HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

AlemC85
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la AlemC85 » 29 sep 2011, 16:01

shaman7 je napisao/la:ma nije ga udario ovdje, pretpostavljam jer treba pobjeći od ostalih, nema vremena za neku osvetu ili udaranje. Mislim da je ovdje ovaj igrač veleza cupao nogu jer ga je ovaj bio uhvatio..
tako sam i ja vidio....

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 29 sep 2011, 16:03

samadhi je napisao/la:
Mancini je napisao/la:@samadhi Čuj vještački klub a osnovan 1905 godine.Nisu krivi što su komunisti ugasili klub!
Za mene je svaki klub vjestacki ako u prefiksu imena kluba nosi ono "hrvatski" "srpski" "muslimanski". Vjestacki je i po tom sto su oteli stadoin Velezu, Zrinjski i nema svog stadiona. Nisu komunjare dzaba ugasili taj klub vjeruj. A evo vidimo i sada, najveca bagra gotivi ovu ekipu. Skupili se svi hajvani, degeni, smrdljivi stozernici bojovnici Mostara i fole vole Zrinjski. A mame i tate im navijali za Velez. To su sve djeca koji nisu ni upamtili rata a vamo bi da kolju balije. E mamu vam **** nece moci.

U Mostaru postoji smao jedan klub a to je:slika
A ako ima petokraku jeli komunjarski,šta onda,to je u redu! :oKako će im oteti kada nije njihov? :o
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 29 sep 2011, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 sep 2011, 16:04

Cuj ogradzuju se. :shock: Sto se nisu ogradili ogradom od ovih divljaka koje podrzava taj isti klub. Ono ko fol neznaju namjere tih zivotinja. Ma samo kaznjavati pa makar pokaznjavali citavu ligu. Jednom za svagda to zaustaviti kako bi iduce godine bilo sve OK. Makar svi istupili samo treba kaznjavat. Ostaviti klubove koji imaju snage i ljudskosti da aplauzom isprate pobjedu protivnicke ekipe. Sta imaju da u sevemu ovome da ucestvuju nacional/mrznjom zadojene grupacije i klubovi. Dosta vise - samo kaznjavat....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 sep 2011, 16:04

shaman7 je napisao/la:ma nije ga udario ovdje, pretpostavljam jer treba pobjeći od ostalih, nema vremena za neku osvetu ili udaranje. Mislim da je ovdje ovaj igrač veleza cupao nogu jer ga je ovaj bio uhvatio..
ma po pokretima nogu na kraju ove "fatacine" ,bi se reklo da ga je pokusavajuci da se oslobodi na kraju koji put udario nogo...ovaj scepo ko terijer ..ne pusta...
samo neka mi neko objasni po kakvom zakonu,principu je onaj frajer pusten i to odmah nakon sto Rovcanin odlazi..jos mu i oni likovi pokazuju da se vrati na tribinu ccccccc....pa nama bi glavu nasi otkinuli..a kamoli nas pustili.. :roll: :roll:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 29 sep 2011, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 sep 2011, 16:06

bparena je napisao/la:
Mancini je napisao/la:@samadhi Čuj vještački klub a osnovan 1905 godine.Nisu krivi što su komunisti ugasili klub!
Nek su komunisti jedini problem a ne ti divljaci.
Problem su i jedni i drugi! ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 29 sep 2011, 16:06

pa okej ako je udario u samoobrani jer isto tako da neko tebe drzi za nogu, sta bi radio? čupao se, koprcao, opalio ga nogom.. ali sada da je bilo neke namjere da se vratio ili kad ga je pustio pa udario, nije..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 sep 2011, 16:08

Mancini je napisao/la:
samadhi je napisao/la:
Za mene je svaki klub vjestacki ako u prefiksu imena kluba nosi ono "hrvatski" "srpski" "muslimanski". Vjestacki je i po tom sto su oteli stadoin Velezu, Zrinjski i nema svog stadiona. Nisu komunjare dzaba ugasili taj klub vjeruj. A evo vidimo i sada, najveca bagra gotivi ovu ekipu. Skupili se svi hajvani, degeni, smrdljivi stozernici bojovnici Mostara i fole vole Zrinjski. A mame i tate im navijali za Velez. To su sve djeca koji nisu ni upamtili rata a vamo bi da kolju balije. E mamu vam **** nece moci.

