cera1 je napisao/la: jednostavno ignorirajte takve komentare sta sad treba 100 stranica oko toga a nista pametno da se pročita jeste djeca ...
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Vom Jäger zum Gejagten
Nije mi jasno kako Meksiko moze igrat u barazu za EP...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ti si meni lud kraljuPrincipatus je napisao/la:Sta je ovo, dodjem kuci pogledam u forum i svi pukli.
Nemanja s(h)a ima bolan?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
nemanja je napisao/la:klanjali ili ne Portugal ide na EP!
a za to vrijeme ti gledas male letece medvjedice , jedini pjevac na kaseti(mp3 ce u tvoje selo za 10 godina ) koji imas je baja mali knindza, bacas pogled desno da vidis jesul ti se osusili opanci na sporetu , opa zvoni neko na vrata , lisica ti donosi postu , djed ti se jos krije od partizana , mislis da je teletext napravljen samo radi kladionice i tako u nedogled............
Thomas Müller - Fußballgott
Navratio Kusturica iz etno sela.geronimo je napisao/la:
Edit: Kao da su svi jedva čekali Nemanju pa da raspale.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pozdravio te Vršić iz Klagenfurta kaze imas mahanjenemanja je napisao/la:previse ste se digli stanite malo na loptu,znate da Portugal MORA na ep!
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
"Klanjali ili ne", neki navijaju za svoju državnu selekciju u baražu za EP, a neki nemaju ni selekciju ni državu.
HAJMO BOSNO, BOSNO, BOSNO, HAJMO HERCEGOVINOOOOOOOOOOOO
DŽEKO MORA NA EURO

HAJMO BOSNO, BOSNO, BOSNO, HAJMO HERCEGOVINOOOOOOOOOOOO
DŽEKO MORA NA EURO

Zadnja izmjena: edina, dana/u 14 nov 2011, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Definitions belong to the definers, not the defined
Odlucili smo idemo na EURO ,:D Bandzidzamping :d
- skyisthelimit
sad bi nesto rekao ali me baci pa me popusti pa necu
15.10 - 15.06 ...
Burza kralju respect , kada ti krenes da pišes ja oplačem od smijehadon_burza je napisao/la:nemanja je napisao/la:klanjali ili ne Portugal ide na EP!
a za to vrijeme ti gledas male letece medvjedice , jedini pjevac na kaseti(mp3 ce u tvoje selo za 10 godina ) koji imas je baja mali knindza, bacas pogled desno da vidis jesul ti se osusili opanci na sporetu , opa zvoni neko na vrata , lisica ti donosi postu , djed ti se jos krije od partizana , mislis da je teletext napravljen samo radi kladionice i tako u nedogled............

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
[youtube][/youtube]don_burza je napisao/la:nemanja je napisao/la:klanjali ili ne Portugal ide na EP!
i naravno ceka da urade put

Joj Nemanja brate mogao si to i drugacije da napises ono u stilu moje misljenje je da portugal prolazi pa navedes argumente a ne s neba pa u rebra
Sta kazu Pantelic se povlaci iz klupskog fudbala da se posveti repki
Opusteno ljudiii

Sta kazu Pantelic se povlaci iz klupskog fudbala da se posveti repki

Opusteno ljudiii

"Uvjeren sam da možemo otići na Euro
Ne budite tako drski prema covjekujasmin10 je napisao/la:jbg ako mora, onda mora. isto kao sto je i estonija MORALA u baraz.nemanja je napisao/la:previse ste se digli stanite malo na loptu,znate da Portugal MORA na ep!

PS: U Hrvatskoj ih sigurno ima i do 80% iz at im hvala, to je komsiluk i mi ako ne odemo ja cu a njih navijati.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- Principatus
- Kontakt:
Pa pocijepaste covjeka ko siroce napolitanku. Ovdje koda uskocis u bazen sa piranhas. 
Portugal! Portugal!
Ostaje kod kuce!

Portugal! Portugal!
Ostaje kod kuce!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Juve-TZ je napisao/la:[youtube][/youtube]don_burza je napisao/la:nemanja je napisao/la:klanjali ili ne Portugal ide na EP!
i naravno ceka da urade put

Danas na poslu, imam dvojicu kolega iz Portugala, prica jedan od njih sa jednim svicarcom za tekmu. Usrali su se od straha, kazu bolje je bilo da je Bosna dobila 1:0 nego 0:0.
Kaze nama ni jedan rezultat neodgovara osim pobjede a BiH odgovara i nerijesen i pobjeda naravno.
Jako malo imaju povjerenja u ekipu.
Usput da se osvrnem oko Eura. Misli li UEFA da ce Portugalci doci u Poljsku ili u Ukrajinu? Mislim naravno na navijace. Doci ce ih maksimalno 5 000. A sta mislite koliko bi Bosancerosa otisli i ako Bog da koliko ce nas otici. Garantujem sa jednom brojkom od 20 000 ako ne i vise.
Kaze nama ni jedan rezultat neodgovara osim pobjede a BiH odgovara i nerijesen i pobjeda naravno.
Jako malo imaju povjerenja u ekipu.
Usput da se osvrnem oko Eura. Misli li UEFA da ce Portugalci doci u Poljsku ili u Ukrajinu? Mislim naravno na navijace. Doci ce ih maksimalno 5 000. A sta mislite koliko bi Bosancerosa otisli i ako Bog da koliko ce nas otici. Garantujem sa jednom brojkom od 20 000 ako ne i vise.
Pocijepase ga kao listic kladionice 

- maxuz baxuz
- Kontakt:
Pa znas sta kazu: U Bosni radi sve samo se nemoj praviti pametan. A on nas'o da prosipa pamet ovuda. Ha ja!Principatus je napisao/la:Pa pocijepaste covjeka ko siroce napolitanku. Ovdje koda uskocis u bazen sa piranhas.
Portugal! Portugal!
Ostaje kod kuce!
Komšije ,pustite provokatore i sve najbolje sutra u Lisabonu. 

"Indija,Pakistan..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.