Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlCapitano
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlCapitano » 11 jul 2016, 14:46

IlCapitano je napisao/la:Pogba ne ide nikud...
Mamma #Pogba a Sky Sport Uk: "Mio figlio giocherà ancora nella Juventus lo abbiamo deciso insieme a Nedved e lo abbiamo comunicato a Raiola. Tutti questi rumors sono solo un modo per distrarre mio figlio, Paul vuole vincere con la Juventus. Vi assicuro Paul resterà alla Juve è il volere di tutti della società, di mio figlio, nostro e dei tifosi. Mio figlio deve tutto alla Juve e questo Paul lo ripete ogni volta."
:shh:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 11 jul 2016, 14:57

Msm to se uvijek znalo da ce ostati ovu sezonu... ne znam samo ko je uopste sa barem gramom mozga i mogao pomisliti da ce on preci u Utd ili u neki sl klub i napraviti ozbiljan nazadak u karijeri... jednostavno ne postoje te pare koje ga mogu nagovoriti da postane clanom kluba koji je slabiji od Juventusa... odnosno kad momcina bude isla igdje, to mogu biti samo barca ili real... Bayern ga svakako nece platiti koliko ova dva kluba mogu iako ni oni nemaju takvu klasu u vezi, ali svejedno oni nisu velike platise... ostali klubovi su obicna prdimahovina i totalno neambiciozni i neinteresantni za pogbu i za njegovu marketinsku masineriju...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Pogba
Kontakt:

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 11 jul 2016, 15:01

Unitedovci na aparatima. Di Marzio na kisiku. Belmin na infuziji.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jul 2016, 15:02

Pa Real neće platiti ovoliko koliko nudi United, ni sad ni iduće godine, odustali ljudi (Sky potvrdio), tačno ono što sam govorio, vi ove pare od njih nećete dobiti, možete dobiti samo manje. A i Pogba sam neće dobiti od njih platu, koju bi dobio u Unitedu, kojom bi poremetili odnose u svojoj svlačionici, jer bi to onda izazvalo i povećanje ostalima, a to očito ne žele.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 11 jul 2016, 15:12

Mi kada odlucimo da ga prodamo, dobit cemo onoliko koliko budemo zelili ! A sigurno nista manje od 120 miliona...
Max Allegri

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jul 2016, 15:14

Od Reala toliko nećete dobiti, dakle možete ga prodati jedino nama jer jedini i nudimo toliko :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 11 jul 2016, 15:15

Vidis da pisem ako bude prelazio igdje... dakle ne mora nužno ni preci... uglavnom on ce uvijek radje ostati u Juventusu nego nazadovati u karijeri i predji u slabiji klub kao sto je realno utd... dokazao je da ga pare od plate ne zanimaju.... iako je utd ponudio dosta korektan iznos, jednostavno znalo se cim pogba odbije ponudu da ce i Juventus morati...
On je prva zvijezda i lokomotiva pohoda na zeljeni trofej LP... bez njega Juventus ne bi imao sanse...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jul 2016, 15:21

Pa nije baš Pogba odbio, nego je po ovom što se zna najvjerovatnije ostavio Juveu na odluku, tj. da ako vama ponuda bude odgovarala, odnosno budete ga željeli prodati on bi pristao, a ako ne, on ostaje jer mu se ne žuri nigdje, jer se već nalazi u vrhunskom klubu i to je to što se da zaključiti, barem iz onog što mi znamo. Pošteno od njega, i od vas, bolje da odmah odbijete i kažete jasno ne, negoli da zavlačite čitavo ljeto, da se onda i mi možemo fokusirati na druge mete i završiti posao do početka sezone :)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 11 jul 2016, 15:32

Pogba je odbio ponudu osim ako neces vjerovati di Failiuo (koji se bas doslovno bruka u zadnje vrijeme i iznosi neistine)... jer da je pristao Pogba, Juventus bi ga prodao s obzirom da je iznos ponude bio dosta korektan i izdasan...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jul 2016, 15:35

Pa nije Pogba tražio da ide, nego je rekao, tj Raiola u njegovo ime, ne samo prema Di Marziu, nego i drugima (koji je opet ponavljam u pogledu Uniteda ovog ljeta sve pogodio, dakle logično bi bilo da mu je sam Raiola izvor, jer niko dosad u zadnjih nekoliko god nije bio ovoliko tačan za United kao on, što je direktno vezano za to da su sve naše mete ovog ljeta imale Minu za agenta), da tek ako Juve odluči da ga prodaje onda bi on pristao na uslove koje United nudi, ništa više.

