Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Umal' da na kosta tvrdoglavost Luja, koja je trajala citavih 60 min..
Izmjenom Evans - Wilson, dobili smo vise opcija. Stabilonst pozadi u odnosu na prvo poluvrijeme, ali i dalje to ne izgleda kako bi trebalo.
Presao je na 433, sa sredinom Fella - Rooney te ispod Carrick, iznad Tigar, Angel i Wilson. Napadi su postali jasniji i vidilo se da u trenutnom sasavu lezi mnogo vise od prikazanog.
Radamela ne treba kriviti, covjek je mnogo pretrcao, otvarao se, stvarao pozicije za veoma izgledne prilike, al' odustvo uzrokovano povredom, te favoriziranje Persija, ostavile su traga i na ovom iskusnom napadacu. Trebat ce neko vrijeme da vrati samopouzdanje.
Blind odlican...
Izmjenom Evans - Wilson, dobili smo vise opcija. Stabilonst pozadi u odnosu na prvo poluvrijeme, ali i dalje to ne izgleda kako bi trebalo.
Presao je na 433, sa sredinom Fella - Rooney te ispod Carrick, iznad Tigar, Angel i Wilson. Napadi su postali jasniji i vidilo se da u trenutnom sasavu lezi mnogo vise od prikazanog.
Radamela ne treba kriviti, covjek je mnogo pretrcao, otvarao se, stvarao pozicije za veoma izgledne prilike, al' odustvo uzrokovano povredom, te favoriziranje Persija, ostavile su traga i na ovom iskusnom napadacu. Trebat ce neko vrijeme da vrati samopouzdanje.
Blind odlican...
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 17 jan 2015, 18:02, ukupno mijenjano 4 puta.
- Ed Woodward for Prime Minister !
-
- Kontakt:
Radamele, vrati se u formu molim te. Sto se tice utakmice drago mi je zbog bodova samo i sto niko nije povrijedjen. A u Luisa vjerujem da on sabura samo i da ce doci sve na svoje..
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
LvG začepi gubicu kritičarima, barem do naredne utakmice. Sada mogu ići trolati po drugim temama. Oh...ne mogu ni to, Liverpool dobio
Još jedan od dokaza da je matermajnd, držanje Radamela na klupi. Evidentno je izvan forme, te normalno mora raditi na povratku iste. Do tada nema ništa loše da neko drugi dobije šansu.

Još jedan od dokaza da je matermajnd, držanje Radamela na klupi. Evidentno je izvan forme, te normalno mora raditi na povratku iste. Do tada nema ništa loše da neko drugi dobije šansu.
Pa ajde nam objasni kako ce vratit formu na klupi,bas me zanima od tebe genijalce?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mastermind
Smijurija od trenera, njegovo formacijsko glupiranje u nepovrat je odnijelo hrpu bodova.

Smijurija od trenera, njegovo formacijsko glupiranje u nepovrat je odnijelo hrpu bodova.
Kako misliš da povrati formu ako bude na klupi? I nikakav on nije mastermajnd. Da je na vrijeme odustao od 3-5-2, sačuvalo bi se dosta živaca ako ništaLvG je napisao/la:LvG začepi gubicu kritičarima, barem do naredne utakmice. Sada mogu ići trolati po drugim temama. Oh...ne mogu ni to, Liverpool dobio![]()

Kleknuo sam pred Wilsonom.
Falcaa mi fakat zao. Nema srece momak. Pozitivno je sto se dobro krece i dolazi do prilika. Samo da ga krene. Ima tu nesto, po meni mu je generalna igra bolja od Robinove trenutno.
Igra kriminalna jos jednom, pred kraj solidno, ali zato sto su se ovi otvorili totalno.

Falcaa mi fakat zao. Nema srece momak. Pozitivno je sto se dobro krece i dolazi do prilika. Samo da ga krene. Ima tu nesto, po meni mu je generalna igra bolja od Robinove trenutno.
Igra kriminalna jos jednom, pred kraj solidno, ali zato sto su se ovi otvorili totalno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Radamelu treba barem 5 utakmica po 90m da vrati samopouzdanje i formu a ne da strepi kad ce u prvi tim kad ce uci s klupe ili kad ce na tribine
danas nije bio njegov dan ali se trudio
a sto se tice 3-5-2 formacije zbog nje imamo 10 bodova manje

danas nije bio njegov dan ali se trudio
a sto se tice 3-5-2 formacije zbog nje imamo 10 bodova manje
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
molim vas gdje mogu skinuti drugo poluvrijeme utakmice?
Glory Glory Man United!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Anderson8 je napisao/la:molim vas gdje mogu skinuti drugo poluvrijeme utakmice?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Ma Wilson je novi RVP samo jos brzii

ali ovo

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Da mi je naći stream neke naredne utakmice junajteda, a da komentator bude ovaj Arap iz videa
Uz njega bi i prvo poluvrijeme današnje utakmice bilo interesantno
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Masterqurac nas je zbog svog glupiranja koštao minimalno 15 bodova, odgovorno tvrdim. Stvaramo pola šanse po meču, **** takvu igru masterqurče. Jedva ovo sve, igra kilava, loša, bezidejna. Ali ruku na srce, svi štoperi su nam gola kita, oni će nas koštati još puno bodova u nastavku, da im zbrojiš kvotu inteligencije ne znam da bi do 100 dogurali. Pobjedu smo uzeli, ali utakmica je dno
Serem se ovom našem treneru u usta što forsira nešto što i Saša Matić vidi da nije dobro.

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Nisam bio u prilici da gledam utakmicu, a vidim da niste bas odusevljeni. Ako neko moze da odgovori sto nije igrao RvP? Kakav je bio Mata? I od kad Jones izvodi kornere
?
Drago mi je sto je Wilson procepio napokon.

Drago mi je sto je Wilson procepio napokon.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
-
- Kontakt:
Sljedecih 6 utakmica, nadam se maksimalnim bodovima. Vec protiv Lestera se bojim da nam Kramaric ne zabije
Leicester (H)
West Ham (A)
Burnley (H)
Swansea (A)
Sunderland (H)
Newcastle (A)

Leicester (H)
West Ham (A)
Burnley (H)
Swansea (A)
Sunderland (H)
Newcastle (A)
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
- Thunderstruck
- Kontakt:
Koji genijalac je smislio ovo rasparcavanje jedne teme na 5 dodatnih?
Hocu li ja sad biti banovan ako budem ovdje komentarisao utakmicu?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ti imas stelu, @rio je nas ubaceni element u moderaciju.Thunderstruck je napisao/la:Koji genijalac je smislio ovo rasparcavanje jedne teme na 5 dodatnih?

Tokom utakmice komentarisemo na temi predvidjenoj za to. To je ono najbitnije sto trenutno trebas znati. Transferi imaju zasebnu temu, LvG takodjer. O "genijalnosti" poteza bi se dalo raspravljati.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.