Najbolji telefoniEvolution87 je napisao/la:Eto uzeo note 3 po preporuci raje sa foruma
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Najbolji telefoniEvolution87 je napisao/la:Eto uzeo note 3 po preporuci raje sa foruma
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Znaci nije ti displej otisao vec staklo... Zavisi koji ti je mobitel, al mislim da ne bi trebalo vise od 50-60kmjasmin10 je napisao/la:Ispade mi mobitel danas i puče mi displej. Touch je u funkciji.
Koliko košta popravak?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
30 km ce ti uzet za ruke a to staklo kosta 40-50 km, pa eto... Sretnojasmin10 je napisao/la:Xperia T3.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
atribut je napisao/la:Mora li biti novo ili moze i polovno? Ako moze polovan telefon, Note 3 ako nahvatas ti je extra telefon, ako ne imas jacu verziju G3, Z2 itd., a ako bas mora biti nov cini mi se da bolje od M4 nema, jedino ne znam kako stvari s Kinezima stoje...anonimni je napisao/la:Grand Prime je bezveze telefon, taj M4 je bolji u svakom pogledu, uzmi njega ako već biraš između ta dva
tvoja neka preporuka imam oko 440 km,sta uzeti za te pare
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teško, vrlo teško... Najbolje ti je ako nećeš da se bakćeš sa rootom, drugim ROM-om i tim stvarima prodati telefon i uzeti neki ekvivalent druge firme, jbgDesimaL je napisao/la:Ovako imam huawei mate 7 i prije 2 ili 3 dana skine mi se novi android i EMUI verzija.Sada mi je android 5.1.1 i ovaj Emotion UI 3.1 izgledmo je ono odlicno ali rad telefona mi je katastrofa.Baterija se trosi nenormalno brzo,baterija cim dodje do 30 posto mobitel stopa i ima jos dosta stvari koje mi se ne svidjaju e sada da li postoji mogucnost da vratim se na staru verziju, android 4.4.2 i Emotion UI 3.0 ?
Ne znam, nisam imao takvih problema pa fkt nemam pojma rade li to u servisima, odnesi i pokušaj, ne košta te ništa...DesimaL je napisao/la:a da li je moguće odnijeti telefon kod ljudi koje to rade tj gdje se prodaju telefoni pa nek oni vrate stari android.
ovo je užas,a zao mi prodati ovaj
Uradi hard reset ili wipe cache data.DesimaL je napisao/la:Ovako imam huawei mate 7 i prije 2 ili 3 dana skine mi se novi android i EMUI verzija.Sada mi je android 5.1.1 i ovaj Emotion UI 3.1 izgledmo je ono odlicno ali rad telefona mi je katastrofa.Baterija se trosi nenormalno brzo,baterija cim dodje do 30 posto mobitel stopa i ima jos dosta stvari koje mi se ne svidjaju e sada da li postoji mogucnost da vratim se na staru verziju, android 4.4.2 i Emotion UI 3.0 ?
na papiru je bolji m4, a i u praksi bi trebao, ako se ne varam ide uskori i marshamllow za M4Kawhi je napisao/la:Huawei P8 Lite za te pare. Bolji od M4.
jesam ali isto sve opet katastrofaJoseMourinho je napisao/la:Jesil ga resetovo nakon instalacije novog sistema?
Mislim na vraćanje ono na fabricke postavke?
aha hvala budem vcrs to uradio pa ti javim da li je uspjelo.roceda22 je napisao/la:Uradi hard reset ili wipe cache data.DesimaL je napisao/la:Ovako imam huawei mate 7 i prije 2 ili 3 dana skine mi se novi android i EMUI verzija.Sada mi je android 5.1.1 i ovaj Emotion UI 3.1 izgledmo je ono odlicno ali rad telefona mi je katastrofa.Baterija se trosi nenormalno brzo,baterija cim dodje do 30 posto mobitel stopa i ima jos dosta stvari koje mi se ne svidjaju e sada da li postoji mogucnost da vratim se na staru verziju, android 4.4.2 i Emotion UI 3.0 ?
Jedno od to 2 ce ti 99 posto rijesiti problem tutoriale za svoj uredjaj mozes naci na youtube. Ako ne uspijes javi se na PP
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.