Moguće da ga je Mino koristio i da bi dobio bolji ugovor od Juvea, ništa čudno, to su standardne taktike agenata, spomenu United i izvuku bolji ugovor, primjera hejbet, samo prošlo ljeto :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 11 jul 2016, 15:47

Ali koji dio vama nije jasan u tako jednostavnoj cinjenici da je Manchester United, trenutno, apsolutno nebitan klub za najbolje igrace svijeta. Pogba nije talentovan, Pogba nije pred zalazak karijere, niti je Englez niti trci za parama. Decko je top svjetskog fudbala i jedino sto ga u ovom trenutku zanima su trofeji i pobjede. Sto znaci, ako Real ili Barca ne mogu platiti Pogbu - koliko god to besmisleno zvucalno, jer oni mogu sve (a Bayern definitivno ne moze), Pogba onda nema gdje drugo ici, jer igra u najboljem klubu na svijetu. Svaki drugi potez za njega je potez unazad. Juventus > klubovi iz EPL, i to nekoliko nivoa moze se reci s obzirom na sve sto se desava u EPLu zadnjih godina, nikakve stabilnosti, nikakve igre i nikakvih rezultata. Jeste to marketinski najjaca liga, ali marketingom se ne privlace najbolji igraci svijeta.

I uz sve ovo nabrojano, Juventus je Pogbi dao sve. Od djeteta je napravio ponajboljeg veznjaka svijeta i ne samo to, vec je momku od 22. godine dao broj 10 i potpunu slobodu, odnosno napravio ga liderom jedne od najjacih ekipa na svijetu. Pogba ima apsolutne sve uslove u Juventusu i to je najbolje ovaj EP pokazao kada su se u prvi plan gurali Payet i Griezman, a Pogba "zrtvovan" na zadnjem veznom. To mu u Juventusu nece nikad uraditi, dok recimo postoji mogucnost da mu to urade u Realu ili Barci. Uostalom, Manchester United mu nije pruzio nista, ajmo reci da su ga i odbacili. Koji motiv on treba imati da se vrati u Utd? Na osnovu mnogo cega u ove 3-4 godine se moglo vidjeti da je Pogba izuzetan karakter i da preko takvih stvari ne prelazi, uostalom, ako je tacna izjava njegove majke, mislim da to dovoljno govori o njemu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 11 jul 2016, 15:49

Pa i to se znalo da ce dobiti novi ugovor od Juventusa sa vecom platom cim se zavrsi EP s obzirom da se znalo da on ostaje sigurno ovo ljeto, nije trebalo to oko utd nista potaknuti... oko 6.5mil bi trebao imati platu i biti placeniji od ostalih igraca, isto tako i dybala ce potpisati unosniji ugovor...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jul 2016, 15:55

Pa gdje sam ja napisao išta u vezi toga što ti govoriš, ne znam kako si to uopšte zaključio da ja omalovažavam Juve ili nešto slično. Promašio si "cijelu loptu" :P

Ne može United trenutno biti ispred Juvea, ali nije ni Juve bio ispred Uniteda prije 7-8 god, pa se stvari promijeniše, ako dolazak Joze nije korak naprijed onda ne znam šta bi to bilo, naravno ne ide to preko noći, ali mislim da je to korak u pravom smjeru, sam Jozo je magnet za ogroman broj kvalitetnih igrača, isto kao i Pep.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 11 jul 2016, 16:03

Dolazi Pjaca, ogroman potencijal za klasu. Pogbi ako se bude islo moze da bira klub. Trenutno je u Juventusu i to je najbitnije. Ne znam zasto se toliko raspravlja ovdje. Ako zeli u Mancester onda ce biti tamo i tu cijena ne igra ulogu.

Gesendet von meinem SM-T230 mit Tapatalk

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 11 jul 2016, 16:29

Kleli ste se u Vidala, on je otišao. Isto ce vam biti i s Pogbom, samo polako.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 11 jul 2016, 16:34

Otkud ovaj Benatia na treningu kod nas, zar nije to (gotov) gotovo...

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 11 jul 2016, 16:43

Navodno ce biti sve zavrseno uskoro..

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 11 jul 2016, 17:25

Svi žele naše:
L'Everton offre 30 milioni per Rugani, la Juve dice no
:wave:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 11 jul 2016, 17:26

Belmin6 je napisao/la:Kleli ste se u Vidala, on je otišao. Isto ce vam biti i s Pogbom, samo polako.
Pa to svaki navijac Juventusa zna, da ce Juve kad tad dobro unovciti Pogbu. Samo mnogi smatraju da su veoma male sanse da ce se to desiti ove godine.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 11 jul 2016, 17:29

Belmin6 je napisao/la:Kleli ste se u Vidala, on je otišao. Isto ce vam biti i s Pogbom, samo polako.
To je jedini primjer igraca koji je na takav nacin napustio Juventus. Kad malo poredas stvari, nista me od njega ne cudi ! A ti sad broji dane kad ce on potpisati za Man.utd i kad ces ti ispasti "pametan" :wave:
Max Allegri

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.