Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ljubav
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ljubav » 14 dec 2009, 15:45

reds_forever je napisao/la:GRAHAM POLL: William Gallas' challenge on Steven Gerrard WAS a penalty

Why Howard Webb did not award Steven Gerrard a penalty when William Gallas clearly brought him down with a foul tackle in the first half will remain a mystery due to match officials’ enforced silence.

Whether it was Gerrard’s previous record of going down a little too easily that sowed doubt in the mind of England’s top-rated referee, or just a poor viewing angle, the correct decision was not made and Liverpool lost a chance to take the lead.
The reason was certainly not that offered by Gallas’s colleague Thomas Vermaelen, who claimed it couldn’t have been a foul as the ball had travelled too far away from the Liverpool skipper.

If the ball is in play anywhere on the field then a penalty can be given.

stvari bi mozda bile drugacije ali nije ni prvi ni posljednji put,ovo je cisto onako da se pokaze koliko bi stete bilo da je spaho sudija
Je l' to onaj sto daje po tri zuta?
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 dec 2009, 17:02

YNWA je napisao/la: zasto idiotski :?: aquilani je dosta ofanzivniji igrac od mascha, a i masch ej vec imao zuti karton i lahko se moglo desiti da pocrveni do kraja utakmice, sto se tice lukasa ne znam zasto toliki napadi na njega, momak je bio jedan od boljih na terenu u ovoj utakmici, ja bi bio prezadovoljan kad bi odigrao svaku utakmicu ko jucer, zar je lukas kriv sto je gerrard slabo odigrao:?: zar je lukas kriv sto benayouna nije nigdje bilo :?: zar je lukas kriv sto je johnson dao sam sebi gol :?: zar je lukas kriv sto je torres masio 100% priliku :?: zar je lukas kriv sto nije dosuđen cisti penal za nas :?: lukas je postao dezurni krivac i za sve je on kriv, istina to je zasluzeno postao jer je odigrao dosta losih utakmica
smijesan si ako mislis da je lucas dobar igrac kako da gerrard i torres igraju kad su povrijedeni bili mjesec dana kako da igraju ,cim jedan od njih primi loptu odmahu su tu bar 2 ili 3 igraca a na lucasa niko i ne obraca paznju :D
FK Pjetlovi

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 14 dec 2009, 17:33

gerradu ne fali, ni kondicije, ni forme koliko mu fali jedan ozbiljan igrać u sredini terena, kao što je Alonso bio. Ne znam kako vam nije jasno da ne može ni on sve sam.
Po meni je Johnson podbacio sinoć, oba gola na njegovu dušu idu.
Tražite razloge poraza u Benitezu, jer mu je taktiku pročitao ama svaki protivnički trener, a nemate love da mu ostatak ugovora ispaltite ako mu date otkaz.
Ne znam da li znate da su vam vlasnici nedavno prodali hokej klub za 200 mil. dolara da pokriju dio dugova koje ima Liverpool?
I još nešta: što ne komentarišete crveni koji je, ako se ne varam, aurelio trebao dobiti nakon udaranja protivničkog igrača bez lopte? :P

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 dec 2009, 17:36

reds je napisao/la:
YNWA je napisao/la: zasto idiotski :?: aquilani je dosta ofanzivniji igrac od mascha, a i masch ej vec imao zuti karton i lahko se moglo desiti da pocrveni do kraja utakmice, sto se tice lukasa ne znam zasto toliki napadi na njega, momak je bio jedan od boljih na terenu u ovoj utakmici, ja bi bio prezadovoljan kad bi odigrao svaku utakmicu ko jucer, zar je lukas kriv sto je gerrard slabo odigrao:?: zar je lukas kriv sto benayouna nije nigdje bilo :?: zar je lukas kriv sto je johnson dao sam sebi gol :?: zar je lukas kriv sto je torres masio 100% priliku :?: zar je lukas kriv sto nije dosuđen cisti penal za nas :?: lukas je postao dezurni krivac i za sve je on kriv, istina to je zasluzeno postao jer je odigrao dosta losih utakmica
smijesan si ako mislis da je lucas dobar igrac kako da gerrard i torres igraju kad su povrijedeni bili mjesec dana kako da igraju ,cim jedan od njih primi loptu odmahu su tu bar 2 ili 3 igraca a na lucasa niko i ne obraca paznju :D
ja ne mislim da je lukas dobar igrac, rado bi ga vidio sto dalje od liverpoola kao i jos neke, samo smatram da je on jucer bio jedan od boljih na terenu, zar nije bio bolji od johnsona i benayouna :?:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 14 dec 2009, 17:39

YNWA je napisao/la:
reds je napisao/la:
ja ne mislim da je lukas dobar igrac, rado bi ga vidio sto dalje od liverpoola kao i jos neke, samo smatram da je on jucer bio jedan od boljih na terenu, zar nije bio bolji od johnsona i benayouna :?:
vala od johnsona je sinoć i najlošiji bio bolji

