FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pastore
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pastore » 06 okt 2011, 23:02

Mozemo samo da zamisljamo sta bi bilo da je Torcida Split bila u gradu.U svakom slucaju,ovo je klasicno pisanje po grupi koja sebe naziva TM !!! Zalosna su ova opravdavanja koja cujem(bilo 10 momaka na tribini u trenutku upada i slicno...),cinjenica je da nijedna ozbiljna grupa ne bi dozvolila upad na svoju tribinu na dan utakmice,toliko o organizaciji satro grupe tm...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 okt 2011, 23:03

Hamo je napisao/la:Polako s tim LIVNOM,ja sam iz Livna i navijam za Želju zapravo ne navijam nego ga volim.Bio sam na tekmi i sve dozivio.Nemojte nas usporedjivati sa Hercegovinom jer livnjaci nisu Hercegovci bar ce to reci pravi livnjak.Ima u Livnu finih ljudi nemojte sve generalizovati. :mrgreen: ŽIVIO NAM ŽELjO NAS!
Pa nek ti ne das na Livno da se generalizira, al znas zato ''spustiti'' i generalizirati Hercegovinu i Hercegovce, svaka cast. Tu se i vidi cijeli obraz drzave, pa tako i tvoj. Citava drzava u banani, ali, ne, dezurnog krivca, odnosno ''onog drugog'', moramo imati.
Ja sam vec bio napisao na ovoj temi jedan opsirniji i upuceniji post o Torcidi daavno prije ove utakmice, dok su brojni iskazivali skepsu, pa eto, ocito se i danas pokazalo nesto drugo, lako je okarakterizirati cisto ''unutarnje faktore'' kao problem uvijek, racunati da drugih problema nema ili da reakcija biti nece kakva bi bila u bilo cijem gradu da se takvo sto desi. Sreca pa nije gore zavrsilo.
...Život za Široki...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 06 okt 2011, 23:04

pastore je napisao/la:Mozemo samo da zamisljamo sta bi bilo da je Torcida Split bila u gradu.U svakom slucaju,ovo je klasicno pisanje po grupi koja sebe naziva TM !!! Zalosna su ova opravdavanja koja cujem(bilo 10 momaka na tribini u trenutku upada i slicno...),cinjenica je da nijedna ozbiljna grupa ne bi dozvolila upad na svoju tribinu na dan utakmice,toliko o organizaciji satro grupe tm...
Cinjenica je da ti ni u jednoj iole pravnoj drzavi nebi sjedio za kompjuterom, vec bi bio zbrinut u adekvatnu ustanovu.
Don't hate what you don't understand.

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 06 okt 2011, 23:04

pastore je napisao/la:Mozemo samo da zamisljamo sta bi bilo da je Torcida Split bila u gradu.U svakom slucaju,ovo je klasicno pisanje po grupi koja sebe naziva TM !!! Zalosna su ova opravdavanja koja cujem(bilo 10 momaka na tribini u trenutku upada i slicno...),cinjenica je da nijedna ozbiljna grupa ne bi dozvolila upad na svoju tribinu na dan utakmice,toliko o organizaciji satro grupe tm...

Koji majmuni pišu na ovom forumu, u trenutku upada na našu tribinu, policija ih je znači uvela u stadion da bi se oni samo razjurili na skupinu momaka.

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 06 okt 2011, 23:05

Pasha je napisao/la:
neno je napisao/la:
nanek je napisao/la:jos ovog ima ali nije za ovog foruma ! ali vjerujte mi bio sam na licu mjesta iako mi je srce igralo ko nikada iako sam trcao gadjao ganjao ma vise neznam ni ja sta,reci cu sa realne strane..Pa MI SMO IH BRATE UNISTILI! halooooo kaka ba torcida iz fol kiseljaka i pickih materina...sve torcida iz splita zagreba sibenika...skupili se na onom mostu a manijaci siju sa svih strana....hej pa osvjetlali smo nasu grbavicu ko nikad! VOLIM TE ZELJO PONOSNI MANIJAK! (izvinjavam se zbog nekih pravopisnih greski ali ruke mi drhte jos uvijek i uzbudjen sam nesto ma dramaticno!)
svaka cast brate
samo da on još nije bio na forumu cijelo vrijeme tih dešavanja... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
od 19 do 20h covjek napisao 5 postova i stigao ovako tuci torcidu :lol: :lol: :lol: :lol: e nanek nanek
"JOŠ OD 1926"

