Mesanovic je zato prosao kompletEborg je napisao/la:Nije ga zvao ni dok je bio u Celiku stalno. Lik nije prosao pripreme vec se vukao po probama.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vjeruj mi da sam se i ja kao navijač Veleža začudio. Mislim da realno od trojice pozvanih ( Ćemalović, Zvonić, Letić ) samo zadnjem vidim neki razlog za pozivanje.Batko je napisao/la:Jel ovo fora sto se igra u Vrapcicima pa 3 igraca iz Veleza pozvana??
Ćemalović u Veležu ne zna potrčat', i zove se u reprezentaciju. Definitivno nije zaslužio poziv. Dok Zvonić ... ne znam šta je mogao pokazati u ova 2 kola, uvijek jednako igra, slabo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Atajić
srce mi k'o Džamija, bravo Vlado!
P.S. nije pozvao ono drvo Kunića

P.S. nije pozvao ono drvo Kunića

Zadnja izmjena: JTS, dana/u 05 avg 2013, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kakav je ustvari status Jajala u Dinamu? Cini mi se da ga nema ni na mapi, doveli su ovog Poljaka, a Zelenika mu je rezerva. Hoce li opet na posudbu? Bolje bi mu bilo to nego da ga nema ni na klupi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dvostruki arsini.
Kovacevic nema kluba,nema poziva al zato Sead dominira u Arsenalu.
Travancic nije prosao pripreme(sa Zvijezdom jeste i individualno) nema poziva al' zato Mesanovic se priprema punom parom.Moj Vlado udarila ti kocka u glavu tu kockastu.
Travancic nije prosao pripreme(sa Zvijezdom jeste i individualno) nema poziva al' zato Mesanovic se priprema punom parom.Moj Vlado udarila ti kocka u glavu tu kockastu.
1946
Al sarajlije su idoli.
Čim se ne pozove neki njihov igrač, odmah se nađe razlog zašto je to tako. Teorije zavjere i slično.
Drago mi je što je pozvao Atajića, i zbog Letića sam također zadovoljan.

Drago mi je što je pozvao Atajića, i zbog Letića sam također zadovoljan.
Btw,Cartman je napisao/la:Nego do kada ce se vise Hajrovic vodit kao igrac Arsenala?

Sead i Mešanović su pozvani iz razloga što su najbliži od svih navedenih u prvih 11. Ko će ti igrati napad ako ne bude igrao Mešanović. Najbolji je od svih ponuđenih napadača koji su dosada imali priliku da pokažu šta znaju na zelenom terenu. Travančića i ne treba da zove dok ne sredi bubice u glavi.Head je napisao/la:Dvostruki arsini.
Travančić nije pozivan i dok je igrao u Čeliku jednu utakmicu. Druge na kojima je pozvan je provodio na klupi uz eventualne 2-3 minute na terenu. Ne treba nam neprofesionalac u mladoj reprezentaciji, valjda trener koji ga je trenirao u klubu zna o kakvoj se osobi radi.
Fakat, uvijek iste price i za A-repku i za ovu.zizu1991 je napisao/la:Al sarajlije su idoli.Čim se ne pozove neki njihov igrač, odmah se nađe razlog zašto je to tako. Teorije zavjere i slično.
SUKOB INTERESA SE TO ZOVE MAJSTORE!!!!!!!! i on kao selektor to sebi nebi trebao dozvoliti al eto ionako nam je savez za kur.c , tako i selektor al et...Cartman je napisao/la:Nije ga zvao zato sto je tek u prosloj utakmici poceo igrat, i to usao pred kraj. Nema ni Kovacevica na primjer, jer ne igra jos (sta je ustvari s njim, je li potvrdjen transfer u Sarajevo?). I Jevtic je izletio.Head je napisao/la:Jao Vlade klosara nije zvao Travancica jer je ova dos'o u Sarajevo...
Nego do kada ce se vise Hajrovic vodit kao igrac Arsenala?
>>No body likes us but we dont care<<
šta ovo nema Kenana Pirica, sta se desilo s njim jer znam da je otisao na probu u Gent...
Hvala Bogu pa je pozvao Atajica, Travancic i nije za repke.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mislim da nije prosao probu, sad ne znam je li jos u Gradini ili je bez kluba...mrsic07 je napisao/la:šta ovo nema Kenana Pirica, sta se desilo s njim jer znam da je otisao na probu u Gent...
Ali ovaj Vasilj iz Zrinjskog je vrlo mlad i odlican potencijal kako sam ja vidio.
-
- Kontakt:
Pa cekaj gdje je taj Travancic bio protiv Albanije?D€LUX je napisao/la:SUKOB INTERESA SE TO ZOVE MAJSTORE!!!!!!!! i on kao selektor to sebi nebi trebao dozvoliti al eto ionako nam je savez za kur.c , tako i selektor al et...Cartman je napisao/la:Nije ga zvao zato sto je tek u prosloj utakmici poceo igrat, i to usao pred kraj. Nema ni Kovacevica na primjer, jer ne igra jos (sta je ustvari s njim, je li potvrdjen transfer u Sarajevo?). I Jevtic je izletio.Head je napisao/la:Jao Vlade klosara nije zvao Travancica jer je ova dos'o u Sarajevo...
Nego do kada ce se vise Hajrovic vodit kao igrac Arsenala?

