NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 23 apr 2013, 13:08

Android je napisao/la:Tko bi sutra od juniora mogao uskočiti,Ćuže?
možda Miličević..
Ćuže mi nije uvjerljiv nešto posebno
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 apr 2013, 21:15

čuo sam da je protiv Sarajeva menadžer Wigana gledao Mirka Marića..a ide i na probu u Inter Milan na ljeto..brao mali!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 apr 2013, 21:19

Kevin je napisao/la:čuo sam da je protiv Sarajeva menadžer Wigana gledao Mirka Marića..a ide i na probu u Inter Milan na ljeto..brao mali!
u18 reprezentativac ? ovaj ? Ako prođe na probi svaka čast, Široki svake godine izbaci par kvalitetnih igrača.
http://www.transfermarkt.de/de/mirko-ma ... 15649.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 apr 2013, 08:27

bagrcavi je napisao/la:
Kevin je napisao/la:čuo sam da je protiv Sarajeva menadžer Wigana gledao Mirka Marića..a ide i na probu u Inter Milan na ljeto..brao mali!
u18 reprezentativac ? ovaj ? Ako prođe na probi svaka čast, Široki svake godine izbaci par kvalitetnih igrača.
http://www.transfermarkt.de/de/mirko-ma ... 15649.html" onclick="window.open(this.href);return false;
da, to je taj..reprezentativac bih..

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 29 apr 2013, 15:02

Sretno u kupu protiv Strumfova, siguran sam da možete pobjediti...

P.S.
Nadamo se vasim bodovima u subotu, pozz iz Gabele :mrgreen:
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 apr 2013, 12:09

Svaka čast Musi:
"Oni imaju nekoliko povrijeđenih igrača i ja bih iskoristio priliku da im zaželim uspješan oporavak i Zolotiću i Kvesiću koji su sjajni momci i igrači, i da budu još jači i bolji posle tih povreda. Naravno i Brkoviću koji je obolio od mononukleoze."

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 30 apr 2013, 13:38

Ma treba biti sportista ovaj Musa je ok lik znam ga lično prava raja i super lik, šta ovaj Ješe lupa čuj Željo ima blagu naklonost sudaca, a ko nam kaže, frajer igra rukom i postiže gol 6 sudija niko ne vidi. :lol:
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 30 apr 2013, 14:29

Kevin je napisao/la:Svaka čast Musi:
"Oni imaju nekoliko povrijeđenih igrača i ja bih iskoristio priliku da im zaželim uspješan oporavak i Zolotiću i Kvesiću koji su sjajni momci i igrači, i da budu još jači i bolji posle tih povreda. Naravno i Brkoviću koji je obolio od mononukleoze."
Musa je ljudina i veliki sportista, to je dokazao više puta!On dođe u Vrapčiće i sjedi među navijačima kad gleda Veleža, niko mu nikad ni a nije rekao.I kad je vodio Zrinjski.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 apr 2013, 14:50

Sretno danas :) ;)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 30 apr 2013, 14:57

edit: nisam fulio temu, fulio sam forum citav :D :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 apr 2013, 16:09

Sretno danas u Sarajevu.
Hayley <3

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 30 apr 2013, 18:13

Kreso killer :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 apr 2013, 19:53

cestitke na dobrom rezultatu, puno srece da osvojite kup :D
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 30 apr 2013, 20:01

Čestitke na odličnom prvom poluvremenu, valjda ćemo i mi imati jedno takvo u uzvratnom susretu :)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 apr 2013, 20:38

Cestitke, stvarno lijepo igrate, igraci su vam nevjerovatno mirni i uvijek nalaze bolja rjesenja. 1:1 zasluzeno. Sudija jeste gluposti radio, prekidao igru neporebno, ali nije nikoga ostetio.
Sport je lijek za tijelo i duh.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 apr 2013, 21:26