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 14 dec 2009, 17:43

Lucas ne igra na svojoj pravoj poziciji. On uopste nije igrac za pozicije zadnjeg veznog. Neka ga stavi na mjesto benayouna ili kuyta
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 14 dec 2009, 17:44

majestic24 je napisao/la:Lucas ne igra na svojoj pravoj poziciji. On uopste nije igrac za pozicije zadnjeg veznog. Neka ga stavi na mjesto benayouna ili kuyta
krilo..... Lucas ? ne znam bas.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 dec 2009, 17:49

majestic24 je napisao/la:Lucas ne igra na svojoj pravoj poziciji. On uopste nije igrac za pozicije zadnjeg veznog. Neka ga stavi na mjesto benayouna ili kuyta
e jbg drug i ti pretjera, za njega je previse i da sjedi na klupi :mrgreen:

http://lfcglobe.com/benitez-set-for-mas ... fer-boost/

makar da citamo, iako je svima jasno od toga nema nista, da hoce makar koji milion uloziti u gradnju novog stadiona ili naci neke budale koje bi radile sa njima, znal ko kako napreduje gradnja akademije u SA :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 dec 2009, 17:57

Phill Jackson je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la: /IGNORE :lol: :lol:

ee ljudi 80% da ce saha preci kod nas na kopu se pise da je vec potpisan predugovor sad ako se nadjemo sa njim bit ce super
ma kakav saha, igrao za man utd, sad za everton i da pređe kod nas, nema sanse a i odakle pare :? a misljenja sam da nam je dosta potrebnije krilo od napadaca koji ce grijati klupu, to moze i ngog ;)
Pandevu,Chamakhu i Adrianu istice ugovor tako da bi dobro bilo probat nekog od njih za sicu sad dovest
ili http://www.tribalfootball.com/liverpool ... tie-506901 :mrgreen:

pandeva ne bi bilo lose dovesti, arsenal bi doveo chamakha da moze, i wenger je rekao da ga njegov klub nema namjeru pustiti, adriana bi rado vidio u liverpoolu :D
Sarajevo i Liverpool

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 dec 2009, 18:22

330 miliona za pojacanja :?

Otpjeva jednom Zdravko Colic pjesmu ; ,, Sanjam more sanjam brodove ,, :mrgreen:

Chamakha ili Adriana treba pokusati dovesti ; a krilo obavezno kupiti prodajom ili zamjenom za Babela ;)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 14 dec 2009, 18:27

OTNYS_YNWA je napisao/la:330 miliona za pojacanja :?

Otpjeva jednom Zdravko Colic pjesmu ; ,, Sanjam more sanjam brodove ,, :mrgreen:

Chamakha ili Adriana treba pokusati dovesti ; a krilo obavezno kupiti prodajom ili zamjenom za Babela ;)
Slazem se za Chamakha i Adriana,,a na krilu bi volio nekog od ovih:Milner,Elia,Krasic,Mata,Ozil,Turan Arda il Jesus Navas
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 dec 2009, 18:39

Slazem se za Chamakha i Adriana,,a na krilu bi volio nekog od ovih:Milner,Elia,Krasic,Mata,Ozil,Turan Arda il Jesus Navas
Milner najjaci.Za Chamakha je zagrijan i Arsenal,pa bi to teze bilo uzet' sigurno bi bolje uslove dao Wenger.Adriano i Pandev malo bolje rjesenje.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 14 dec 2009, 18:43

the scouser je napisao/la:

Milner najjaci.Za Chamakha je zagrijan i Arsenal,pa bi to teze bilo uzet' sigurno bi bolje uslove dao Wenger.Adriano i Pandev malo bolje rjesenje.
Nisam bas siguran u to,,zbog te njegove velikodusnosti su ih Hleb i Flamini napustili koji su im bili medju glavnim igracima,, zao mu bilo ponudit im malo vise kesa i bezze izgubise takva 2 igraca..jest da Flamini nije nesto u Milanu al u Premiershipu je odlican bio,isto i za Hleba vazi

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 14 dec 2009, 18:46

ok. imate 330 miliona..
a prije priče o pojačanjima, koliki su dugovi liverfool-a?

tj. čime mislite te dugove pokrivati, ako se ne plasirate u Ligu šampiona iduće godine?
neće vam baš puno ostati za pojačanja...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 14 dec 2009, 18:49

osgood je napisao/la:ok. imate 330 miliona..

tj. čime mislite te dugove pokrivati, ako se ne plasirate u Ligu šampiona iduće godine?
Odhebi vise s nase teme,,svaki ti je post naprosto zaglupljujuci

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 14 dec 2009, 18:53

osgood je napisao/la:ok. imate 330 miliona..

Odhebi vise s nase teme,,svaki ti je post naprosto zaglupljujuci

jel to istina boli? :P

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 dec 2009, 19:01

cega, sta 330 miliona ???
FK Pjetlovi

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 14 dec 2009, 19:03

reds je napisao/la:cega, sta 330 miliona ???
pa prodale su vaše gazde dva tima iz Amerike koja su bila u njihovom valsništvu....

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 dec 2009, 19:05

i sta sad ?
FK Pjetlovi

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 14 dec 2009, 19:06

reds je napisao/la:i sta sad ?
hajd pogađaj :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.