FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

deni_23
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la deni_23 » 06 okt 2011, 23:19

TORCIDA KAMENOVANA U KONJICU

Nažalost, priča oko večerašnjih nereda na Grbavici izgleda još uvijek nije završena.
Naime, prema informacijama koje stižu iz Konjica, konvoj autobusa, kombija i automobila sa navijačima spolistkog Hajduka, koji se sa Ivan Sedla kretao prema Splitu, kamenovan je tokom prolaska kroz Konjic.

"Kolona autobusa, kombija i automobila sa navijačima Fudbalskog kluba Hajduk iz Splita kamenovana je tokom prolaska kroz Konjic, ali vozila se nisu zaustavljala", kazao je komesar policije Hercegovačko-neretvanskog kantona Amir Begić.

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 06 okt 2011, 23:19

šta je trebalo pisat na paroli, šta je trebalo bit za koreografiju?
Nil Satis Nisi Optimum

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 06 okt 2011, 23:19

Nažalost, priča oko večerašnjih nereda na Grbavici izgleda još uvijek nije završena.

Naime, prema informacijama koje stižu iz Konjica, konvoj autobusa, kombija i automobila sa navijačima spolistkog Hajduka, koji se sa Ivan Sedla kretao prema Splitu, kamenovan je tokom prolaska kroz Konjic.

"Kolona autobusa, kombija i automobila sa navijačima Fudbalskog kluba Hajduk iz Splita kamenovana je tokom prolaska kroz Konjic, ali vozila se nisu zaustavljala", kazao je komesar policije Hercegovačko-neretvanskog kantona Amir Begić.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 06 okt 2011, 23:19

HOPLIT je napisao/la:Prestanite se qurčit. Bilo vas je barem 30 puta više, torcidaši i nisu imali neke šanse. Bolje vam je da smirite malo doživljaj da vam se ovi nebi negdje gadno osvetili. Nisam pristalica ni jednih ni drugih ali brate daleko ste vi od Torcide. Čitajući ove komentare čovjek bi pomislio da ste im hebali mame u po´ Splita.
Da su ne znam ti ko kontali su nas poniziti ali vidjeli smo sta se desilo na kraju. Sad se malo nasladjujemo i to je to. Sarajevo nikad pasti nece ;)
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 06 okt 2011, 23:20

dean_ je napisao/la:uozbiljite se

nijedan bih klub se ne može mjerit sa hajdukom...nijedna navijačka grupa u bih se ne može mjerit sa torcidom...
torcida split ima golem respekt u cijeloj europi ,a bih navijači i klubovi su nebitni i za balkan....uvijek u sjeni hrvata i srba
U skokovima u vodu, ili?
Don't hate what you don't understand.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 okt 2011, 23:21

"dva vasa baraka su oduzeta jedan je torcida 1950 a drugi slican tome nisam dobro vidio"
jel ovo istina? :lol:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 okt 2011, 23:21

nijedan bih klub se ne može mjerit sa hajdukom...nijedna navijačka grupa u bih se ne može mjerit sa torcidom...
torcida split ima golem respekt u cijeloj europi
,a bih navijači i klubovi su nebitni i za balkan....uvijek u sjeni hrvata i srba
sve to stoji, ali ste ga ipak popušili danas. :lol:

I da po treći put večeras - Sarajevo je po ko zna koji put odbranjeno, šeheru naš, nikome te ne damo !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

CSIBilinoPolje
Kontakt:

Post Postao/la CSIBilinoPolje » 06 okt 2011, 23:21

torcida split ima golem respekt u cijeloj europi ,a bih navijači i klubovi su nebitni i za balkan....uvijek u sjeni hrvata i srba
staćeš ti na našem forumu ako smo mi toliko nebitni ?

