P.S. U znak podrske dobio je avatar novi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
pa dobro, ne sjećam se ni da ih je nešto prečesto izvodio. U hofenhajmu to nije bilo njegovo, ovo prošle polusezone, ne znam kakav mu je bilans.zizu1991 je napisao/la:Najveći je tu problem što njemački komentatori nisu iz Bosne porijeklom![]()
A to jeste ne realno @ ibizevicu, ovo mu je prvi penal da je promašio, a oni odmah osuli po njemu, takvi su mediji, ne praštaju, a komentatori i šira javnost se povodi za njima
Samo da ne bude ko Dzeko sa penalimazizu1991 je napisao/la:Pa davao je većinom iz igre, a za penale si upravu @ teferič, tek ih je od ove sezone ja mislim počeo da izvodi, iskren da budem, slabo sam dobivao info o postizanju golova Ibiševića iz penala, većinom bi to bilo iz igre.
Al vidim od ove sezone da je prvi izbor pri izvođenju penala u ekipi.
Principatus je napisao/la:Bobic je zestoku kritiku medija nad Ibisevicem oslovio kao bez respekta. Drago mu je sto je Vedad odgovorio pozitivno na ovo sve. U istom clanku pise kako je Misimovic morao na kazneni trening i raditi ekstra runde trcanja.
http://www.abendblatt.de/sport/article2 ... ktlos.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BTW navijaci Stuttgarta jako kupuju dres sa njegovim imenom, kako kaze jedan tip, na stadionu bude mnogo Ibisevica.
Hahah,Benjo snimi klip o sabotiranju reprezentacije.BenjooJutub je napisao/la:Nije za crveni bilo, nije.. Evo stari mi govori, namjerno nam ovo rade, da nam ujebu reprezentaciju.. Spahića ošamutiše, Salihović 2 žuta za 5 minuta, Ibišević sad bezveze.. Naštimali da Rendžersi bankrotiraju, da se Papac oprostiPrije 4 godine nam povrijediše Vedu, da nisu potpiso bi za Inter garant.. E jesmo baksuzi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.