FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

radebl
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la radebl » 21 apr 2010, 21:54

evo samo da pohvalim igru leonida coric....
cupo kao i uvjek,prvo poluvrjeme dobar-al u drugom se uvijek izgubi... ili se meni tako cini...
al sta vule promasi :) ja sam se "odusevio"!
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 21 apr 2010, 21:56

90-е су ? $... :lol: :D

" " " % $. Наравно ? је $ је & $, ? " & $ $ $ $... $ се $ је ' ' " у ". & $ се " $ је $ $ на & ". & ' ? $ је онај ? са $ стране. :(
На сву - " је...

Оног & су % ?, ај $ $ су га ? " пут $, ? $ " ¥ $ су га ? % % ?.

" ја ' & ¥ % за ", ? не ' % се ¥ $. $ се $ је & / ". % ' " о ' се $.

" & ? се $ & $ " тренера " ? се " за Европу са " " " '.
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 21 apr 2010, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 21 apr 2010, 21:57

alaa evo me sa utakmice sada :) jaooo kako mi je zao sto bar bod nismo otkinuli...realno ovaj borac u ovoj utakmici nije prikazao igru ni za prvih 10 u ligi...ali imali smo i mi svoje sanse :x :x :x i na kraju opet tih 1-0...bez veze primimo gol...:O ma super sve,samo sto nam na kraju prebise 2 lika sa tribine....pi*ke zandarske
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 apr 2010, 21:58

Valjda neko zna za Puzija, neka kaže, mislim da je pogubio sve konce iz ruku, čini mi se da se Vukelja uopšte ne trudi, neznam kako se to čini ostalima ali ja sam stekao takav utisak...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 21 apr 2010, 22:02

rudarprijedor je napisao/la:alaa evo me sa utakmice sada :) jaooo kako mi je zao sto bar bod nismo otkinuli...realno ovaj borac u ovoj utakmici nije prikazao igru ni za prvih 10 u ligi...ali imali smo i mi svoje sanse :x :x :x i na kraju opet tih 1-0...bez veze primimo gol...:O ma super sve,samo sto nam na kraju prebise 2 lika sa tribine....pi*ke zandarske
isto ti je bilo i jesenas u pd....isto 1-0...zahvaljujuci nasem gosi....
kad ste od zelje izgubili kuci...dabogda ispali iz lige...4 god ne gubite kuci,i bas od njih...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 21 apr 2010, 22:14

Braco, cestitam na pobjedi. Mislim da Rudar ne bi dao go do sutra ali obzirom da nismo bili kompletni, morate se uozbiljiti jer vam je igra bila poprilicno talaška. Lajt motiv utakmice su bile žandari. Pri tome, ne mislim na momenat kad je decko preskocio ogradu vec njihovo ponasanje prije, tokom i poslije utakmice. Znači, onako se ne bih ophodio ni prema najvecem neprijatelju. Tukli su ljude i poslije utakmice..Bas su ponizavali ljude, da ne navodim detalje. Uglavnom, iako sam smoren, morao sam se ulogovati da ovo napisem. Izvinjavam se sto to pisem ovdje ali jace je od mene. Vidim da i vi mislite isto pa ako mogu to tako nazvati, hvala na podrsci. :!: Cujem, vratiste se na prvo mjesto pa..neka je sa srecom ;)
P.S. Neke indijance vase su ganjali zandari, kod parka Mladen Stojanovic, nisam skontao zasto, mislim da su kamenovali prvi bus, ali dobro, indijanaca svuda i uvijek.
Pozdrav!
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 21 apr 2010, 22:16

& ? je napisao/la:za danasnju utakmicu nemam komentara nemogu uopste da slavim ovu pobjedu borca nakon onog brutalnog premlacivanja navijaca rudara od strane policije,pa kako nece biti onda nereda na tribinama kada ovako policija demonstrira svoju silu!!!
e al bas su kreteni oni specijalci...pa bez onog pendreka i stitova vidio bi ih ja...