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 okt 2011, 23:21

Number1 je napisao/la:šta je trebalo pisat na paroli, šta je trebalo bit za koreografiju?
zabranjeno kupanje

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 okt 2011, 23:22

xaviesta je napisao/la:

U skokovima u vodu, ili?
Hahahahahaha :lol: :lol: :lol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 06 okt 2011, 23:22

irridu je napisao/la:kako postenje kako sportsko ponasnje,zagzit sve redom i lesinare i ultrase i ove i one i sve koji dodju nesto propsipat ne treba im ni dat da udju u sarajevo nego sve u hadzicima vratit odakle su dosli al u crnim vrecama,vidite da sa se ovom gamdi ne moze drugacije...sto se tice vcrs svaka cast za ulaz na jug al jbg bilo je zbog murije a ne zbog njih,al zato su poslije pregazani,,,,DECKI SU NAM KU*RAC PUSILI ;)

OVO JE BOSNA !!!!

Mostar vas ceka. :lol: :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 06 okt 2011, 23:23

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nidi je napisao/la:
Number1 je napisao/la:šta je trebalo pisat na paroli, šta je trebalo bit za koreografiju?
zabranjeno kupanje
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 06 okt 2011, 23:23

KB-TM87 je napisao/la:
HOPLIT je napisao/la:Prestanite se qurčit. Bilo vas je barem 30 puta više, torcidaši i nisu imali neke šanse. Bolje vam je da smirite malo doživljaj da vam se ovi nebi negdje gadno osvetili. Nisam pristalica ni jednih ni drugih ali brate daleko ste vi od Torcide. Čitajući ove komentare čovjek bi pomislio da ste im hebali mame u po´ Splita.
Ne znam ja ko se qrčio, dođeš u tuđi grad i praviš se mangup. Dobiješ što si tražio - kraj priče.
sve je to tifo svijet samo to obican navijac koji gricka kospe ko ti nemoze da skonta
Fina Gradska sarajevska raja

Ra`81
Kontakt:

Post Postao/la Ra`81 » 06 okt 2011, 23:23

Znaci brato, idemo s vama pod BB gonjat ultrase i bacat u Neretvu :mrgreen:

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 06 okt 2011, 23:23

Uozbilji se ti sine... bilo je sta je bilo - dobili ste po zasluzi. Volis hajduka - tvoja stvar. Za mene je moj Zeljo milion puta veci od tvog hajduka, uvijek bio i zazvijek ce biti.
Subjektivno je pricati o klubu kojeg volis... a objektivno je da ste dobili po nosu i cao.

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 06 okt 2011, 23:24

nime_tm87 je napisao/la:"dva vasa baraka su oduzeta jedan je torcida 1950 a drugi slican tome nisam dobro vidio"
jel ovo istina? :lol:
Ne znam da li je istina za taj drugi, ali i ja sam vidio da je oduzet torcida 1950 ;)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 okt 2011, 23:25

Sjeti se koalicije manijaka i hordasa 90tih' koji su preorali beograd i nalupali grobare na tekmi partizan sarajevo
20 jointa se mlatilo sa pola tribine :lol: :lol: :lol:

i sta je to torcida matere ti,po cemu je to poznata i bolja,mozda u tvojoj glavi,ko neko relevantan da donosi sud o tome
split-200k stanovnika
sarajevo-800k stanovnika
zakljuci sam razliku u broju ljudi koji uopste prate fudbal,da se ne prepadnes s navijacima

TORCIDA123
Kontakt:

Post Postao/la TORCIDA123 » 06 okt 2011, 23:25

zubizareta je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:
Ne znam ja ko se qrčio, dođeš u tuđi grad i praviš se mangup. Dobiješ što si tražio - kraj priče.
sve je to tifo svijet samo to obican navijac koji gricka kospe ko ti nemoze da skonta
samo kako vas nije sramota lagati napaceni narod, vi ste manijaci degenek u svom gradu dobili ej i ostali ste bez udarnog trasa i kako vas nije sramota lagati tu, jaki ste samo na forumu,a li vidjecemo vas u gabeli 16.10, i dole ce vas torcida cekati :D

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 06 okt 2011, 23:25

Stvarno ne znam šta je bio uzrok ovog svega, ali zar se, ako je i bilo provokacija, nije moglo iskulirati sve to i da se dostojno proslavi 90. rođendan voljenog nam kluba?

yepem ti politiku...
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 06 okt 2011, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 06 okt 2011, 23:25

Ra`81 je napisao/la:Znaci brato, idemo s vama pod BB gonjat ultrase i bacat u Neretvu :mrgreen:
Zar ti nisi pod bb svoj na svome??? :?
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.