čestitke na rezultatu, a i na igri, ne bih slagao ako bih rekao da ste odigrali bolje ovu utakmicu, vidjela se želja i zalaganje igrača, Kordić ima potencijala :mrgreen:

što niste došli u Sarajevo ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 apr 2013, 21:45

@kevin - prvenstveno i od mene cestitke na rezultatu. Pricao sam ja davno da su ove dvije ekipe zapravo jedini pravi istinski, nogometni derbi u Bh-nogometu. Mi smo realno katastrofalni kuci stalno, posljedica toga je, jer nemamo igru za domaceg terena, ali doslovno receno. Ovo sto igramo kuci je vise odavno provaljeno i morat ce se nesto raditi ako ne zelimo kiksati na derbiju od kojeg svi nasi fanovi ocekuju demoliranje Sarajeva, a sa ovakvom igrom, prije cemo izgubiti nego pobijediti bilo kako...

Sto se tice sudenja, ovo meni danas nije bas bilo pravo sudenje. Dosta gresaka i bezpotrebnog sjeckanja igre, pretezno u momentima kada su nasi momci pokusavali presing, ali jbg. Nije sudija za sve kriv. Utakmica se igra 90 min, a realno vi ste bolji bili i da ste odlucniji, prisebniji bili, mogli ste kuci komonto sa veoma pozitivnim rezultatom.

Opet, poznavajuci nasu igru u gostima, kao sto kaze vas trener, sada je tek 50%-50%, pa ko koga... ;)

Lijep pozdrav...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 apr 2013, 22:23

DzoleZeljo je napisao/la:@kevin - prvenstveno i od mene cestitke na rezultatu. Pricao sam ja davno da su ove dvije ekipe zapravo jedini pravi istinski, nogometni derbi u Bh-nogometu. Mi smo realno katastrofalni kuci stalno, posljedica toga je, jer nemamo igru za domaceg terena, ali doslovno receno. Ovo sto igramo kuci je vise odavno provaljeno i morat ce se nesto raditi ako ne zelimo kiksati na derbiju od kojeg svi nasi fanovi ocekuju demoliranje Sarajeva, a sa ovakvom igrom, prije cemo izgubiti nego pobijediti bilo kako...

Sto se tice sudenja, ovo meni danas nije bas bilo pravo sudenje. Dosta gresaka i bezpotrebnog sjeckanja igre, pretezno u momentima kada su nasi momci pokusavali presing, ali jbg. Nije sudija za sve kriv. Utakmica se igra 90 min, a realno vi ste bolji bili i da ste odlucniji, prisebniji bili, mogli ste kuci komonto sa veoma pozitivnim rezultatom.

Opet, poznavajuci nasu igru u gostima, kao sto kaze vas trener, sada je tek 50%-50%, pa ko koga... ;)

Lijep pozdrav...
Ja ipak mislim da ova ekipa Širokog može i brže i bolje od ovoga danas..
Dzole, sjeti se danas što sam pisao za suđenje...bilo je ok sa greškama po meni više zbog neznanja ali nikog nije zakinuo, ko je gledao na TV mogao je vidjeti to na usporenim snimcima..

samo ne kontam ove što govore o nekim štelama, ne vidim razlog zašto bi štelili ove 2 utakmice kad su maltene obje ekipe osigurale ciljeve, Željo prvak i kao takav ide u EU, Široki finalist i kao takav ide u EU..a Kup ko osvoji osvoji..ha ya..

inače, za bh ulsove jedna jako sadržajna utakmica sa dosta prilika i 2 gola..

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 30 apr 2013, 22:24

Cestitke na veoma dobroj igri.Bolji ste bili (ako cemo realno :D ). Nas je stigao umor izgleda, ali otrest cemo vas u revansu :mrgreen:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 30 apr 2013, 22:26

odlična ste ekipa i šteta što niste bolje plasirani, ali to već vi znate što niste... do revanša poz ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bvsic, Dadox, PapakIzSa, Samba71 i 57 gostiju.