English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Stvarno su pojedini fudbaleri prirodni tupani. Evo sad ovaj iz Fulhama...čovjek ga pretrčava, ovaj ulazi u kazneni.. i tip hladno pravi penal i crveni. Pa pusti ga čovječe, možda golman skine u svakom slučaju opet ćeš igrati i nećeš ostaviti ekipu sa 10 igrača ili ga brate krši 25 metara od gola.
Ima smisla, sad i vjerujem u onu priču o maskoti za koju sam mislio da je zezancija. Ljudi godinama štede za stadion, naprave isti, Persie-u pod nos stavljaju grafikone, imaju najskuplje karte u Evropi, a nemaju hljeba jesti od stadiona kojeg možeš eksploatisati na milion načina.japa je napisao/la: ↑19 dec 2020, 22:19Jedino logicno objasnjenje sto Arteta nije dobio otkaz jos prije mjesec dana je to da je Arsenal toliko bankrotirao, zavaljen losim astronomskim ugovorima da jednostavno ne mogu priustiti otkaz Arteti i placanje novog trenera. Siguran sam ako Arteta ostane na klupi idemo u Champioship, bice to dobar primjer sta te ceka kada agentima i fudbalskoj mafiji prepustis da ti vode klub.

A Poch slobodan, Allegri itd, ali ne, bolje je propustiti sve dobre trenere na raspolaganju i dati Pepovom uceniku tim.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 19 dec 2020, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Zar ti nisi onaj genije koji je pljuvao Saku prosle sezone jer je napravio gresku dok je igrao lijevog beka
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Horor kakav lik vodi Arsenal. Vrlo slicno kao i u Barci. Dva klauna zasjela i prave cirkus, jer im je neko to dozvolio.
Covjek pomisli da je Arteta morao nešto naucio od Pepa, da bar zna postaviti neku napadacku akciju - ništa.
Sramotan je
Covjek pomisli da je Arteta morao nešto naucio od Pepa, da bar zna postaviti neku napadacku akciju - ništa.
Sramotan je

Genije jesam, al ne sjećam se da sam gledao utakmicu Arsenala zadnje 2 godine. A nisam znao ni da Saka postoji, nego ako je dobar da krene Gnabryevim stopama.
- feniksptica
- Kontakt:
Arteta takticki zavaro Lamparda, nije namjerno htio pobjediti zadnji 7. Nije znao kako drugacije dobiti covjeka s tolikim IQ pa je morao ovako radikalno. Uzimamo Chelsea glat. 2 razlike
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel budu negdje financijski izvjestaji klubova na kraju godine pa da se vidi koliku stetu je donio lock down, mislim za ove koji generisu profit normalno, tu ne ukljucujemo chelsea i mancity naravno. Njihovi izvjestaji nit su bitni, nit relevantni.
Mozda se stvarno pokaze ovo za arsenal, jer svaki normalni klub bi do sada otpustio menagera,jer evo to je uradio i wba iako je bilic donio bod protiv cityja a s ekipom koja je kriminalna u najmanju ruku.
Mozda se stvarno pokaze ovo za arsenal, jer svaki normalni klub bi do sada otpustio menagera,jer evo to je uradio i wba iako je bilic donio bod protiv cityja a s ekipom koja je kriminalna u najmanju ruku.
CPOJ
Ne moze Gnabryevim stopama jer se ne smatra viskom u klubu. Bauern moze kvalitetnog igraca iz Engleske dovesti nikad.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
No player has provided more Premier League assists than Andy Robertson since the 2018-19 season.
He's a left-back

