Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Emir Spahić
Jesu li to Dzeko i Pape krivi sto Spahic nije mogao duela dobiti i sto je dodavao lopte direkt Nigerijcima i sto su ga pretrčavali ko nekog starca!!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 22 jun 2014, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Emir Spahić
Najveci licemjer kog sam vidio u svom zivotu. Lazni patriotizam, lazni osmijeh, lazni merhamet. Neka me Bog kazni ako grijesim ali ovaj covjek se godinama sprda sa nasim emocijama i jedan je od najvecih prevara u istoriji fudbala. Direktno je povezan sa svim aferama koje su drmale reprezentaciju od kako je u njoj, a u velikoj mjeri negativno utice na Dzekino ponasanje. Sve u svemu moralni bogalj i sto mu se prije zahvalimo bolje za nas.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- IlPrincipe
- Kontakt:
Bez obzira što je po vama čuvao 2 pozicije, u onoj situaciji je morao i mogao bolje odreagovati. Lik ga odnese ko da ga Bog nije dao, imam osjecaj isto da ga je pusti kako olako izgleda onaj prelazak Emenikea. Ista stvar kao protiv Francuske, ista 
Još ima 2 puta dodate loptu mogli gol primit

Još ima 2 puta dodate loptu mogli gol primit
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Emir Spahić
Svaki pas, dugacak for pred nigerijca ili u noge nigerijca. Vakat mu je, susic i on u paketu nakon irana. Cao kabadahijico od 60 kila.
Bukvalno Emir je nas kostao i EP i SP. On ima neke svoje bubice koje nije smirio, ima neke probleme sa Safetom i ponekim igracima. Sjetite se samo utakmice protiv Egipta, kada je djelio lopte njima, eh to se i sinoc vidjelo.. 
G BUSSA BUSS
Nadam se da ga više nikad neću vidjeti s kapitenskom trakom na ruci kako predvodi Zmajeve. Kajem se za svaku napisanu riječ napisanu u svrhu njegove odbrane poslije skrivljenog penala protiv Francuske.
Je l' ima još onih koji ovu prevaru od štopera smatraju većim igračem i kapitenom od jedne ikone kao što je Sergej Barbarez
Je l' ima još onih koji ovu prevaru od štopera smatraju većim igračem i kapitenom od jedne ikone kao što je Sergej Barbarez
Emenike je snazan ko bik. A Spaha je igrao rovit i nije bio na 100%. Svako ko je ikad igrao fudbal ili neki drugi kontaktni sport. Ocekivao je to kao moguci rasplet te akcije. Spaha nije imao sta da trazi na lijevom beku. Tu je trebao da bude Rusilac. On bi zaustavio Emenikea. Spahina pogresna dodavanja u prvih 15 minuta prije nego sto se je zagrijao. Losa dodavanja koja su kod njega inace rijetkost. Samo su jos jedna potvrda da je igrao rovit. Kada se je malo zagrijao bol se je smanjila i lakse je igrao. Ali ipak nije bilo to dovoljno da zaustavi jednog snaznog igraca kao sto je Emenike u punom naletu. Cuj Spaha krivac i ne zasluzuje da igra za repku. Pa vi niste normalniIlPrincipe je napisao/la:Bez obzira što je po vama čuvao 2 pozicije, u onoj situaciji je morao i mogao bolje odreagovati. Lik ga odnese ko da ga Bog nije dao, imam osjecaj isto da ga je pusti kako olako izgleda onaj prelazak Emenikea. Ista stvar kao protiv Francuske, ista
Još ima 2 puta dodate loptu mogli gol primit![]()
- IlPrincipe
- Kontakt:
Šta ti znaš jel on igrao rovit ili ne ? Pa kakve veze ima ako se u toj situaciji našao na beku ? šta ako je na poziciji stopera bio onda bi uzeo loptu a posto je na poziciji beka ne moze uzeti loptu. Fuck logic
Po tvojoj logici treba pustit igrače 15 minuta na terenu da se zagriju pa onda da igraju kako znaju, halo bola prije utakmice uvijek bude zagrijavanje ako nisi znao
Nonšalantno je pustio Emenikea i nakon Francuske još nas jednom yebao u istim situacijama.