U Mostaru postoji smao jedan klub a to je:slika
A ako ima petokraku jeli komunjarski,šta onda,to je u redu! :o

Da to je OK uvijek i bilo osim u nacional ociscenim glavama izroda BiH. Ne volim nikakva politicka obiljezja, ali draze su mi i petokrake od ostalih slova i oznaka. Zar su tebi najveci problemi u petokrakama. Ranije smetale petokrake pa ljiljani - koji ce vam kur.c sutra smetati. Sve vam smeta sto nas sve cini ljudima ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 29 sep 2011, 16:09

Mancini je napisao/la:
bparena je napisao/la:
Nek su komunisti jedini problem a ne ti divljaci.
Problem su i jedni i drugi! ;)
Zbog čega igrači Veleža? Zato što su postigli pogodak,onda je problem dvostruki al u vama,liječite gubitnički mentalitet !
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 sep 2011, 16:11

sada sam siguran da ga je udario rovcanin,samo pogledajte kako je momak u plavoj maji ..koji sam siguran radi na osiguranju krece za rovcaninom i da ovaj nije bjezao mozda bi ga i napao..pogledajte nakon sto se rovcanin oslobadza i nastavlja bjezati kako za njim ljutito krece frajer u plavoj majci... :? :?
FK SARAJEVO.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 sep 2011, 16:13

Da to je OK uvijek i bilo osim u nacional ociscenim glavama izroda BiH. Ne volim nikakva politicka obiljezja, ali draze su mi i petokrake od ostalih slova i oznaka. Zar su tebi najveci problemi u petokrakama. Ranije smetale petokrake pa ljiljani - koji ce vam kur.c sutra smetati. Sve vam smeta sto nas sve cini ljudima ....[/quote]
Sa petokrakama su činili zlo po BiH! ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 sep 2011, 16:15

Ti si zivotinjo problem i svom i mom djetu. :evil:[/quote]
Nemoj vrijedjati dalje da i ja ne bih! 8-)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 sep 2011, 16:40

mma_hz je napisao/la:
napravljenje je napisao/la:Hajde veležovci kad ste se već nakotili na ovoj temi kažite kako se zove ovaj igrač vaš koji udara čovjeka na podu svladanog od osiguranja ?

slika
hahha nezna nultras kako Sarajlija udara hahahhaha btw ovaj navijac koji je kao "uhvacen" je nakon sto igrac Veleza odlazi(nakon sto ga je izgazo :mrgreen: :mrgreen: ) je pusten da se vrati na tribinu ...ko pogleda pazljivije snimak i ovaj detalj vidjece kako mu ti likovi sto su ga kao uhvatili pokazuju da se vrati na tribinu i pustaju ga...ajde bar je osjetio krampone ahhahaa da nije dzaba trco hahaha :lol: :lol:
sada sam analizirao na snimci ovaj detalj i slušajte ako želite:

ovaj huligan koji nije navijač Zrinjskog, je uhvatio našeg igrača oko noge i nije mu dao da bježi, a onda se on koprcao i na kraju je uspio pobjeći, sada sam to vidio na 00:39, pa pogledajte još jednom, prije nego što počnete širiti DEZINFORMACIJE....

[youtube][/youtube]

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 29 sep 2011, 16:43

AlemC85 je napisao/la: sada sam analizirao na snimci ovaj detalj i slušajte ako želite:

ovaj huligan koji nije navijač Zrinjskog, je uhvatio našeg igrača oko noge i nije mu dao da bježi, a onda se on koprcao i na kraju je uspio pobjeći, sada sam to vidio na 00:39, pa pogledajte još jednom, prije nego što počnete širiti DEZINFORMACIJE....

