FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mozemo samo da zamisljamo sta bi bilo da je Torcida Split bila u gradu.U svakom slucaju,ovo je klasicno pisanje po grupi koja sebe naziva TM !!! Zalosna su ova opravdavanja koja cujem(bilo 10 momaka na tribini u trenutku upada i slicno...),cinjenica je da nijedna ozbiljna grupa ne bi dozvolila upad na svoju tribinu na dan utakmice,toliko o organizaciji satro grupe tm...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa nek ti ne das na Livno da se generalizira, al znas zato ''spustiti'' i generalizirati Hercegovinu i Hercegovce, svaka cast. Tu se i vidi cijeli obraz drzave, pa tako i tvoj. Citava drzava u banani, ali, ne, dezurnog krivca, odnosno ''onog drugog'', moramo imati.Hamo je napisao/la:Polako s tim LIVNOM,ja sam iz Livna i navijam za Želju zapravo ne navijam nego ga volim.Bio sam na tekmi i sve dozivio.Nemojte nas usporedjivati sa Hercegovinom jer livnjaci nisu Hercegovci bar ce to reci pravi livnjak.Ima u Livnu finih ljudi nemojte sve generalizovati.ŽIVIO NAM ŽELjO NAS!
Ja sam vec bio napisao na ovoj temi jedan opsirniji i upuceniji post o Torcidi daavno prije ove utakmice, dok su brojni iskazivali skepsu, pa eto, ocito se i danas pokazalo nesto drugo, lako je okarakterizirati cisto ''unutarnje faktore'' kao problem uvijek, racunati da drugih problema nema ili da reakcija biti nece kakva bi bila u bilo cijem gradu da se takvo sto desi. Sreca pa nije gore zavrsilo.
...Život za Široki...
Cinjenica je da ti ni u jednoj iole pravnoj drzavi nebi sjedio za kompjuterom, vec bi bio zbrinut u adekvatnu ustanovu.pastore je napisao/la:Mozemo samo da zamisljamo sta bi bilo da je Torcida Split bila u gradu.U svakom slucaju,ovo je klasicno pisanje po grupi koja sebe naziva TM !!! Zalosna su ova opravdavanja koja cujem(bilo 10 momaka na tribini u trenutku upada i slicno...),cinjenica je da nijedna ozbiljna grupa ne bi dozvolila upad na svoju tribinu na dan utakmice,toliko o organizaciji satro grupe tm...
Don't hate what you don't understand.
pastore je napisao/la:Mozemo samo da zamisljamo sta bi bilo da je Torcida Split bila u gradu.U svakom slucaju,ovo je klasicno pisanje po grupi koja sebe naziva TM !!! Zalosna su ova opravdavanja koja cujem(bilo 10 momaka na tribini u trenutku upada i slicno...),cinjenica je da nijedna ozbiljna grupa ne bi dozvolila upad na svoju tribinu na dan utakmice,toliko o organizaciji satro grupe tm...
Koji majmuni pišu na ovom forumu, u trenutku upada na našu tribinu, policija ih je znači uvela u stadion da bi se oni samo razjurili na skupinu momaka.
-
- Kontakt:
od 19 do 20h covjek napisao 5 postova i stigao ovako tuci torciduPasha je napisao/la:samo da on još nije bio na forumu cijelo vrijeme tih dešavanja...neno je napisao/la:svaka cast bratenanek je napisao/la:jos ovog ima ali nije za ovog foruma ! ali vjerujte mi bio sam na licu mjesta iako mi je srce igralo ko nikada iako sam trcao gadjao ganjao ma vise neznam ni ja sta,reci cu sa realne strane..Pa MI SMO IH BRATE UNISTILI! halooooo kaka ba torcida iz fol kiseljaka i pickih materina...sve torcida iz splita zagreba sibenika...skupili se na onom mostu a manijaci siju sa svih strana....hej pa osvjetlali smo nasu grbavicu ko nikad! VOLIM TE ZELJO PONOSNI MANIJAK! (izvinjavam se zbog nekih pravopisnih greski ali ruke mi drhte jos uvijek i uzbudjen sam nesto ma dramaticno!)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"JOŠ OD 1926"
- KB-TM87
- Kontakt:
@seahawks
Kruže informacije da dogodine dolazi Kerum kao počasni član žirija !!!
@pastore
Pogledaj registracije i vidi odakle su bili navijači, prva tri kombija su iz hercegovine, ostali pak nisu... Zar ti je tako teško palo što smo "strašnu" Torcidu naprašili ?
Kruže informacije da dogodine dolazi Kerum kao počasni član žirija !!!