lik nije igrao posteno utakmice jer nije zasluzio ni iskoristio priliku koja mu se pruzila zadnjih 3-4 mjeseca i sad ga nema,a sarajlije to tumace kao sukob interesa.Kad su svi vam govorili da nije bas to igrac kakvim ga poksuavate predstavit ,al staces kad ga je dino predstavio kao Zidana,i sad slijepo vjeruju da je mali Zidan
bili su kao ljubomorni na FKS.I sad samo zato sto presao u Fks treba bit na spisku.
Onda cu se ja vasom metodom koristiti i pitat gdje je Popovic
bili su kao ljubomorni na FKS.I sad samo zato sto presao u Fks treba bit na spisku.
Onda cu se ja vasom metodom koristiti i pitat gdje je Popovic
haha e moje sarajlije. Sad vidite sto su zenicani bili zadovoljni odlaskom travancica. Zalit cete vi za melunovicem kad vidite sta Trava sve radi xd
Kontali ako je sjedio na klupi mlade repke da je igracina...
Kontali ako je sjedio na klupi mlade repke da je igracina...
rezultat je pravo mjerilo njegovog rada, ako ne uspije zna se sta ga ceka VOZDRA, al ima dosta igraca koji su slabiji od kovacevica i traveHead je napisao/la:Dvostruki arsini.
Nek mi neko kaze koliko je minuta odigrao ovaj jakupovic
nema ni onog Avdica Muamera iz Brna
Ove sezone je ušao u drugom poluvremenu 2. utakmice.mujo205 je napisao/la:rezultat je pravo mjerilo njegovog rada, ako ne uspije zna se sta ga ceka VOZDRA, al ima dosta igraca koji su slabiji od kovacevica i traveHead je napisao/la:Dvostruki arsini.
Nek mi neko kaze koliko je minuta odigrao ovaj jakupovic
Sve prethodne sezone je bio standardan u Winterthuru II odakle je i dobio poziv.
Igrao je onda ( Avdić ) protiv Poljske samo jedanput, i tada je, vjerovatno neki znaju, neki ne, malo zanimljiva činjenica ... jedini od svih igrača koji su igrali prijateljsku, odigrao svih 90 minuta. Čak je u jednom trenutku nosio kapitensku traku.
Onda se naknadno ozlijedio i ispao iz svih kombinacija za U21 sastav. Mada se na njega definitivno mora računati, jer je u toj utakmici, naravno, ta utakmica ne mora i neće biti apsolutno mjerilo, bio jedan od najboljih pojedinaca na terenu.
Onda se naknadno ozlijedio i ispao iz svih kombinacija za U21 sastav. Mada se na njega definitivno mora računati, jer je u toj utakmici, naravno, ta utakmica ne mora i neće biti apsolutno mjerilo, bio jedan od najboljih pojedinaca na terenu.
Ne znam sto se pitari pale radi nepozivanja Travancica ? Protiv Albanije nije bio u sastavu(ni na klupi) i logicno da ce ispast sa spiska ako ne igra nikako. Doduse, Jagodic je i izjavio da ovaj igrac vise za njega ne postoji nakon odlaska na pripreme sa CZ tako da cisto sumnjam da ce ga zvat' i da ovaj bude najbolji u premijer ligi .
Veci je problem za mladu repku sto Arezina ne igra u Zrinjskom i shodno s tim nije dobio poziv, a bio je nas najbolji igrac u junskim tekmama..

Veci je problem za mladu repku sto Arezina ne igra u Zrinjskom i shodno s tim nije dobio poziv, a bio je nas najbolji igrac u junskim tekmama..