Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

BigBigBang
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la BigBigBang » 20 dec 2013, 18:14

neurofunk
Kako kapiten drvo kaze "Moglo je i gore"
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 20 dec 2013, 18:35

BigBigBang je napisao/la:Luis Suarez je sigurno dobio klauzulu u ugovoru kojom vec na ljeto moze napustiti klub, jer sumnjam da je nakon ocajnicke zelje za odlaskom ljetos gdje je zvao sam novinare da daje intervju kako zeli da ide eto sad promjenio misljenje i zeli ostati mnogo godina u konkurentnom Liverpoolu.

Vjerujem ja da je najveci u uspjeh Liverpoola u historiji Premiershipa to sto Suarez nije otisao u Arsenal ali cinjenica neizbrisiva je da je vas najbolji igrac ocajnicki zelio da dodje u Arsenal (to sto je imao nesposobnog menadjera je drugi par rukava).
Pise u ugovoru da vec na ljeto ide u Arsenal. To je sve dogovoreno. Eto ti znas sta je Suarez zelio prije pola godine. Vjerujes u medijski pritisak Uniteda koji je pokusao oslabiti Liverpool pa je ocrnio lika na sve moguce nacine. Nije im uspjelo tako da ce Suarez dominirati ove sezone u LFC a od sljedece u Arsenalu to je to :lol:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 dec 2013, 19:15

Suarezu novi ugovor i jos plus neka pojacanja. A ovo bi moglo biti poticaj drugim igracima da igraju bolje. Necemo ko neki svoje igrace zadrzavati na minimalcu iako igraju u formi zivota pa im tako svi ti igraci produze dalje. Il' da Liverpool saceka zadnju godinu ugovora pa da proda nekog ispod cijene nekig 15-20 miliona, il' da neko izmoli transfer i poslije prica rijeci hvale o Liverpoolu koje mozemo objesit macku o rep pa i on ode za 20 miliona manju cijenu nego sto bi trebao. Liverpool kad mora prodati igraca, Liverpool se dobro opari.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 20 dec 2013, 19:18

I Bale potpisa ugovor prošle godine u ovo vrijeme...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 dec 2013, 19:18

neo je napisao/la:I Bale potpisa ugovor prošle godine u ovo vrijeme...
I ode za 100 miliona ;)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 dec 2013, 19:23

1L8F9C2 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Luis Suarez je sigurno dobio klauzulu u ugovoru kojom vec na ljeto moze napustiti klub, jer sumnjam da je nakon ocajnicke zelje za odlaskom ljetos gdje je zvao sam novinare da daje intervju kako zeli da ide eto sad promjenio misljenje i zeli ostati mnogo godina u konkurentnom Liverpoolu.

Vjerujem ja da je najveci u uspjeh Liverpoola u historiji Premiershipa to sto Suarez nije otisao u Arsenal ali cinjenica neizbrisiva je da je vas najbolji igrac ocajnicki zelio da dodje u Arsenal (to sto je imao nesposobnog menadjera je drugi par rukava).
Pise u ugovoru da vec na ljeto ide u Arsenal. To je sve dogovoreno. Eto ti znas sta je Suarez zelio prije pola godine. Vjerujes u medijski pritisak Uniteda koji je pokusao oslabiti Liverpool pa je ocrnio lika na sve moguce nacine. Nije im uspjelo tako da ce Suarez dominirati ove sezone u LFC a od sljedece u Arsenalu to je to :lol:
Pa svaka iole inteligentna osoba vidi da klauzula postoji, imace 170k do ljeta a od ljeta 200k znaci ako se desi da neko ne iskesira odstetu, ostace u Liverpoolu ali ce za utjehu mu plata biti jos veca. Ne znam ja, to znamo svi pa svi se sjecamo intervjua, plakanja i tuznih faca na pripremama :lol:

nerkolfc
Bravo lijepo si to srocio, Liverpool dobro naplati te svoje igrace samo djaba vam kad ne znate, djaba vama i 100 miliona kad ne znate. I jos mi tako lose prodajemo te igrace a finansijski smo mi Norveska a vi Centralnoafricka republika.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 dec 2013, 19:27

Istina, niko se u zadnjih godina nije nakupovao polovnjaka kao Liverpool. Al' moguce je da ce se te stvari promjeniti. Tesko je naci vrhunskog igraca ako ne igras LP. A ovo ovamo sto smo kupovali nije dovoljno dobro da nas tamo odvede.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 dec 2013, 19:38

Plači Paja, yebi ga :lol:
Ja te volim, volim Željo..

