Je li to hoces da kazes da je nesto drugi tim Hajduka slabiji od nas?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
						I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- MaroonBjelave
 - Kontakt:

Ko god! Što ne izađu u javnost pa ne demantuju?alacious je napisao/la: ↑10 jun 2021, 14:42Ko, novinari?MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2021, 14:40E jbg, jučer Akrapović i Zekić, danas Sabljić. Ko će sutra biti? Osmo Bajrić ili Vlado Jagodić. Opasno nam pasu po živcima.
- 
				OsmaDolazi
 - Kontakt:

Malo pretjerujes. Dok je vodio Split. Odveo ih do 6.og mjesta u sezoni 2015/16. Otisao poslije zbog neslaganja sa upravom. Sa Širokim igrao strašno dobar fudbal gdje je i nas pobijedio i osvojio kup, završio sa njima kao 4. na tabeli. sa Menalom, Bagarićem, Markovićem i Lončarom kao udarnim iglama.Zukanovic je napisao/la: ↑10 jun 2021, 14:29Ovo je bi bilo velika bruka. onda nek ostane Dzeno ili Varesanovic. cuj mrtvi Sablic koji najvijaci Sheriffa kazu najgori trener zadni 50 godina.cak u Hajduku kazu nikad gori trener.
ali ovo je dokaz da nema se para i da idemo na 2-3 mjesto. ( ako je istina)
4 kola prije kraja sa Šerifom osvojio titulu. Ispao u play off evropske lige od Qarabaga. Sledece sezone ih uveo u finale Kupa i napustio nakon 15 bodova iz 7 utakmica(zasto ni ja ne znam). Sa Hajdukom 2 je suvisno pricati jer je covjek vjerovatno ocekivao da ce vremenom preuzeti prvi tim. A i tu je imao omjer 6-5-7 gdje je recimo Dinamo 2 imao 2 boda vise od njega.
Poznat po promovisanju i radu sa mladim igracima i u konacnici, vjerovatno sa strucnim stabom nista manje placen od Vinka.
Vrijeme ce reci najbolje.
Treba zaganjati Osima.  

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
						🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MortemHz
 - Interni moderator
 - Kontakt:

Kosić je isto jako zanimljiv, prvak Slovenije sa Celjem je velika stvar. Ne mora on nužno biti wow ali sa takvim trenerima treba pregovarati. On i Akrapović su bili super opcije, za Sablića nisam nikako, čak štaviše..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta covjek napisa ja mislio da se o fonseci radiOsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jun 2021, 14:51Malo pretjerujes. Dok je vodio Split. Odveo ih do 6.og mjesta u sezoni 2015/16. Otisao poslije zbog neslaganja sa upravom. Sa Širokim igrao strašno dobar fudbal gdje je i nas pobijedio i osvojio kup, završio sa njima kao 4. na tabeli. sa Menalom, Bagarićem, Markovićem i Lončarom kao udarnim iglama.Zukanovic je napisao/la: ↑10 jun 2021, 14:29Ovo je bi bilo velika bruka. onda nek ostane Dzeno ili Varesanovic. cuj mrtvi Sablic koji najvijaci Sheriffa kazu najgori trener zadni 50 godina.cak u Hajduku kazu nikad gori trener.
4 kola prije kraja sa Šerifom osvojio titulu. Ispao u play off evropske lige od Qarabaga. Sledece sezone ih uveo u finale Kupa i napustio nakon 15 bodova iz 7 utakmica(zasto ni ja ne znam). Sa Hajdukom 2 je suvisno pricati jer je covjek vjerovatno ocekivao da ce vremenom preuzeti prvi tim. A i tu je imao omjer 6-5-7 gdje je recimo Dinamo 2 imao 2 boda vise od njega.
Poznat po promovisanju i radu sa mladim igracima i u konacnici, vjerovatno sa strucnim stabom nista manje placen od Vinka.
Uprava napolje
NEMA NAZAD
FK SARAJEVO 
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- MaroonBjelave
 - Kontakt:

Nekadašnji fudbalski reprezentativac BiH Bruno Akrapović (53), ipak, nije postigao dogovora s čelnicima FK Sarajevo oko preuzimanja klupe kluba s Koševa.
- Nema se tu puno šta reći o tome, o razgovorima, rekao je Akrapović za portal "Avaz", te dodao:
- Imao sam i prije toga neke druge stvari koje čekam i mislim zasada - za mene, bolje.
Na pitanje možete li biti malo konkretniji, bivši trener albanske Škendrije, Splita, Lokomotiv Plovdiva, CSKA iz Sofije i nekoliko hrvatskih niželigaše dodaje:
- Sarajevo traži rješenje što prije, tako da smo se razišli. Ipak, dao sam i riječ da ću nešto da čekam i ne bi bilo fer da to prekršim.
No, nije nam želio otkriti o kojem klubu se radi.
- Ima nešto, ali nije još za priču. Znte kako se to može pokvariti - zaključio je Akrapović

- Nema se tu puno šta reći o tome, o razgovorima, rekao je Akrapović za portal "Avaz", te dodao:
- Imao sam i prije toga neke druge stvari koje čekam i mislim zasada - za mene, bolje.
Na pitanje možete li biti malo konkretniji, bivši trener albanske Škendrije, Splita, Lokomotiv Plovdiva, CSKA iz Sofije i nekoliko hrvatskih niželigaše dodaje:
- Sarajevo traži rješenje što prije, tako da smo se razišli. Ipak, dao sam i riječ da ću nešto da čekam i ne bi bilo fer da to prekršim.
No, nije nam želio otkriti o kojem klubu se radi.
- Ima nešto, ali nije još za priču. Znte kako se to može pokvariti - zaključio je Akrapović
Svaki tim Hajduka je slabiji od nas
Jbg ,ocito da je finansijska dubioza ogromna i nepremostiva. A ova imena igraca i trenera navodno 'u pregovorima' pusta u medije lopovska uprava,da malo zavara i umiri nervozne i ljute navijace.
Sad kad su krize i teska vremena,vidi se ko igra srcem za Sarajevo,bilo para ,ne bilo a ko je prljavi placenik.
Nije ovo FIFA menager,ovo je RL ovo su zivi ljudi i neljudi. A Krle i Heba ,stoje kao klisurine,stameno uz svoj klub i kad nema plata i para !!
Zato treba cijeniti i postovati Krstu ( bez obzira na motoriku i godine ). Krste je dobra dusa ovog Grada i njegovog kluba !!
Jer u ovom trenutku sunovrata uz klub ce ostati samo oni koji ga vole i njegova djeca !!
I naravno ,mi na tribinama !!
- MortemHz
 - Interni moderator
 - Kontakt:

Bosanska liga - 36. u EuropiOsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jun 2021, 14:51Malo pretjerujes. Dok je vodio Split. Odveo ih do 6.og mjesta u sezoni 2015/16. Otisao poslije zbog neslaganja sa upravom. Sa Širokim igrao strašno dobar fudbal gdje je i nas pobijedio i osvojio kup, završio sa njima kao 4. na tabeli. sa Menalom, Bagarićem, Markovićem i Lončarom kao udarnim iglama.Zukanovic je napisao/la: ↑10 jun 2021, 14:29Ovo je bi bilo velika bruka. onda nek ostane Dzeno ili Varesanovic. cuj mrtvi Sablic koji najvijaci Sheriffa kazu najgori trener zadni 50 godina.cak u Hajduku kazu nikad gori trener.
Moldavska liga - 45. u Europi
Biti 6. sa Splitom nije uspjeh, prosjek rezultat. Isto tako biti 4. sa Širokim u Bosni nije neki uspjeh, kup je već ok.
Osvojiti titulu sa Šerifom u Moldaviji možemo ti i ja, ljudi su bili prvaci 18 puta u 20 godina. Suvereni vladari Moldavije koja je, još jednom ponavljam, daleko slabija liga od naše a mi kao liga ne pružamo dobre rezultate, zamisli kakvi su oni. Vidi se dovoljno jer je nakon napuštanja šampiona i mogao preuzeti samo Hajduk II, velika bruka, velika i ako je ovo istina radije bi opet Vinka gledao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
FK SARAJEVO 
- 
				Sanchez1987
 - Kontakt:

Jedno je htijeti i zeljeti a drugo je znati,shvati da Sabra ne zna i da je mutava za tako vaznu poziciju koju obavlja,zamisli da nema Nama kako bi ona vodila klub i gdje bi bili,pogledaj jedan Radnik Bijeljina gdje je sad a gdje je bio dok ga je vodio Mladen Krstajic,covjek je bez evrope bez tradicije bez navijaca,vodio klub kao stabilnog premijerligasa i bez ovoliki tuzbi i slicno,znaci od nista pravio nesto,to se zove sposoban covjek,ova alkoholicarka ima sve najbolje uslove u drzavi a gledaj sta radi od kluba,gdje imas tuzbe od pola ekipe,gdje prvo produzava ugovore nekim anti fudbalerima i onda trazi trenera itd itd..4-5 godina je u klubu i nista,sad ces reci imamo titule,imas samo da kazes najtrofejni i to je sve,klub poslije par titula u ovakvoj zabokrecini od lige treba da ide samo naprijed da se izdvoji i slicno,a ne kao mi gori sad nego prije par godina unazad..JavierBosnia je napisao/la: ↑10 jun 2021, 14:18Previse su neki ovdje ogorceni na sve, pljuju sve, niko im ziv ne valja. Eto oni ne rade nista, ne znaju nista i ne bi voljeli da dovedu 5 pojacanja i trenera i sportskog u dva dana sve.
Najpametniji navijaci tzv sveznalice se najbolje primjete u ovakvim stvarima
- 
				Historicar
 - Kontakt:

Sablić nije nikakav boljitak u odnosu na recimo Varešanovića ili Nalića.Kao trener osvojio onaj Kup proriv nas 2017, sretno zahvaljujuci našim nemogučim promašajima u revanšu i titulu sa Šerifom u Moldaviji, koju bi tamo i Hana Hadžiavdagić uzela da sjedne na njihovu klupu.Nadam se da od Sablića nece biti ništa, neka radije Uščuplića ostave.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jun 2021, 14:38I to jedan veliki korak unazad od kojeg cemo se tesko oporaviti.Cuj Sablic im bolji od Vinka Hahahahahaha.Ja svakakvi mozgova...
Bajramovic novi trener

- ElCartel11
 - Kontakt:

Sve gore od goreg

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
						a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- 
				OsmaDolazi
 - Kontakt:

Ok.MortemHz je napisao/la: ↑10 jun 2021, 15:03Bosanska liga - 36. u EuropiOsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jun 2021, 14:51Malo pretjerujes. Dok je vodio Split. Odveo ih do 6.og mjesta u sezoni 2015/16. Otisao poslije zbog neslaganja sa upravom. Sa Širokim igrao strašno dobar fudbal gdje je i nas pobijedio i osvojio kup, završio sa njima kao 4. na tabeli. sa Menalom, Bagarićem, Markovićem i Lončarom kao udarnim iglama.Zukanovic je napisao/la: ↑10 jun 2021, 14:29Ovo je bi bilo velika bruka. onda nek ostane Dzeno ili Varesanovic. cuj mrtvi Sablic koji najvijaci Sheriffa kazu najgori trener zadni 50 godina.cak u Hajduku kazu nikad gori trener.
Moldavska liga - 45. u Europi
Biti 6. sa Splitom nije uspjeh, prosjek rezultat. Isto tako biti 4. sa Širokim u Bosni nije neki uspjeh, kup je već ok.
Osvojiti titulu sa Šerifom u Moldaviji možemo ti i ja, ljudi su bili prvaci 18 puta u 20 godina. Suvereni vladari Moldavije koja je, još jednom ponavljam, daleko slabija liga od naše a mi kao liga ne pružamo dobre rezultate, zamisli kakvi su oni. Vidi se dovoljno jer je nakon napuštanja šampiona i mogao preuzeti samo Hajduk II, velika bruka, velika i ako je ovo istina radije bi opet Vinka gledao.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nama je domet Nalic,e vala Sabrina budel Nalic ili slican **** vakat ti je da se selis.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
						FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: hase73, nedimmmm1337 i 27 gostiju.