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 21 apr 2010, 22:24

rudarprijedor je napisao/la:
& ? je napisao/la:za danasnju utakmicu nemam komentara nemogu uopste da slavim ovu pobjedu borca nakon onog brutalnog premlacivanja navijaca rudara od strane policije,pa kako nece biti onda nereda na tribinama kada ovako policija demonstrira svoju silu!!!
e al bas su kreteni oni specijalci...pa bez onog pendreka i stitova vidio bi ih ja...
вјеруј " $ " " & $ " " " ? са " $ :lol: $ $ " " " ? на " :P

" % % у " ", опет на ? ? :x $ ' онај $ " / опет је у $ " & " $ " ?... а " ? је ", $ у " " ? ' $ на ? " & " се не $ " ? $ се &
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 21 apr 2010, 22:32

Šta reći, igru briši bodove piši.
Ma kako loše igrali potpuno smo zaslužehno pobjedili. Rudar se nije vidio, nit je ozbiljno zaprijetio izuzev na samom početku i ona jedna šansa po puzinoj strani kad je milinović skino.
Vule je prvo odradio majstoriju a onda usro i nije dao go što bi djete dalo go.

Mislim da je evidentan umor na igračima. Ovaj tempo očito teško izdržavaju, Neko bi u klubu nešto hitno trebao uraditi da fizički digne ekipu , tu podrazumjevam sva dozvoljena sredstva i medikamente.

JAndrić jednostavno ne može da izdrži ovaj tempo, i to se vidi čovjek ne može da radi ono što najbolje zna, pasovi su mu bili katastrofalni, nije izbacio stevanovica i vukelju a imaju je šansu puno aputa i dao pogrešan pas. Vule ne zna da daje pasove isto tako, i u principu nam je falio taj završni pas za napadače.

Vučle isto povrijedjen, vukobratović povrijedjen i vidi se da ne može da igra.

Puzigaća po meni potpuno opravdano zamjenjen na poluvremenu, i nema šta da se ljuti, po njegovoj strani nam je prijedor stvorio dvije šanse.
Ne znam šta se mora desiti da taj čovjek shvati da kao bek prvo mora da odradi defnzivu na najbolji moguci nacin pa tek onda razmislja o ofanizivi, a usput budi receno, i u ofanzivi je bio los danas.

Vukelja danas neprepoznatljiv, za igrača njegove klase dvaput je bio u situaciji iz koje je mogao zabiti go.
stevanović je dobar , prodoran ali neefikasan fali mu ta sigurnost u zavrsnici.

Odbrana nije imala previse posla, al ono sto je imala odradila je korektno, sem eto tih puzigacinih propusta .
milinovic je bio na visini zadatka, skino jednu prilicno izglednu sansu.
I onda Marić, pa mislim da on danas takticki i niej napravio neke greske, ako cemo iskreno , mislim od igraca koji su mu bili na raspolaganju.

Jednostavno igraci dsu danas slabo odigrali. Da su se trudili jesu, al jalov im je taj trud bio prilicno. Previse netacnih pasova i cini mi se da citava ekipa malo previse komplikuje igru u napadu.
TREĆI PUT ČASTIMO !

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 21 apr 2010, 22:42

Iskreno receno sa ovakvom igrom koju ste danas pruzili ne zasluzujete prvo mjesto i evropu, vjerujem da je to bio samo los dan za igrace, ali i nasi stvarno znaju da igraju bunker...
Dobro su ona 2 prosla nasa navijaca, mogli su jos gore proci...na kraju dobro sve...nas je doslo dosta, lesinara bilo isto solidno...stadion solidno popunjen, vrijeme odlicno i sve super :mrgreen:

