Willian nije nista losiji od Pepea koji flopina na nivou Havertza.AA23 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 01:30Svi su krivi osim ArtetePatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 00:08Kakav scapegoating Williana, pa i Bellerina po internetu u zadnje vrijeme. Da, oni su glavni krivci što ekipa ima yebenih 14 bodova u 14 kola.![]()
![]()
Na stranu, Bellerin i Willian jesu kritični, ali ja mislim da nisu kritični da budemo u borbi za opstanak
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ne znam šta da kažem više za Arsenal, žao mi polako postaje. Ljudi su 15., potencijalno 16ti ako March ispoštuje na Fantasy. Sreća, pa Burnley ima neodigran meč...
Samo čekam Artetu da ovako nastupi:

Samo čekam Artetu da ovako nastupi:

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Negdje sam pročito da Allegri uči Engleski kako bi mogo odbiti Arsenal, sad ne znam jel to istina.
Ako nađem link postavit ću ovdje
Ako nađem link postavit ću ovdje
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Chapman1886
- Kontakt:
Po ovome, arsenal ima para u rezervi, unitedov ed kojeg pljuju radi dobar posao, a liverpul se zapravo samo popravlja situaciju jer je ranije bio u banani.Brokula je napisao/la: ↑20 dec 2020, 00:58Ako hoces finansijske izvjestaje nadji arsenalovog navijaca na tviteru swiss ramble. Radio je i za Liverpulqaa18 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 23:57Jel budu negdje financijski izvjestaji klubova na kraju godine pa da se vidi koliku stetu je donio lock down, mislim za ove koji generisu profit normalno, tu ne ukljucujemo chelsea i mancity naravno. Njihovi izvjestaji nit su bitni, nit relevantni.
Mozda se stvarno pokaze ovo za arsenal, jer svaki normalni klub bi do sada otpustio menagera,jer evo to je uradio i wba iako je bilic donio bod protiv cityja a s ekipom koja je kriminalna u najmanju ruku.
Arapi, rusi i zidovi mogu upumpat koliko hoce, oni nisu problematicni.
I ispade Liverpul najtanji. Dobro i guramo kakva smo sirotinja
CPOJ
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Što ste onda toliko zapeli za Hudsona-Odoiacoelho41 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 00:15Istina, omjer kvaliteta naspram cijene igrača u Engleskoj je očajan. Ko bi za Wilfreda Zahu ili Kurta Zoumu platio 80 miliona, to je samoubistvo, prenapuhane cijene. Al su zato uvalili par dobrih polovnjaka Englezima Sanches u Swansea, Hojbjerg u Southampton, Kirchoff u Sunderland, al generalno mudro se izbjegava englesko tržište, svaki transfer mačak u vreći
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ma, to je ključno. Ono, možeš reći slaba mi je ekipa za neki veći iskorak itd., ali toliko loša, da bi bila u ovoj poziciji, sigurno nije. Dalje, obzirom na ove razdvojene termine, gledao sam većinu utakmica, ne može se reći ni da sreća nije mazila, realno nema tih utakmica u kojima su nesretno izgubili, da kažeš bili bolja ekipa na terenu, ali nije išlo itd., nego su uglavnom i zasluženi porazi bili.AA23 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 01:30Svi su krivi osim ArtetePatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 00:08Kakav scapegoating Williana, pa i Bellerina po internetu u zadnje vrijeme. Da, oni su glavni krivci što ekipa ima yebenih 14 bodova u 14 kola.![]()
![]()
Na stranu, Bellerin i Willian jesu kritični, ali ja mislim da nisu kritični da budemo u borbi za opstanak
Uostalom, ako se dobro sjećam, navijači Arsenala su bili relativno zadovoljni ljetnim prijelaznim rokom, otkud sad ekipa ništa ne valja odjednom i otkud ništa ne funkcioniše na terenu? Tako pojedini tvrde barem.
