Treba ove dance pregaziti ko plitak potok, jaci jesu valjda ce se uigrat do tada

Gazi prciju ...Insect_terminator je napisao/la:Koliko ljudi zele poraz dinama to je za. Cak vas pocinjem zaliti koliko ste jadni u cijeloj prici. Evo onaj bbb livno je pravi covik (trebao bi biti neki obrazac ponasanja)..... reko je da ga nema tu dok se glava ne makne i stvarno ga nema, ovo ostalo je hrpa beskicmenjaka koja mora naglasavat svoj jad kao da se ne zna.
Treba ove dance pregaziti ko plitak potok, jaci jesu valjda ce se uigrat do tada
Ne znam kako vi u Zagrebu ne idete gledati najbolji GNK Dinamo u povijestiSiamoNoi je napisao/la:Maksimirski fukodrom.Nema 100 ljudi.Gdje su sad oni placenici sa sjevera koji bi "samo navijali za Dinamo"?Bit ce da Zdravko nije uplatio za prosli mjesec.Nema ni obitelji s djecom koje bi punile stadion,ali samo da nema tih zlocestih huligana.A "huligana" nema jer do daljnjeg nema organiziranog odlaska na utakmice pa pitam ja gdje su te obitelji?Ne pada cak ni kisa,nije prevruce i sta su ono jos upotrebljavali kao jadne izgovore...
FK Zalgirisfixator je napisao/la:ne gledam pa da pitam igraju li Kerla i Armin Hodžić možda...ako igraju kako igraju?
hvala
#godisnji odmoriOtelo je napisao/la:Ne znam kako vi u Zagrebu ne idete gledati najbolji GNK Dinamo u povijestiSiamoNoi je napisao/la:Maksimirski fukodrom.Nema 100 ljudi.Gdje su sad oni placenici sa sjevera koji bi "samo navijali za Dinamo"?Bit ce da Zdravko nije uplatio za prosli mjesec.Nema ni obitelji s djecom koje bi punile stadion,ali samo da nema tih zlocestih huligana.A "huligana" nema jer do daljnjeg nema organiziranog odlaska na utakmice pa pitam ja gdje su te obitelji?Ne pada cak ni kisa,nije prevruce i sta su ono jos upotrebljavali kao jadne izgovore...
ne mogu da vjerujem da sam ovo napisaoConsigliere je napisao/la:FK Zalgirisfixator je napisao/la:ne gledam pa da pitam igraju li Kerla i Armin Hodžić možda...ako igraju kako igraju?
hvala![]()
Steta je sto se ti svi mladi talentirani igraci moraju razvijati pod raznim "strucnjacima" kao sto su Cacic,Jurcic,Zoki.Tako ih vecina na kraju ne dodje na onu razinu na koju su objektivno mogli.Neutral je napisao/la:Krivo mi je zbog povrede Hodžića, ubjeđen sam da će biti veliko pojačanje za Dinamo. Na stranu sve probleme oko Mamića i borbe BBB, momak je zaista ogroman potencijal, u to budite uvjereni.
ma yebe se tebi ti imaš menadžersku agenciju....BigBigBang je napisao/la:Dok tata pravi atomski Dinamo hejteri iz slasticarne potpisuju nekakve peticije koje im nikad nece biti od koristi.
Hvala ti tata!
BigBigBang je napisao/la:Dok tata pravi atomski Dinamo hejteri iz slasticarne potpisuju nekakve peticije koje im nikad nece biti od koristi.
Hvala ti tata!
BigBigBang je napisao/la:Dok tata pravi atomski Dinamo hejteri iz slasticarne potpisuju nekakve peticije koje im nikad nece biti od koristi.
Hvala ti tata!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.