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 21 apr 2010, 22:48

gogineman je napisao/la:Iskreno receno sa ovakvom igrom koju ste danas pruzili ne zasluzujete prvo mjesto i evropu, vjerujem da je to bio samo los dan za igrace, ali i nasi stvarno znaju da igraju bunker...
Dobro su ona 2 prosla nasa navijaca, mogli su jos gore proci...na kraju dobro sve...nas je doslo dosta, lesinara bilo isto solidno...stadion solidno popunjen, vrijeme odlicno i sve super :mrgreen:
Ja mislim da grijesis , upravo suprotno, ekipa koja i sa losom igrom pobjedjuje, zasluzuje sve sto si ti rekao da ne zasluzuje, jer zamisli tek kako je kad igra dobro :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 21 apr 2010, 22:51

borcev_navijac je napisao/la:
gogineman je napisao/la:Iskreno receno sa ovakvom igrom koju ste danas pruzili ne zasluzujete prvo mjesto i evropu, vjerujem da je to bio samo los dan za igrace, ali i nasi stvarno znaju da igraju bunker...
Ja mislim da grijesis , upravo suprotno, ekipa koja i sa losom igrom pobjedjuje, zasluzuje sve sto si ti rekao da ne zasluzuje, jer zamisli tek kako je kad igra dobro :)
pa pobjedili ste nas koji smo 14. na tabeli...a kako cete pobijediti takovm igrom ekipe koje su malo vise od nas gore...a mislis da je cisto sreca odlucila...imali ste vi vise sansi..ali i mi neke svoje...ali nije se nista drugo ni moglo ocekivati od poraza...bar smo se pokazali kao cvrst protivnik...vjerujem da mozemo izboriti opstanak.. 8-)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 21 apr 2010, 22:52

Dragoslav Stepanovic

Teams managed

Eintracht Frankfurt
Bayer 04 Leverkusen
Athletic Bilbao
Eintracht Frankfurt
AEK Athens

Borac Banjaluka?

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 21 apr 2010, 22:55

kad se sve sabere i oduzme, koliko god sad pljuvali neki stvari stoje ovako :

1.Borac47
2. Željezničar 47

3. Široki B. 39
4. Zrinjski 39
5. Sarajevo 39

6. Velež 37

7. Leotar 36

8. (-1)Zvijezda 30
9. Sloboda 30

10. Čelik 29
11. Travnik 29
12. Slavija 29
13. (-1)Olimpik 29
14. Rudar P. 28
15. Laktaši 25
16. Modriča M. 24

a to je lijepo vidjeti :) dalje sad sa zeljom sirokom sarajevu i zrinsjkom vec bjezimo nedostiznih 8 bodova, ja ne vidim kako bi uopste evropu mogli da izgubimo sad.

Dalje, sloboda se prilicno izvukla iz zone ispadanja, i to moze da znaci da cemo je mi lakse dobirti tamo, a kako cujem sad je iskartonirana, a igra u prijedoru u subotu, i oni ce se umoriti, pa bi ih mi mogli tamo tuknuti :)

u svakom slucaju, vi kako god hocete, zbog igre koja ne odusevljava budite nesretni, a ja biram da budem sretan zbog ove tabele :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 21 apr 2010, 22:56

pa pobjedili ste nas koji smo 14. na tabeli...a kako cete pobijediti takovm igrom ekipe koje su malo vise od nas gore...a mislis da je cisto sreca odlucila...imali ste vi vise sansi..ali i mi neke svoje...ali nije se nista drugo ni moglo ocekivati od poraza...bar smo se pokazali kao cvrst protivnik...vjerujem da mozemo izboriti opstanak
Pa ovo je takva liga gdje je minimalna razlika u kvalitetu ekipa,tako da to vase 14.mjesto ne znaci nista.....budi siguran da Zeljeznicar i Borac nisu nista bolji od Sarajeva,Sirokog,Zrinjskog,iako ti klubovi zaostaju po 10-tak bodova za nama i Zeljeznicarom,malo sreca,malo sudjenje,neke sitnice odluce i to je to....

