English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: English Premier League
Kreće propaganda, očekujem da se svi režimski mediji po običaju ključe kao i vanredno obraćanje Carraghera u stilu AV na državnoj televiziji kako bi objasnio zašto je režimskom klubu dozvoljeno potpisivanje igrača čak i po isteku transfer roka.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- wadethegreat
- Kontakt:
Kakav rok Liverpoola 

- superFrankie
- Kontakt:
Guehijev transfer u Liverpool propao?
Meni stvarno nije jasno ovo iščudjavanje transfera Liverpula,ljudi godinama radili sve da bi jednoga dana mogli napraviti ovo i vala neka su ,isto tako se znalo da ce u zadnjem danu potpisati i Guehija i Isaka i sada svi nesto kao u šoku
Arsenal je potrosio 300miliona a prodali skoro nista i tako vec 5 godina potrosnja nam je milijarda i nesto malo preko a prodajemo skoro nista i to nije cudno a cudno je sto Liverpul potrosi 140miliona vise od Arsenala ,a ljudi u ovom roku prihodovali 250 miliona ,Arsenal toliko nije u zadnjih 15 godina
Dobru ekipu su sastavili ali znamo svi da imena sama po sebi nece osvojiti titulu/le,Arsenal je isto imao fantastican prijelazni rok i kao sto sam vec rekao ocekujem borbu izmedju nas i Liverpula sad dal ce to biti "borba"kao prosle godine ostaje da vidimo.Dva kluba sa najjacim rosterima samo sto nas evidentno koci Arteta,ali dovoljno je sposoban da opet ako nista zavrsi 2 jer nerealno je da neko zaprijeti ovom dvojcu.
City vidim kao treceplasiranog ,dok ce amortizeri mislim ove godine uhvatiti 4 mjesto ,ostali nek se redaju kako hoce i nije da me previse zanima

Arsenal je potrosio 300miliona a prodali skoro nista i tako vec 5 godina potrosnja nam je milijarda i nesto malo preko a prodajemo skoro nista i to nije cudno a cudno je sto Liverpul potrosi 140miliona vise od Arsenala ,a ljudi u ovom roku prihodovali 250 miliona ,Arsenal toliko nije u zadnjih 15 godina

Dobru ekipu su sastavili ali znamo svi da imena sama po sebi nece osvojiti titulu/le,Arsenal je isto imao fantastican prijelazni rok i kao sto sam vec rekao ocekujem borbu izmedju nas i Liverpula sad dal ce to biti "borba"kao prosle godine ostaje da vidimo.Dva kluba sa najjacim rosterima samo sto nas evidentno koci Arteta,ali dovoljno je sposoban da opet ako nista zavrsi 2 jer nerealno je da neko zaprijeti ovom dvojcu.
City vidim kao treceplasiranog ,dok ce amortizeri mislim ove godine uhvatiti 4 mjesto ,ostali nek se redaju kako hoce i nije da me previse zanima

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Imaju jos 2 sata, da CP odluci da ili ne. Produzi se rok za papire ako igrac obavi medicinski pregled.
Nije jos, aplicirali su za ova dodatna dva sata. Al ne izgleda dobro, realno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Šta se sikirate, vaši ljudi su na vlasti, sve se radi u vašu korist, medije ste sve poklopili i svi pišu u vašu korist. Nema sumnje da će produžiti ako treba za još 2 sata da se transfer završi.
Kazu preko 25 transfera jos ostalo da se finalizira/objavi, nikad ludji deadline.
Igraju u Evropi, trebaju im iskusni igrači poput Chilwella.
- superFrankie
- Kontakt:
Vidio sam da je Glasner kao zaprijetio otkazom, bila bi steta kad bi propao
Ma neozbiljno, zadnjih dva sata sjeli da pricaju 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
I američka ambasada se uključila da vrši pritisak na Parisha i CP, strašno.
Ma potplatili ih ovi iz Arsenala, nema drugog razloga da ne uzmu 35 miliona
Sjebali su ga kvalitetno, ne bi me iznenadilo da odbije igrat do zime ko i Isak
Ovaj iskuko svim bogovima da ne potpise
Nema veze sad ce samo morat vise trpat nego primat i laga

Nema veze sad ce samo morat vise trpat nego primat i laga

Realno njemu nije tolika razlika isao iduce godine ili sad. Vise bi klubu koristilo da uzmu kes. A zavrsit ce oko desetog mjesta i sa njim i bez njega. 

Eto sta se desi kad ispades fer i korektan. Isakov put je jedini ispravan, niko ne smije stajati između igraca i njegovih zelja.
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.