@gio10 vraćam nego sta, stanem kad joj oci zasuze

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Pokazi ko je muskogaston je napisao/la: @gio10 vraćam nego sta, stanem kad joj oci zasuze![]()
Sad, doduše, još ima onaj izgovor, vidjet ćemo poslije Nove, tako da sačekaj malo, pa onda počni sa provokacijamagaston je napisao/la:Bude mi nekad zao pa pustim i nju da nabada sta al najbitnije je da nema vala nekih prepirki![]()
Nije ni čudo da se neki forumaši pojedoše zbog tog što je Sule produžio ugovorgaston je napisao/la:Najbolje ocijenjeni igrači u top 5 liga Europe: Suárez (8.82), Ribéry (8.45), Messi (8.34), Ronaldo / Kruse / Rodriguez (8.11).![]()
http://espnfc.com/news/story/_/id/16584 ... ah?cc=5739" onclick="window.open(this.href);return false;Liverpool are considering a January move for Basel winger Mohamed Salah, **** have told ESPN FC.
Ima li iko predstavu koliko bi ovaj dragulj mogao da koštaHe reportedly said: “Yes, I am 99 percent sure this will happen. He makes us and all of Egypt proud. Everybody talks about Mohamed Salah now -- and aside from that he’s my friend. I’m very happy for him.”
Imaš klip na prethodnoj stranici sto sam postavio za Salaha. Ne treba suditi po videima, jer su tu samo najbolji momenti, ali ima izuzetno puno lijepih poteza..Shanks je napisao/la:@gio10
Ma ja, tako nekako sam i mislio.Po meni ne trebaju sad neka mega pojačanja da se dovode, već jednostavno igrači koji će da prošire rotaciju, što je trenutno najveći problem.
Reče BR da trenutno ima samo 19 igrača na raspolaganju, to je fakat premalo.Jest da se sad potrefilo par povreda, ali ne smije se rizikovati, treba još igrača da se iznese sezona.A prioritet je naravno DM, tu se nadam nekom ko dominira u defanzivi, a pritom zna i da igra lopte.
Ide ljubav aa?Henderson je napisao/la:Samo da vam kažem da vas sve volim.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.