Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

tajger
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la tajger » 23 jan 2015, 23:40

BitiSrcemVezan je napisao/la:
tajger je napisao/la:Ovde je jedina bruka da neki likovi ovde brane Van Galovu strategiju i glavni im je argument pa u top 4 je uigrava se,tuzno!Malo nek pogledaju kako ovo 4 mjesto drzimo i koliko smo bodova sacuvali tj koliko nam je bodova sacuvao golman i allahova pomoc,koliko je lose konkurencija igrala,poklopilo se 1000000 faktora pa smo ovde gdje jesmo al ovakvom igrom ako Bog da necemo tu ostat da brukaju naziv ovog kluba i ono sto nosi njegovo ime u ligi prvaaka,od ekipe koja je igrala za gol vise na sta spade kuca da se igra svodi na cuvaj svoj gol a u napadu sta uradis a takav napadacki potencijal imas jadno,bjedno i gorko sramota VAN GALA :?
Ma kakvi mi u TOP 4, nema teorije, bar ne sa ovakvom igrom. Sada ide još nekoliko "lakših" utakmica pa onda nam kreće raspored sljedećim redom: Tottenham, Liverpool, A. Villa, City, Chelsea. S ovim što smo do sad vidjeli od početka lige poraz nam je tu u bar 3 tekme, a realno i ovo što smo dobili jačih ekipa do sada sjetite se na koji način je to bilo, pa Arsenal i Southampton na strani su nas ubili, ali eto nekako im uzesmo bodove. Al' je zato vrlo brzo što se Southamptona tiče đavo doš'o po svoje pa nam ljudi odnesoše tri boda sa Old Trafforda.
AKO CEMO OVOM IGROM DOCI DO TOP 4 ONDA NEK NE IDEMO U LIGU PRVAKA,SRAMOTA DA OVAKVOM IGROM PREDSTAVLJAMO 4 MJESTO NAJJACE LIGE NA SVIJETU

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jan 2015, 02:25

Da je ovo najjaca liga na svijetu, ovaj odron od ekipe ne bi bio cetvrti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 jan 2015, 02:27

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 98bc8e921d" onclick="window.open(this.href);return false;

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 24 jan 2015, 09:37

Ako u narednih 3-5 utakmica ne vidim 4-4-2, krece LvG out zonfa. Bar sto se mene tice. Ne moze vise ovako, sve sam trpio a zadnjih par tekmi samo sebi kosu cupam. jos malo pa cu periku morat stavit...

jebote pa dosta sam trpio. da je moyes na njegovom mjestu ja bi dosad proteste protiv njega pokrenuo. ne moze ba vise

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jan 2015, 12:49

Hajde barem nam je sevap sto ce ovaj Cambridge dobit dosta para za njihove prilike. Mozda nas Allah nagradi kasnije. Treba nam svaka pomoc sa ovom igrom. :angel:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 24 jan 2015, 12:54

Bolje igramo :lol:

Bolji od Moyesa :lol:

Da su naši igraci poštovali Moyesa kao Van Gala, bilo bi sve bolje.

Persie
Kontakt:

Post Postao/la Persie » 24 jan 2015, 12:54

Sinoc citam zbog izborenog revansa Cambridge ce dobiti 1.7m, a 1.6m je njihova godisnja zarada...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jan 2015, 13:01

Belmin6 je napisao/la:Bolje igramo :lol:

Bolji od Moyesa :lol:

Da su naši igraci poštovali Moyesa kao Van Gala, bilo bi sve bolje.
Bolji od Moyesa jest, ali to ne govori puno. :shhh:

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 24 jan 2015, 13:13

Ne pljujem van gaala i ne tjeram ali iskreno bih volio da vidim na klupi uniteda nekadasnjeg pomocnika sir Alexa Rena Meulensteena. A Giggsa kao pomocnika
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Persie
Kontakt:

Post Postao/la Persie » 24 jan 2015, 13:34

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Ne pljujem van gaala i ne tjeram ali iskreno bih volio da vidim na klupi uniteda nekadasnjeg pomocnika sir Alexa Rena Meulensteena. A Giggsa kao pomocnika
Ma ne pije to vode.. Ne vjerujem da bi nesto s tim postigli, isto kao se Milan pati sa Inzaghiem, Barca sa Enriqueom, tako bi i mi sa njima..