He's a left-back

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Kakav scapegoating Williana, pa i Bellerina po internetu u zadnje vrijeme. Da, oni su glavni krivci što ekipa ima yebenih 14 bodova u 14 kola. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Istina, omjer kvaliteta naspram cijene igrača u Engleskoj je očajan. Ko bi za Wilfreda Zahu ili Kurta Zoumu platio 80 miliona, to je samoubistvo, prenapuhane cijene. Al su zato uvalili par dobrih polovnjaka Englezima Sanches u Swansea, Hojbjerg u Southampton, Kirchoff u Sunderland, al generalno mudro se izbjegava englesko tržište, svaki transfer mačak u vrećiJustin je napisao/la: ↑20 dec 2020, 00:00Ne moze Gnabryevim stopama jer se ne smatra viskom u klubu. Bauern moze kvalitetnog igraca iz Engleske dovesti nikad.
Klub koji od 2002. godine nije imao minusa u poslovanju sve do kraja 2019. godine. Godina je završena sa minusom od 27 miliona funti. Za klub koji u rezervi ima cca 170 miliona funti ne vjerujem da bi takav minus trebao biti veliki problem.Pogba je napisao/la: ↑19 dec 2020, 22:46Ima smisla, sad i vjerujem u onu priču o maskoti za koju sam mislio da je zezancija. Ljudi godinama štede za stadion, naprave isti, Persie-u pod nos stavljaju grafikone, a nemaju hljeba jesti od stadiona kojeg možeš eksploatisati na milion načina.japa je napisao/la: ↑19 dec 2020, 22:19Jedino logicno objasnjenje sto Arteta nije dobio otkaz jos prije mjesec dana je to da je Arsenal toliko bankrotirao, zavaljen losim astronomskim ugovorima da jednostavno ne mogu priustiti otkaz Arteti i placanje novog trenera. Siguran sam ako Arteta ostane na klupi idemo u Champioship, bice to dobar primjer sta te ceka kada agentima i fudbalskoj mafiji prepustis da ti vode klub.![]()
A Poch slobodan, Allegri itd, ali ne, bolje je propustiti sve dobre trenere na raspolaganju i dati Pepovom uceniku tim.
Jedino što u ovom klubu funkcioniše zapravo i jesu finansije, mašite poentu kilometrima.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Previse komplikujes jednostavnu stvar. Ne zele da idu u kukuruz ligu ako mogu igrati u najboljoj na svijetu.coelho41 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 00:15Istina, omjer kvaliteta naspram cijene igrača u Engleskoj je očajan. Ko bi za Wilfreda Zahu ili Kurta Zoumu platio 80 miliona, to je samoubistvo, prenapuhane cijene. Al su zato uvalili par dobrih polovnjaka Englezima Sanches u Swansea, Hojbjerg u Southampton, Kirchoff u Sunderland, al generalno mudro se izbjegava englesko tržište, svaki transfer mačak u vreći
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ako hoces finansijske izvjestaje nadji arsenalovog navijaca na tviteru swiss ramble. Radio je i za Liverpulqaa18 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 23:57Jel budu negdje financijski izvjestaji klubova na kraju godine pa da se vidi koliku stetu je donio lock down, mislim za ove koji generisu profit normalno, tu ne ukljucujemo chelsea i mancity naravno. Njihovi izvjestaji nit su bitni, nit relevantni.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ima rezervu koja se ne smije dirati zbog kredita koji se vraca, prosla sezona minus 27 miliona bez korone ova 2020a ko zna koliko, ti si promasio poentu taj minus u ove zadnje dvije sezone jeste veliki problem. Arsenal nema para da uruci otkaz Arteti jer mu valja isplatiti milione i onda platiti novog, klub u minusu to ne moze priustiti.bega_afc je napisao/la: ↑20 dec 2020, 00:16Klub koji od 2002. godine nije imao minusa u poslovanju sve do kraja 2019. godine. Godina je završena sa minusom od 27 miliona funti. Za klub koji u rezervi ima cca 170 miliona funti ne vjerujem da bi takav minus trebao biti veliki problem.Pogba je napisao/la: ↑19 dec 2020, 22:46Ima smisla, sad i vjerujem u onu priču o maskoti za koju sam mislio da je zezancija. Ljudi godinama štede za stadion, naprave isti, Persie-u pod nos stavljaju grafikone, a nemaju hljeba jesti od stadiona kojeg možeš eksploatisati na milion načina.japa je napisao/la: ↑19 dec 2020, 22:19Jedino logicno objasnjenje sto Arteta nije dobio otkaz jos prije mjesec dana je to da je Arsenal toliko bankrotirao, zavaljen losim astronomskim ugovorima da jednostavno ne mogu priustiti otkaz Arteti i placanje novog trenera. Siguran sam ako Arteta ostane na klupi idemo u Champioship, bice to dobar primjer sta te ceka kada agentima i fudbalskoj mafiji prepustis da ti vode klub.![]()
Jedino što u ovom klubu funkcioniše zapravo i jesu finansije, mašite poentu kilometrima.
Svi su krivi osim ArtetePatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 00:08Kakav scapegoating Williana, pa i Bellerina po internetu u zadnje vrijeme. Da, oni su glavni krivci što ekipa ima yebenih 14 bodova u 14 kola.![]()

Na stranu, Bellerin i Willian jesu kritični, ali ja mislim da nisu kritični da budemo u borbi za opstanak

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Mislio sam da je ukinuta dupla kazna crveni plus penal ili ja nisam dobro razumio to pravilo?aqarius je napisao/la: ↑19 dec 2020, 22:26Stvarno su pojedini fudbaleri prirodni tupani. Evo sad ovaj iz Fulhama...čovjek ga pretrčava, ovaj ulazi u kazneni.. i tip hladno pravi penal i crveni. Pa pusti ga čovječe, možda golman skine u svakom slučaju opet ćeš igrati i nećeš ostaviti ekipu sa 10 igrača ili ga brate krši 25 metara od gola.
Trenutno korisnika/ca: gigglessmoke i 7 gostiju.