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 dec 2013, 19:43

Henderson je napisao/la:Ne volim ga nimalo, ali ga poštovati moram.

108 utakmica za Liverpool, 68 golova i 20 asistencija. 31. najbolji napadač koji je ikada igrao za Liverpool, samo treba nastaviti ovim tempom do kraja sezone i već će ući u top 20.
potpis...niti sam ga zelio vidjeti u Liverpoolu kada je bio u ajaxu, niti sam zelio da ove sezone igra za Liverpool, nadao sam se da ce Real krenuti po njega i da ce otici, ali to se nije desilo, a znao sam da nema sanse da pređe u Arsenal...naravno, sad mi je drago sto je ostao jer igra najbolji fudbal u karijeri i prije svega ne pravi gluposti na terenu, i nadam se da ce tako nastaviti...

sto se tice novog ugovora definitivno velika stvar za klub, jer zadrzali smo trenutno najboljeg igraca na otoku, vjerovatno među tri najbolja na svijetu, i vjerovatno je tu klauzula prema kojoj moze ici za određen iznos, a to moze biti i dobra stvar, jer suarez ako zeli u real mora nastaviti igrati ko dosad( u to ne sumnjam) ali i ono najvaznije nece praviti gluposti na terenu, a i ako bude odlazio sigurno ce real morati dati dobru lovu ;)

zadrzavanjem suareza biti ce lakse dovesti dobre igrace :)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 dec 2013, 20:03

Lijepo od Suareza :D
A inace svi osim scousera su vidjeli ugovor i znaju kad,kako,zasto i za koliko Suarez moze ici :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 dec 2013, 20:10

Svaka čast svima iz kluba što su uspjeli ubjediti Suareza da potpiše novi ugovor.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 dec 2013, 20:12

Za Liverpool je sasvim svejedno hoće li Suarez ostati ili otići jer ni sa njim nisu u stanju izboriti CL.

Mislim da 99% postoji određena klauzula u ugovoru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 20 dec 2013, 20:14

Kolko su ba samo ovi sa teme Ars poludili :mrgreen:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 20 dec 2013, 20:35

Luis Suarez is believed to have a £105m release clause in his new contract.
You'll never walk alone.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 20 dec 2013, 20:39

Pa zar niste dosad naucili ? BBB-u, Surlaman-u (S)Mor-u (koji se na zivo cudo jos nije pojavio) samo treba potvrđivati sve sto oni govore i tako ce im i dosaditi, na kraju ce odustati ;) Dzaba gubite zivce, trujete mlado tijelo :mrgreen:
@LiverpoolREDS slika :P
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 dec 2013, 20:43

@gaston
Mozda je previse privatno sto te pitam, ali raskinuli ti ikad sa onom Đavolicom :mrgreen:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 20 dec 2013, 20:52

gio10 je napisao/la:@gaston
Mozda je previse privatno sto te pitam, ali raskinuli ti ikad sa onom Đavolicom :mrgreen:
Nikad brate moj, ako mi vjerujes, svakim danom je sve vise i vise volim a evo 2 godine su prosle :$ :D A sto pitas ? :P

slika
Sef dvanaesti najplaceniji trener na svijetu :)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 20 dec 2013, 20:53

Saurman je napisao/la:Za Liverpool je sasvim svejedno hoće li Suarez ostati ili otići jer ni sa njim nisu u stanju izboriti CL.

Mislim da 99% postoji određena klauzula u ugovoru.
Vidovit kao i obično.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 dec 2013, 20:58

Neke ovih vidovnjaka,vidite da sve pogadjaju.Od nase borbe za Championship pa do odlaska glavnih igraca :ugeek:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 dec 2013, 20:59

gaston je napisao/la:
gio10 je napisao/la:@gaston
Nikad brate moj, ako mi vjerujes, svakim danom je sve vise i vise volim a evo 2 godine su prosle :$ :D A sto pitas ? :P

Ma sjetih se sad one slike kad si postavljao :D. Kako ide, ima li prepirki :P Pogotovo sad kad se bore za onu poziciju kao mi prošle godine, moraš to ipak vratiti :mrgreen:

Za zenidbe si :D
Meni vrhunac 4 sedmice sa nekom curom :lol:
Da ne odemo u off
[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad i 10 gostiju.