Po tvojoj logici treba pustit igrače 15 minuta na terenu da se zagriju pa onda da igraju kako znaju, halo bola prije utakmice uvijek bude zagrijavanje ako nisi znao
Nonšalantno je pustio Emenikea i nakon Francuske još nas jednom yebao u istim situacijama.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- adriano_leite
- Kontakt:
+1IlPrincipe je napisao/la:Šta ti znaš jel on igrao rovit ili ne ? Pa kakve veze ima ako se u toj situaciji našao na beku ? šta ako je na poziciji stopera bio onda bi uzeo loptu a posto je na poziciji beka ne moze uzeti loptu. Fuck logic![]()
Po tvojoj logici treba pustit igrače 15 minuta na terenu da se zagriju pa onda da igraju kako znaju, halo bola prije utakmice uvijek bude zagrijavanje ako nisi znao![]()
Jos da nije bilo raspolozenog Sunjica, primili bismo 3 komada zahvaljujuci rovitom kapitenu, koji je ljudina jer je igrao rovit
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ponavljam nisi upucen. Ako si ikad imao neku povredu u sportu. Trebao bi da znas da uz svu dobru volju ne mozes odigrati sa svom snagom jer te tijelo blokira. Koljeno, zglob sta god to bilo. I kod najvecih napora kao sto je duel sa super jakim Emenikeom nemozes uci 100% u duel jer te bol stopira. Po mojoj logici ne treba pustiti igrace da se zagrijavaju 15 min. Ali kada se igrac zagrije bol prestaje ( poslje utakmice bol se vrati ). I kada se igrac zagrije lakse igra. Spaha po meni nije ni trebao da igra ako nije bar 80% spreman sto on po meni nije bio. Trebao je da igra ili Bickacic ili Seo ili Vranjes. E sad ko je odlucio da Spaha igra. Dali je on u najboljoj namjeri rekao da ce stisnut zube nadajuci se da ga nedovoljna spremnost nece sputavati ( kao par puta dosada ) ili je to bila cista selektorova odluka da igra sve dok moze stajat na nogama. Jer kako bi objasnio javnosti da jedan Spaha ne igra + Kolasinac. To je vec drugo pitanje.IlPrincipe je napisao/la:Šta ti znaš jel on igrao rovit ili ne ? Pa kakve veze ima ako se u toj situaciji našao na beku ? šta ako je na poziciji stopera bio onda bi uzeo loptu a posto je na poziciji beka ne moze uzeti loptu. Fuck logic![]()
Po tvojoj logici treba pustit igrače 15 minuta na terenu da se zagriju pa onda da igraju kako znaju, halo bola prije utakmice uvijek bude zagrijavanje ako nisi znao![]()
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2014, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Njegovo vrijeme je proslo, hvala mu za sve ali vise nema snage i kvaliteta za reprezentaciju !

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da je on tako dobar, kao što ste ga godinama gotivili i slavili vjerojatno ne bi igrao za BIH repku već bi zajedno sa Dariom Srnom bio oslonac Hrvatske reprezentacije.Čovjek vam godinama prodaje muda pod bubrege glumi patriotu domoljuba,a u biti Stojan Mutikaša,nemoralna osoba, koja je vidjela sebe kao budućeg selektora..... 
Mene bi bilo stid i sramota. Osporavati jednog igraca koji je toliko dao za reprezentaciju. Desetine i desetine odlicnih utakmica odigrao. Koji je stisnuo zube kad god je mogao i rizikovao povredu u dresu reprezentacije. Koje je par dana poslje operacije sinusa zaigrao vaznu utakmicu i krvarijo. Sto nebi uradilo ni 10% profesionalca. Ma vjerovatno ni 5%. On jeste mozda zbog svojih godina ( 33) malo losiji i sporiji igrac ali kad je 100% spreman on je jos uvjek najbolji stoper. Nemam ti vise sta reci na temu Spahica. Ti i tebi slicni sami zakljucite kako zelite. Zaboli ne tuki.IlPrincipe je napisao/la:nema dalje
Sinoć je vala i za mene prestao biti vođa ove ekipe i glavni igrač u odbrani ... Vrijeme dolazi za neka nova imena, u prvom redu mislim na Kolašinca ...