@pastore
Pogledaj registracije i vidi odakle su bili navijači, prva tri kombija su iz hercegovine, ostali pak nisu... Zar ti je tako teško palo što smo "strašnu" Torcidu naprašili ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
ovo je čista majorizacija hrvata, mogli su im omogućit bar to građansko pravo da obuku kupaće gaće
Nil Satis Nisi Optimum
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Jao ovih papak na BHT pa para usi samo ih slusat.
Izgleda da je to bila 1 ekipa sto je pala na mostu i vide se registracije i govore ovi iz bolince 83 godiste iz splita.

svoj ti pos'o !
Samo su svemir i ljudska glupost beskonacniiiiiipastore je napisao/la:Mozemo samo da zamisljamo sta bi bilo da je Torcida Split bila u gradu.U svakom slucaju,ovo je klasicno pisanje po grupi koja sebe naziva TM !!! Zalosna su ova opravdavanja koja cujem(bilo 10 momaka na tribini u trenutku upada i slicno...),cinjenica je da nijedna ozbiljna grupa ne bi dozvolila upad na svoju tribinu na dan utakmice,toliko o organizaciji satro grupe tm...

KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Policija nije pustala TM na tribinupastore je napisao/la:Mozemo samo da zamisljamo sta bi bilo da je Torcida Split bila u gradu.U svakom slucaju,ovo je klasicno pisanje po grupi koja sebe naziva TM !!! Zalosna su ova opravdavanja koja cujem(bilo 10 momaka na tribini u trenutku upada i slicno...),cinjenica je da nijedna ozbiljna grupa ne bi dozvolila upad na svoju tribinu na dan utakmice,toliko o organizaciji satro grupe tm...

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bez uvrede sta je sa transom ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bez uvrede ostavio sam ti ga ispod jastuka, bio si fin deckic sinoc..Sarajlijc@ je napisao/la:Bez uvrede sta je sa transom ?
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 06 okt 2011, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
- scootyTM87
- Kontakt:
Kakvim transom brate ?Sarajlijc@ je napisao/la:Bez uvrede sta je sa transom ?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mozda je covjek preko mobitela pisaoEdin.- je napisao/la:Ne moze slucajno komentarisat ovu temuHZ_ilidzaa je napisao/la: Mozda mu je slucajno ostao upaljen komp i firefox![]()

Torcidasi su u transu napustili SarajevoSarajlijc@ je napisao/la:Bez uvrede sta je sa transom ?
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 06 okt 2011, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Don't hate what you don't understand.
Svi su transovi tu. NIjedan pao nijeSarajlijc@ je napisao/la:Bez uvrede sta je sa transom ?

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
kako postenje kako sportsko ponasnje,zagzit sve redom i lesinare i ultrase i ove i one i sve koji dodju nesto propsipat ne treba im ni dat da udju u sarajevo nego sve u hadzicima vratit odakle su dosli al u crnim vrecama,vidite da sa se ovom gamdi ne moze drugacije...sto se tice vcrs svaka cast za ulaz na jug al jbg bilo je zbog murije a ne zbog njih,al zato su poslije pregazani,,,,DECKI SU NAM KU*RAC PUSILI
OVO JE BOSNA !!!!

OVO JE BOSNA !!!!
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Nije trans pao , u vrijeme "napada" nisu bil na tribini , bile su parole koje su pocjepane...etcSarajlijc@ je napisao/la:Bez uvrede sta je sa transom ?
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
- KB-TM87
- Kontakt:
Edin.- je napisao/la:Bez uvrede ostavio sam ti ga ispod jastuka, bio si fin deckic sinoc..Sarajlijc@ je napisao/la:Bez uvrede sta je sa transom ?

Nije ništa ni sa jednim transom, po stoti put.

Željezničar - kult glavnog grada
- SarajlijaTM
ti cujes opravdanja,a ja sam vidio opravdanje uzivo i kaznu za to sto su "herojski" odradilipastore je napisao/la:Mozemo samo da zamisljamo sta bi bilo da je Torcida Split bila u gradu.U svakom slucaju,ovo je klasicno pisanje po grupi koja sebe naziva TM !!! Zalosna su ova opravdavanja koja cujem(bilo 10 momaka na tribini u trenutku upada i slicno...),cinjenica je da nijedna ozbiljna grupa ne bi dozvolila upad na svoju tribinu na dan utakmice,toliko o organizaciji satro grupe tm...

nece vise ni na svoju tribinu uci,bar ne nogama

priznajte slobodno da je bila torcida na mostu,ne vadite se na hercegovce
samo buraz,vidi se odma da ljudi s mora extra skacu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.