. Ja sam doduse na godisnjem ali sam pretjerao sa pisanjem zadnjih danaPivopija je napisao/la:Svaki dan uletim na forum i procitam sta se pise, ali nemam vremena da pisem postove i ulazim u neke velike analize, samo nekad vikendom kad imam vremena malo komentarisem, a tada vecinom cugam pa su komentari manje kvalitetni, ali nema potrebe da bilo sta napisem kad onaj Sjevernivjetar napise identicno sve ono sto sam zelio reci, osim njega ti Dubrovnice, Ajax, Rios, Zmajica i jos 2-3 forumasa su ekstra likovi sa odlicnim analizama, vas postujem i sa vasim misljenjem se skoro uvijek slazem.
Tu se i ogleda Safetov rad, jedva je uspio napraviti listu od 30 igraca, gdje je na SP otislo 4 igraca koji nisu igrali u kvalifikacijama plus 2 golmana, a o listi rezervnih igraca je smijesno i pricati, njih 7 imaju sat vremena igranja za reprezentaciju.calcio je napisao/la:Po ovoj prici ispada da smo imali mnogo igracina na cekanju a Safet ih sve odbio i poveo bratica. Nije to bilo bas tako. Da je bila neka anketa koga povesti na SP, mislim da bi se cijela BiH slozila oko 15-16 imena i to su oni igraci koji su bili sigurni. Ostatak je trebao selektor popuniti po vlastitom misljenju i idejama. Imali smo nekoliko mjesta za popuniti, sto se tice Tina bilo je on ili Prcic. Sam izbor nije bio bezobrazan, osim mozda nacina na koji je Pape to sve obrazlozio. Ali znao je i on da ce ga napasti sta god da kaze. Kao sto sam i tada govorio, selektor Engleske je na SP 2006 poveo jednog igraca za kojeg 99% Engleza nikad nije culo (Walcot), pa od toga nisu pravili veliku frku. A kod nas ce se ovaj poziv TSS-u prepricavati generacijama....dubrovnik je napisao/la:E Calcio ja se ipak ovdje sa tobom nikad nisam slagao. Nacin i pozicija na koju je SS po vlastitoj izjavi pozvao TSS je meni bezobrazan cin koji smrdi do dana danasnjeg. Hebi ga care neke stvari je bolje ostaviti u proslosti i ne cackati ih previse.calcio je napisao/la:Da opravda poziv na SP? Vazi li to za sve igrace, pa i za one standardne kao Spahic i ostali, od kojih smo ipak najvise i ocekivali?![]()
- calcio
- Kontakt:
Uostalom ako se dobro sjecam, nije bila samo frka oko TSS-a, Avdije, Hadzica, vec su mnogi Papetu u istom dahu zamjerali i sto vodi Sunjica i Viscu. Obicno se ta petorka navodila kao uljezi. Eto ako smatrate da je pogrijesio sa ovom prvom trojicom, mozete li ga makar pohvaliti sto nije slusao glas naroda i otjerao ovu preostalu dvojicu jer pokazalo se da je napravio pun pogodak sa njima. A i za Besica mu svakako treba cestitati, ne samo sto ga je poveo na SP nego i zbog toga sto ga je pozvao dok jos nije ni igrao za seniore.
Calcio, dokumenti su mu sredjeni u rekordnom roku. Da su tako promptni sa drugim igracima gdje bi nam kraj bio. Ali ajde nije vazno.calcio je napisao/la:Po ovoj prici ispada da smo imali mnogo igracina na cekanju a Safet ih sve odbio i poveo bratica. Nije to bilo bas tako. Da je bila neka anketa koga povesti na SP, mislim da bi se cijela BiH slozila oko 15-16 imena i to su oni igraci koji su bili sigurni. Ostatak je trebao selektor popuniti po vlastitom misljenju i idejama. Imali smo nekoliko mjesta za popuniti, sto se tice Tina bilo je on ili Prcic. Sam izbor nije bio bezobrazan, osim mozda nacina na koji je Pape to sve obrazlozio. Ali znao je i on da ce ga napasti sta god da kaze. Kao sto sam i tada govorio, selektor Engleske je na SP 2006 poveo jednog igraca za kojeg 99% Engleza nikad nije culo (Walcot), pa od toga nisu pravili veliku frku. A kod nas ce se ovaj poziv TSS-u prepricavati generacijama....dubrovnik je napisao/la:E Calcio ja se ipak ovdje sa tobom nikad nisam slagao. Nacin i pozicija na koju je SS po vlastitoj izjavi pozvao TSS je meni bezobrazan cin koji smrdi do dana danasnjeg. Hebi ga care neke stvari je bolje ostaviti u proslosti i ne cackati ih previse.calcio je napisao/la:Da opravda poziv na SP? Vazi li to za sve igrace, pa i za one standardne kao Spahic i ostali, od kojih smo ipak najvise i ocekivali?![]()
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Normus90, Proximic i 19 gostiju.