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ajd jednom zajebes i prije je znao tako, al cetiri-pet puta to je vec previse za igraca s tolikim iskustvom, bio je na razini ko protiv Egipta. Realno on ce se oprostit od repke prije Europskog, a sad dal ce igrat kvalifikacije ili ne to je na njegovu savjest.
Godinama ste gotivili ovog spletkarosa , palili se na par patriotskih parola koje je ovej mudrac slao u eter. Ne necete ga se rijesiti ovakvi tipovi ne mogu bez gotivljenja i slatkih rijeci bez kamere . Njegovo vrijeme tek dolazi nece se ovaj odvojii od repke nazalost. Zasluzili ste ga bas kao i S.D.A 20 godina. Zarit ce i palit BH fudbalom i birati poslusne trenere bit ce ovaj predsjednik saveza za godinu dvije Tu ce biti i Ibricic naravno i Edin. Sluzit ce njima ova repka za privatne zabve ne sekirajte se. Spremajte se polako za frustrijajuce dane BH fudbala. Za dane kada cemo biti poluuspjesni al uvjek svjesni da moze bolje. Bas kao ovih dana kada smo iskoristili mozda 60% potencijala naseg.
Jedino rjesenje da se ovaj sumnjivi tip uz sve pocasti za doprinos repci udalji od svetinje.
Jedino rjesenje da se ovaj sumnjivi tip uz sve pocasti za doprinos repci udalji od svetinje.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 22 jun 2014, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Spahic i dzeko su za mene zavrsili sa reprezentacijom.dok oni jos budu igrali necu navijati vise ko nekad.imamo mi i zamjena za njih.netrebaju nam i gotovo.svim ostalima svaka cast igrali ste sa srcem. sve najbolje ukljucujuci i papeta i tinu
Spahic je kriv za gol, Susic je kriv za poraz, kratko i jasno.
Jedan gol ne znaci poraz. Kostarika je primila, pa je u drugom zavalila tri. Holandjani su primili prvi, pa su svjetskim prvacima zabili pet.
Kazete Emenike je jak kao bik, uredu. Zasto se 34-godisnji, roviti Spahic ide gurat i hrvat sa igracem koji je tri puta jaci od njega, i kada je ovaj zdrav.
Zasto tu loptu jednostavno ne nabiti u yebeni aut, jel zlatna pa se ne smije izbit u aut?
Jedan gol ne znaci poraz. Kostarika je primila, pa je u drugom zavalila tri. Holandjani su primili prvi, pa su svjetskim prvacima zabili pet.
Kazete Emenike je jak kao bik, uredu. Zasto se 34-godisnji, roviti Spahic ide gurat i hrvat sa igracem koji je tri puta jaci od njega, i kada je ovaj zdrav.
Zasto tu loptu jednostavno ne nabiti u yebeni aut, jel zlatna pa se ne smije izbit u aut?
U vrijeme kad je on zaigrao za nas Hrvatska je imala odlicne stopere i on nije imao mjesta ni na klupi.Godinama je bio jedan od nasih najboljih igraca ali to ga ne opravdava za ono jucer. Mislim da Spaha dolazi u zenit karijere i treba mu zahvaliti ali bez vrijedjanja. Safet je njega jucer izostavljanjem Kolasinca stavio pred strijeljacki vod i to treba imati na umu. Osim Spahe pozdravit Misketa, Medunjanina i Ibricica. Dosta mi je vise slusanja igrac za 50 min. Utakmica traje 90 i oni tu nemaju sta traziti. Vanka i agencija sa Susicima na celu. I sve nanovo sa nekim novim momcima umjesto ovih.Ziko je napisao/la:Da je on tako dobar, kao što ste ga godinama gotivili i slavili vjerojatno ne bi igrao za BIH repku već bi zajedno sa Dariom Srnom bio oslonac Hrvatske reprezentacije.Čovjek vam godinama prodaje muda pod bubrege glumi patriotu domoljuba,a u biti Stojan Mutikaša,nemoralna osoba, koja je vidjela sebe kao budućeg selektora.....
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, General505, HZbec, Sheyi, torbica i 53 gosta.