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 21 apr 2010, 22:58

rudarprijedor je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:
pa pobjedili ste nas koji smo 14. na tabeli...a kako cete pobijediti takovm igrom ekipe koje su malo vise od nas gore...a mislis da je cisto sreca odlucila...imali ste vi vise sansi..ali i mi neke svoje...ali nije se nista drugo ni moglo ocekivati od poraza...bar smo se pokazali kao cvrst protivnik...vjerujem da mozemo izboriti opstanak.. 8-)
Mozes ti stari govoriti sta hoces, mi smo igrali sa ekipom koja igra vec petu utakmicu zaredom u 15 dana, nemamo sirok fond igraca, a vi st4e dosli sa pioptuno svjezim igracima nije to bas tako jednostavno kako ti mislis, svi igraju fudbal bili 1 ili zadnji na tabeli. Da ne kazem da nam sudija nije svirao onaj penal zbog igranja rukom, u situaciji kad centarsut biva zasutavljen na taj nacin rukom, a npr svira jandricu neklu ezveznu ruku usljed spoticanja o vaseg igraca.

No sta je tu je, ja vam zelim opstanak, i mislim da ce te ga obezbjediti
TREĆI PUT ČASTIMO !

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 21 apr 2010, 23:12

borcev_navijac je napisao/la: Mislim da je evidentan umor na igračima. Ovaj tempo očito teško izdržavaju, Neko bi u klubu nešto hitno trebao uraditi da fizički digne ekipu , tu podrazumjevam sva dozvoljena sredstva i medikamente.
& прво, ? $ " " " " % " ? $ $. $ - ' $ ? & & " ? " ". Па $ " & " " " ' то $ " ? ' " & за ?. " се $ оно % " " тјерај " $ ¥ ? ".

? се " за $. е $ ту $ $ % ¥ важног. " ? & % "???
" % ' " & се хране "?!
? се не ' " у " " оног $ ". ' " он ? $ се анагажује & тога, јер " зна $ " се " у " " у разне ? у "...

' $ " & % -, ? $ ? ", ја ' $ је $ " " $ " ", ? " & важан & $ " се ? % " ?. А поготово у " у & се ? &, све % " ? ", је " него &. Овај ' &-$ је & % $
"" ПУТ ""

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 21 apr 2010, 23:21

Jedan od posljednjih bastiona odbrane naseg trenera je srusen. :mrgreen: Vidim da borcev_navijac i dalje pokusava, ali ja ne mogu. Pokusao sam da razumijem, da hladne glave sagledam neke poteze, ali vise ne ide!

Svi znate da volim da opsujem kada primijetim nezalaganje na terenu. E pa od danas je sasvim jasno da Maric NE MOZE ili NE ZNA da motivise igrace. O taktici i igracima cu sutra, ali igranje preko k.rca je nedopustivo!

Od veceras sam i ja za smjenu!

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 21 apr 2010, 23:25

Niste svatili, kazem sa onakvom igrom koju ste danas pokazali nemate sanse da u Evropi uspjete, samo se molite da je ono bio los dan a ne nesto drugo, s obzirom na tabelu moze se reci da je bio "los" dan...svasta se moglo izdesavati...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 21 apr 2010, 23:27

" je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la: Mislim da je evidentan umor na igračima. Ovaj tempo očito teško izdržavaju, Neko bi u klubu nešto hitno trebao uraditi da fizički digne ekipu , tu podrazumjevam sva dozvoljena sredstva i medikamente.
& прво, ? $ " " " " % " ? $ $. $ - ' $ ? & & " ? " ". Па $ " & " " " ' то $ " ? ' " & за ?. " се $ оно % " " тјерај " $ ¥ ? ".

? се " за $. е $ ту $ $ % ¥ важног. " ? & % "???
" % ' " & се хране "?!
? се не ' " у " " оног $ ". ' " он ? $ се анагажује & тога, јер " зна $ " се " у " " у разне ? у "...

' $ " & % -, ? $ ? ", ја ' $ је $ " " $ " ", ? " & важан & $ " се ? % " ?. А поготово у " у & се ? &, све % " ? ", је " него &. Овај ' &-$ је & % $

Nutricionist?!

O boze :cry: :cry: ...imas PP na kojoj sam ti napisao samo jedan primjer kome sam licno prisustvovao,da vidis kakva je organizacija u nasem klubu,a necu namjerno da pisem to ovdje da nam se ne smiju navijaci drugih klubova,sramota me..

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.