Možda ljude previše još drži dojam onih par utakmica FA Cupa iz prošle sezone.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Pa euforija zbog doviđenja Parteya i ostanka Aube, i ja sam mislio da će biti jedan od favorita za top 4 jer su osvojili FA kup i CS ali ovakav pad u zadnjih 10 tekmi gdje su dobijali crvene bez veze niko nije očekivao.
- Chapman1886
- Kontakt:
Pa taj odoi bi bio cristiano ronaldo za kupusijadu bundesligurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 10:15Što ste onda toliko zapeli za Hudsona-Odoiacoelho41 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 00:15Istina, omjer kvaliteta naspram cijene igrača u Engleskoj je očajan. Ko bi za Wilfreda Zahu ili Kurta Zoumu platio 80 miliona, to je samoubistvo, prenapuhane cijene. Al su zato uvalili par dobrih polovnjaka Englezima Sanches u Swansea, Hojbjerg u Southampton, Kirchoff u Sunderland, al generalno mudro se izbjegava englesko tržište, svaki transfer mačak u vreći![]()
Samo Sloboda | COYG
Udri ga.Solskjær: "Man United is about being in a team. I would not stand for anyone thinking he is bigger than Man United because no-one is. Absolutely no-one is and Paul knows this. It is not only Paul, it is for all of us...
Na klupu šnjim.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Nije to po ovome, to su finansijski izvjestajiqaa18 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 10:00Po ovome, arsenal ima para u rezervi, unitedov ed kojeg pljuju radi dobar posao, a liverpul se zapravo samo popravlja situaciju jer je ranije bio u banani.Brokula je napisao/la: ↑20 dec 2020, 00:58Ako hoces finansijske izvjestaje nadji arsenalovog navijaca na tviteru swiss ramble. Radio je i za Liverpulqaa18 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 23:57Jel budu negdje financijski izvjestaji klubova na kraju godine pa da se vidi koliku stetu je donio lock down, mislim za ove koji generisu profit normalno, tu ne ukljucujemo chelsea i mancity naravno. Njihovi izvjestaji nit su bitni, nit relevantni.
Mozda se stvarno pokaze ovo za arsenal, jer svaki normalni klub bi do sada otpustio menagera,jer evo to je uradio i wba iako je bilic donio bod protiv cityja a s ekipom koja je kriminalna u najmanju ruku.
Arapi, rusi i zidovi mogu upumpat koliko hoce, oni nisu problematicni.
I ispade Liverpul najtanji. Dobro i guramo kakva smo sirotinja![]()
Arsenalove pare u rezervi su ti nesto kao hipoteka kad das banci svoju kucu kao pokrice. Imas je, al je ne mozes prodavati sve dok otplacujes kredit. Tako i te pare u rezervi su pokrice bankama u slucaju nepredvidjenih situacija, da Arsenal moze vratiti dug. Imamo pare al nemamo.
United dize zajmove, ove godine su cini mi se uzeli 150 miliona u zajmovima.
Arapi, Rusi i Everton upumpavaju licni kapital bez kontrole pa tako i trose silne pare svako ljeto.
Liverpool uglavnom okrece pare kroz prodaje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sheffield izgleda kao ekipa koja nikad gola neće dati.
- feniksptica
- Kontakt:
To je zato što ima kosu ko likovi iz Lego kockica, i što djeluje kao neki markantan frajer, pa su se naložili da će da bude neka trenerčina.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 10:38Ma, to je ključno. Ono, možeš reći slaba mi je ekipa za neki veći iskorak itd., ali toliko loša, da bi bila u ovoj poziciji, sigurno nije. Dalje, obzirom na ove razdvojene termine, gledao sam većinu utakmica, ne može se reći ni da sreća nije mazila, realno nema tih utakmica u kojima su nesretno izgubili, da kažeš bili bolja ekipa na terenu, ali nije išlo itd., nego su uglavnom i zasluženi porazi bili.AA23 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 01:30Svi su krivi osim ArtetePatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 00:08Kakav scapegoating Williana, pa i Bellerina po internetu u zadnje vrijeme. Da, oni su glavni krivci što ekipa ima yebenih 14 bodova u 14 kola.![]()
![]()
Uostalom, ako se dobro sjećam, navijači Arsenala su bili relativno zadovoljni ljetnim prijelaznim rokom, otkud sad ekipa ništa ne valja odjednom i otkud ništa ne funkcioniše na terenu? Tako pojedini tvrde barem.
