Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Zašto stavljate crtice kad pišete imena u nekim drugim padežima? U kojoj školi se to uči molim vas? Lewis-a, Rosberg-a, koliko to debilno izgleda.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
kuknjava kuknjava kuknjavaHankMoody je napisao/la:Zašto stavljate crtice kad pišete imena u nekim drugim padežima? U kojoj školi se to uči molim vas? Lewis-a, Rosberg-a, koliko to debilno izgleda.
Prestizanje Max-a potpuno čisto, tako su rekli na Rtl-u.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Smijeh Alonso-a

Lujis na kraju ipak drugi, Niko odvezao čistu utrku.
Alonzo najbrži krug u utrci, trolao na kraju ušao da uzme nove gume tek tako

Alonzo najbrži krug u utrci, trolao na kraju ušao da uzme nove gume tek tako

Super za Rosberga.Mozda mu ovo i da nekog prijeko potrebnog samopouzdanja obzirom da ovo nije imalo veze sa srecom kao Belgija.
- akisarajevo92
- Kontakt:
velika vijest, ako bude tacno

a sada se nakon ovog smora prebaciti na MotoGPEddie Jordan has just announced on C4 that Bernie will be stepping down before Singapore.

Don't believe the hype.

Kakva atmosfera!

Kako smiješan sport. I svake nedjelje se zayebem i odlučim pogledati par krugova. Mazohista.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
gledaj Moto GPKawhi je napisao/la:Kako smiješan sport. I svake nedjelje se zayebem i odlučim pogledati par krugova. Mazohista.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Alonso u fazonu grohotom se smijem.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
I onda pogledas Moto GP i popravi ti danKawhi je napisao/la:Kako smiješan sport. I svake nedjelje se zayebem i odlučim pogledati par krugova. Mazohista.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
miki_92 je napisao/la:gledaj Moto GPKawhi je napisao/la:Kako smiješan sport. I svake nedjelje se zayebem i odlučim pogledati par krugova. Mazohista.
Teško se navikavam na nove stvari.Manuel je napisao/la:I onda pogledas Moto GP i popravi ti danKawhi je napisao/la:Kako smiješan sport. I svake nedjelje se zayebem i odlučim pogledati par krugova. Mazohista.
Re: RE: Re: Formula 1
Pa MotoGP je stariji od formule 1.Kawhi je napisao/la:miki_92 je napisao/la:gledaj Moto GPKawhi je napisao/la:Kako smiješan sport. I svake nedjelje se zayebem i odlučim pogledati par krugova. Mazohista.Teško se navikavam na nove stvari.Manuel je napisao/la:I onda pogledas Moto GP i popravi ti danKawhi je napisao/la:Kako smiješan sport. I svake nedjelje se zayebem i odlučim pogledati par krugova. Mazohista.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Re: RE: Re: Formula 1
Jedno sam pratio kao dijete, drugo nisam.jose je napisao/la: Pa MotoGP je stariji od formule 1.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Niko nista ne pise o kupovini F1 od strane Liberty Media grupacije.. Sta mislite o ovom potezu? Cijena 6 milijardi. Covjece.
Liberty Media agreed to buy the Formula One Group for US$4.4 billion (£3.3 billion)
Berni skontao da je mu život pri kraju.
I ja sam našao na jednoj stranici da je prodano za 8 milijardi.
Berni skontao da je mu život pri kraju.
I ja sam našao na jednoj stranici da je prodano za 8 milijardi.
- akisarajevo92
- Kontakt:

Don't believe the hype.
Sergio Perez će biti sretan zbog te kupnje. Nepotizam 

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Tko će sada biti glavni umjesto Bernia?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.