[youtube][/youtube]
Dobro si to ulovio ;)

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 29 sep 2011, 16:44

samo drasticno novčano kazniti klub, a sve koji su uletili u stadion takođe + zatvor i zabrana ulaska na stadion.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 sep 2011, 16:44

AlemC85 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
napravljenje je napisao/la:Hajde veležovci kad ste se već nakotili na ovoj temi kažite kako se zove ovaj igrač vaš koji udara čovjeka na podu svladanog od osiguranja ?

slika
hahha nezna nultras kako Sarajlija udara hahahhaha btw ovaj navijac koji je kao "uhvacen" je nakon sto igrac Veleza odlazi(nakon sto ga je izgazo :mrgreen: :mrgreen: ) je pusten da se vrati na tribinu ...ko pogleda pazljivije snimak i ovaj detalj vidjece kako mu ti likovi sto su ga kao uhvatili pokazuju da se vrati na tribinu i pustaju ga...ajde bar je osjetio krampone ahhahaa da nije dzaba trco hahaha :lol: :lol:
sada sam analizirao na snimci ovaj detalj i slušajte ako želite:

[youtube][/youtube]
udario ga je par puta dok se pokusavao osloboditi,to samo corav ne vidi..zbog cega je onako na igraca Veleza krenuo onaj momak koji kao radi na osiguranju kad se rovcanin oslobodio..onaj u plavoj majici...kako je potrcao za igracem Veleza ,sreca pa ga nije stigao..pogledaj od 0.46 kako krece za njim ovaj u plavom..
i pogledaj Rovcanina kako odmah skida dres..naravno da mu br nebi vidjeli..sve se lijepo vidi...
FK SARAJEVO.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 29 sep 2011, 16:48

Molim vas (mislim na punoljetne),da se svi zajedno borimo protiv onih što nam siju mržnju među nama -a to su političari.Dignimo svoj glas protiv svih ovakvih scena ma gdje bili,ali ako se ovako nešto desi prvo u Banjaluci,a onda u Mostaru govori li vam to nešto.U Sarajevu opet Široki dobio,a Sarajevo pravo zakinuto od sudije, i nema incidenata.Meni ovo pravo smrdi ,jer ovo ako se ne osvijestimo neko opasno izgleda kuha,a svoje i dupe svojih najbližih će odmah izmjestiti.Narode Bosne i Hercegovine ne dozvolimo da nam se opet ponoviono što smo svi zajedno preživjeli.Ne nasijedajmo na manipulacije od strane nekih političara.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 sep 2011, 16:49

onda se treba od tog igrača uzeti zvanična izjava, ali da bude istinita, bez ikakvih spekulacija... ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 sep 2011, 16:52

AlemC85 je napisao/la:onda se treba od tog igrača uzeti zvanična izjava, ali da bude istinita, bez ikakvih spekulacija... ;)
ma brate ,ko pogleda pazljivo i realno vidjece da ga je igrac Veleza udario i nakon toga odmah poceo bjezati i jedini od igraca skida dres odmah nakon toga..takodzer po reakciji momka na osiguranju i tome kako krece na rovcanina jasno se vidi da se nesto desilo..ugl ja igraca ne krivim pa boris se za zivot bukvalno ...normalno da ces upotrijebiti sve sto imas na raspolaganju da se oslobodis...
samo meni nikako nije jasno sto su pustili odmah onog lika sto je bio oborio igraca Veleza na zemlju i drzao ga za nogu...i to frajer koji ga je uhvatio mu pokazuje rukom da se vrati na tribinu.. :? :?
FK SARAJEVO.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 sep 2011, 16:55

mma_hz je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:onda se treba od tog igrača uzeti zvanična izjava, ali da bude istinita, bez ikakvih spekulacija... ;)
ma brate ,ko pogleda pazljivo i realno vidjece da ga je igrac Veleza udario i nakon toga odmah poceo bjezati i jedini od igraca skida dres odmah nakon toga..takodzer po reakciji momka na osiguranju i tome kako krece na rovcanina jasno se vidi da se nesto desilo..ugl ja igraca ne krivim pa boris se za zivot bukvalno ...normalno da ces upotrijebiti sve sto imas na raspolaganju da se oslobodis...
upravo to i jest poenta što kažeš! ;) ;)

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 29 sep 2011, 16:58

Jel ti ocekujes da on kaze: "Iskreno 2 put sam ga udario, nazalost nisam previse, a htio sam da mu razmskam glavu!"

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.