Možda ljude previše još drži dojam onih par utakmica FA Cupa iz prošle sezone.![]()
Ova ekipa je sa jadnim Emerijem bila osma, kad je ispušio foru, nedo Bog da je Mikel neki gabor, ma ne bi sjahali sa njega u ovom periodu, ovako, svi su ostali problem, Arteta nije.
A Arteta je taj bezidejni trener, koji nema soluciju za ove probleme, lik koji je hladno " ubio " Ozila, Guendouzija, Torreiru, Salibu, evo sad i Aubu koji djeluje kao Welbeck za siromašne, sa velikim poštovanjem prema Welbečetu.
Ali iskreno, ako neko smatra da je on za klupe, neka ispadnu sa njim, boli me qrac, zaslužili smo ako ljudi stvarno tako misle, imati osam poraza, biti na korak od broja poraza od prošle sezone prije Božića je obaranje svakog rekorda, ne da je oborio već nekoliko negativnih rekorda, držimo te rekorde da smo zadnji u svim ofanzivnim statistikama u ligi.
Nekome dosta
Sedamnaest godina poslovanja u plusu srozalo se za dvije godine, kako da ne. Korona je globalni problem, ne samo problem Arsenala. Ako ćemo gledati ovu sezonu, svaka top ekipa će na kraju godine grcati. Druga stvar, Sten je preuzeo na sebe gomilu troškova u vrijeme pandemije i plaća ih sa svog računa.japa je napisao/la: ↑20 dec 2020, 01:12Ima rezervu koja se ne smije dirati zbog kredita koji se vraca, prosla sezona minus 27 miliona bez korone ova 2020a ko zna koliko, ti si promasio poentu taj minus u ove zadnje dvije sezone jeste veliki problem. Arsenal nema para da uruci otkaz Arteti jer mu valja isplatiti milione i onda platiti novog, klub u minusu to ne moze priustiti.
Arsenalov problem je star već deset godina, a to je neulaganje u pravo vrijeme. Sam si mnogo puta spominjao ono cjenkanje oko igrača za siću, gdje su se propustili top igrači. Brko je tada bio previše tvrdoglav, nije dao funte bukvalno i zato i jesmo tu gdje jesmo. Unazad par godina su odriješili kesu, međutim, klubom upravljaju pogrešne persone koje ih bukvalno potkradaju naočigled cjelokupne javnosti. Klub se mora mijenjati iz temelja.
Treća stvar, nijedna ozbiljna uprava ne bi dala neiskusnom čovjeku više od dvije godine ugovora. Dakle, 1 + 1 pa se ti prijatelju dokaži i onda zahtijevaj lovu i pet godina. Arsenalov problem nije bio ni Venger ni Emeri, a nije ni Arteta, kao ni finansije. Pogrešni ljudi na pogrešnom mjestu, lovi. Nešto slično našem Telekomu. Izvlače se milioni, firma i dalje vrhunski zarađuje, ali i dalje gledaju kako da je nekome utale za koju godinu za marku.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ovo nije crveni nikad u životu osim danas. Glupa odluka.
- Chapman1886
- Kontakt:
Izgledaju isto kao Arsenal. Identično.
Samo što Arsenal ima par igrača koji na ind. kvalitet ponekad naprave nešto ali u principu Šefild=Arsenal.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.