BigBigBang je napisao/la:Luis Suarez je sigurno dobio klauzulu u ugovoru kojom vec na ljeto moze napustiti klub, jer sumnjam da je nakon ocajnicke zelje za odlaskom ljetos gdje je zvao sam novinare da daje intervju kako zeli da ide eto sad promjenio misljenje i zeli ostati mnogo godina u konkurentnom Liverpoolu.
Vjerujem ja da je najveci u uspjeh Liverpoola u historiji Premiershipa to sto Suarez nije otisao u Arsenal ali cinjenica neizbrisiva je da je vas najbolji igrac ocajnicki zelio da dodje u Arsenal (to sto je imao nesposobnog menadjera je drugi par rukava).
Cinjenica je da je on mozda u jednom trenutku htio u arsenal.
A cinjenica je i da ti toliko mrzis Liverpool da je to za ne povjerovati. Ne znam koji qrac stalno dolazis na ovu temu, ja recimo kad nesto mrzim, to i ne gledam, ne komentiram etc...
O najvecim uspjesima Liverpoola ti nisi kompetentan da sudis, zato sto si ocito toliko zelio Suareza u Arsenalu (ovaj klub zaista cijenim i gotivim) da ti padne magla na oci kada vidis da od toga nema nista.
Kao sto sam i ja, uostalom, zelio Wallcota u Liverpoola, ali nisam zbog toga zamrzio Arsenal.
Godinama ostajete bez najboljih igraca, bez kapitena (u mnozini) i ti kao navijac - simpatizer takve ekipe komentiras odnos nekog igraca prema klubu u kojem igra...
Nazovimo to paradoksom, jer ne bih htio nikoga vrijeđati, i da, menađer nije menađer, već MENADŽER, ebem ti uciteljicu...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....