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 okt 2011, 23:05

@seahawks

Kruže informacije da dogodine dolazi Kerum kao počasni član žirija !!! :mrgreen:

@pastore

Pogledaj registracije i vidi odakle su bili navijači, prva tri kombija su iz hercegovine, ostali pak nisu... Zar ti je tako teško palo što smo "strašnu" Torcidu naprašili ?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 06 okt 2011, 23:06

ovo je čista majorizacija hrvata, mogli su im omogućit bar to građansko pravo da obuku kupaće gaće
Nil Satis Nisi Optimum

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 okt 2011, 23:06

Jao ovih papak na BHT pa para usi samo ih slusat. :o Izgleda da je to bila 1 ekipa sto je pala na mostu i vide se registracije i govore ovi iz bolince 83 godiste iz splita.
svoj ti pos'o !

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 06 okt 2011, 23:07

Samo su svemir i ljudska glupost beskonacniiiiii :D
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 06 okt 2011, 23:07

Policija nije pustala TM na tribinu :roll: osim ovih sto su radili koreografiju. (tako sam cuo i svi tako kazu eto dokaza i na org-u)
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 okt 2011, 23:08

Bez uvrede sta je sa transom ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 06 okt 2011, 23:08

Sarajlijc@ je napisao/la:Bez uvrede sta je sa transom ?
Bez uvrede ostavio sam ti ga ispod jastuka, bio si fin deckic sinoc..
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 06 okt 2011, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 06 okt 2011, 23:08

Kakvim transom brate ?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 okt 2011, 23:09

Edin.- je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la: Mozda mu je slucajno ostao upaljen komp i firefox :mrgreen:
Ne moze slucajno komentarisat ovu temu :lol: :lol:
Mozda je covjek preko mobitela pisao :lol:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 06 okt 2011, 23:09

Torcidasi su u transu napustili Sarajevo
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 06 okt 2011, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Don't hate what you don't understand.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 06 okt 2011, 23:09

Svi su transovi tu. NIjedan pao nije ;)
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 06 okt 2011, 23:09

kako postenje kako sportsko ponasnje,zagzit sve redom i lesinare i ultrase i ove i one i sve koji dodju nesto propsipat ne treba im ni dat da udju u sarajevo nego sve u hadzicima vratit odakle su dosli al u crnim vrecama,vidite da sa se ovom gamdi ne moze drugacije...sto se tice vcrs svaka cast za ulaz na jug al jbg bilo je zbog murije a ne zbog njih,al zato su poslije pregazani,,,,DECKI SU NAM KU*RAC PUSILI ;)

OVO JE BOSNA !!!!
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 06 okt 2011, 23:09

Nije trans pao , u vrijeme "napada" nisu bil na tribini , bile su parole koje su pocjepane...etc
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 okt 2011, 23:10

Edin.- je napisao/la:
Bez uvrede ostavio sam ti ga ispod jastuka, bio si fin deckic sinoc..
:lol: :lol: :lol:

Nije ništa ni sa jednim transom, po stoti put. ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 okt 2011, 23:10

ti cujes opravdanja,a ja sam vidio opravdanje uzivo i kaznu za to sto su "herojski" odradili :lol: :lol: :lol:
nece vise ni na svoju tribinu uci,bar ne nogama :lol: :lol: :lol:

priznajte slobodno da je bila torcida na mostu,ne vadite se na hercegovce
samo buraz,vidi se odma da ljudi s mora extra skacu :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.