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 24 jan 2015, 13:36

[youtube][/youtube]
1946

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 24 jan 2015, 13:59

Cartman je napisao/la:Da je ovo najjaca liga na svijetu, ovaj odron od ekipe ne bi bio cetvrti.
Slazem se :thumbup:

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 24 jan 2015, 14:44

Ja mislim da mi igramo trenutačno najgori fudbal u ligama petice :damn: Pa sa ovakom igrom ako uspjemo uzeti CL, onda će to biti dokaz koliko je engleska liga pala zadnjih godina! Ljudi, mi nismo u stanju akcije napraviti! Jedne je.ene akcije :evil: A što je najgore meni Van Gaal izgleda totalno pogubljeno, al možda griješim. Konstantno miksa sastav, oprobava igrače na različitim pozicijama, a rezultat toga je da i sami igrači više ne znaju šta igraju :? Nezz stvarno! Znam da je ista ovakva situacija bila i kod Bayerna i Barce kad ih je vodio, i da je na kraju stvorio dobar sistem. Al koliko na to moramo čekati? I da li će taj njegov projekat biti uspješan?
Ja sekunde napretka ne vidim otkako je on postavljen za trenera. Žestoko me živcira kad Rooney igra predaleko od gola ili kad Di Mariu vidim u špicu, Jonesa kad izvodi prekide ili Herreru na klupi (koji se meni najviše pokazao od svih pojačanja ove godine)! Skeptik sam po pitanju uspjeha, al eto na nama je da se nadamo najboljem i da se opet molimo velikom MANCHESTER UNITEDU :pray:
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 24 jan 2015, 16:37

Zanimljiva mi je jedna stvar. Recimo, da LvG ovoga trena dobije otkaz, pljuvaci bi u glavi pored ostalih imali jednog Klopa. Pogledamo li kako njemu ide ove sezone u Dortmundu, vjerujem da bi isti komentari i za njega bili kroz 2-3 mjeseca.

Trener je jedan dio u mašini. Taj dio smo nedavno mijenjali, uzeli upgrade, ali je vidljivo da problem nije samo u njemu.

Stvar je u tome da tim, a i sama velicina Uniteda prolazi kroz neke promjene. Tu krivica nije iskljucivo na treneru! Sada, da li ce se United ustabiliti i krenuti gdje mu je mjesto, a to je sami vrh, ili ce se traziti godinama kao npr Liverpool, ostaje da vidimo.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 24 jan 2015, 17:10

ovaj vas bivsi bebe, bas se sali s realom

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 24 jan 2015, 17:35

I chelsit i shity su izgubili od nizeligasa. Mi nek budemo zadovoljni sa bodom :njanjanja:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 24 jan 2015, 17:56

Ispadoše Chelsea i City ... da je United normalan koliko nije, ovo bi značilo da osvajamo FA Cup konačno. :?

Ovako, nadam se da možemo iznenadit Cambridge na teatru i dobit 2:1
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 24 jan 2015, 18:00

FA Cup maksimalno ozbiljno shvatit. Praktično, samo Liverpool, Arsenal i još par ekipa iz EPL je ostalo, kol'ko sam upratio. Tu ne smije više biti kikseva. Velika je ovo šansa sad, svakako je to jedino takmičenje koje United igra još ove sezone, izuzev EPL.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 24 jan 2015, 18:03

Ode celsea ode city ode totenham ode southampton ode sve..ovo ili uzima cambrige ili mi ;-):-D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 jan 2015, 18:04

Dobro mi i prodjosmo jucer. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.