možda Miličević..Android je napisao/la:Tko bi sutra od juniora mogao uskočiti,Ćuže?
Ćuže mi nije uvjerljiv nešto posebno
možda Miličević..Android je napisao/la:Tko bi sutra od juniora mogao uskočiti,Ćuže?
u18 reprezentativac ? ovaj ? Ako prođe na probi svaka čast, Široki svake godine izbaci par kvalitetnih igrača.Kevin je napisao/la:čuo sam da je protiv Sarajeva menadžer Wigana gledao Mirka Marića..a ide i na probu u Inter Milan na ljeto..brao mali!
da, to je taj..reprezentativac bih..bagrcavi je napisao/la:u18 reprezentativac ? ovaj ? Ako prođe na probi svaka čast, Široki svake godine izbaci par kvalitetnih igrača.Kevin je napisao/la:čuo sam da je protiv Sarajeva menadžer Wigana gledao Mirka Marića..a ide i na probu u Inter Milan na ljeto..brao mali!
http://www.transfermarkt.de/de/mirko-ma ... 15649.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Oni imaju nekoliko povrijeđenih igrača i ja bih iskoristio priliku da im zaželim uspješan oporavak i Zolotiću i Kvesiću koji su sjajni momci i igrači, i da budu još jači i bolji posle tih povreda. Naravno i Brkoviću koji je obolio od mononukleoze."
Musa je ljudina i veliki sportista, to je dokazao više puta!On dođe u Vrapčiće i sjedi među navijačima kad gleda Veleža, niko mu nikad ni a nije rekao.I kad je vodio Zrinjski.Kevin je napisao/la:Svaka čast Musi:
"Oni imaju nekoliko povrijeđenih igrača i ja bih iskoristio priliku da im zaželim uspješan oporavak i Zolotiću i Kvesiću koji su sjajni momci i igrači, i da budu još jači i bolji posle tih povreda. Naravno i Brkoviću koji je obolio od mononukleoze."
Ja ipak mislim da ova ekipa Širokog može i brže i bolje od ovoga danas..DzoleZeljo je napisao/la:@kevin - prvenstveno i od mene cestitke na rezultatu. Pricao sam ja davno da su ove dvije ekipe zapravo jedini pravi istinski, nogometni derbi u Bh-nogometu. Mi smo realno katastrofalni kuci stalno, posljedica toga je, jer nemamo igru za domaceg terena, ali doslovno receno. Ovo sto igramo kuci je vise odavno provaljeno i morat ce se nesto raditi ako ne zelimo kiksati na derbiju od kojeg svi nasi fanovi ocekuju demoliranje Sarajeva, a sa ovakvom igrom, prije cemo izgubiti nego pobijediti bilo kako...
Sto se tice sudenja, ovo meni danas nije bas bilo pravo sudenje. Dosta gresaka i bezpotrebnog sjeckanja igre, pretezno u momentima kada su nasi momci pokusavali presing, ali jbg. Nije sudija za sve kriv. Utakmica se igra 90 min, a realno vi ste bolji bili i da ste odlucniji, prisebniji bili, mogli ste kuci komonto sa veoma pozitivnim rezultatom.
Opet, poznavajuci nasu igru u gostima, kao sto kaze vas trener, sada je tek 50%-50%, pa ko koga...![]()
Lijep pozdrav...