FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

rob do bagro
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la rob do bagro » 13 mar 2010, 20:53

Tebi nokti haman nikad ne rastu :lol:
Docekat ces to u Frankfutu u to se nadaj. Vratice se i ostali tako da cemo biti jos jaci za nekolicinu igraca.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 mar 2010, 20:57

pozz bavarci ...ovo sam cekao da rahat idemo naprijed hehehe
VOLIM BAYERN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 mar 2010, 20:57

moustapha je napisao/la: Nije mi jasno zasto moraju cekati da prime gol da bi se onda probudili.
Pa zbog toga da gospodi na tribinama ne bude dosadno. :D Ili da vade mast ovim hejterima ovdje. Bude im laznu nadu.
Haj'mo arogantno u stilu naseg predsjednika...Bayern sam odlucuje o svojoj sudbini. Ove godine hoce da osvoje titulu i to ce i uspjeti. :mrgreen:
Salu na stranu, igra do 70-te minute nimalo dopadljiva, ali onda na scenu stupa AR. :D Da imamo strijelce u formi, rezultat je mogao na kraju biti daleko ubjedljiviji. Ali bolje ovako, neke vise boli. :D
Zdena - vidis kako je kada nema igre, i kod nas dva gola iz prekida. ;)
Sta da radimo sa gospodinom sa slike, da li mislite da on pripada ovoj temi? Hoce djeca da se igraju.

Ovo je veliki Bayern, unatoc losim predstavama u zadnjih 3-4 sedmice, biljeze se dobri rezultati.
Mozete misliti sta ce biti, kada svi budu pri zadatku. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 mar 2010, 21:30

Arjen je king, ali šta uvijek jednom od ove dvojice se daje neki odmor, daj nije ovo menedžer :roll:

Jedva dobili i to je to, slabo.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 mar 2010, 22:17

Cestitke na zasluzenoj pobjedi. Kada malo bolje razmislim ipak najvise bi volio da vi osvojite titulu. Sretni 04 to nije zasluzio svojim igrama, a Aspirin ne mogu iz razloga zato sto su oni pored Wolfsburga i Hoffenheima izrod u Bundesligi. Nadam se da cemo sutra uspjeti doci do pobjede i vama pomoci da dodjete sto blize osvajanju titule i da mozete pjevati s igracima s Rathausbalkona Stern des Suedens.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 mar 2010, 22:21

Heh, u lederhosen. :mrgreen:

Ako Bog da.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 mar 2010, 22:21

stvarno kako se usudjujes amerosm za tim legendarnog hyypie rec da je izrod :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 mar 2010, 22:23

Wonderkid je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi. Kada malo bolje razmislim ipak najvise bi volio da vi osvojite titulu. Sretni 04 to nije zasluzio svojim igrama, a Aspirin ne mogu iz razloga zato sto su oni pored Wolfsburga i Hoffenheima izrod u Bundesligi. Nadam se da cemo sutra uspjeti doci do pobjede i vama pomoci da dodjete sto blize osvajanju titule i da mozete pjevati s igracima s Rathausbalkona Stern des Suedens.
Cuj Leverkusen izrod. :roll:
Kad vec ne kontas zasto je bayer izrod nemoj ni komentarisati...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 13 mar 2010, 22:31

Wonderkid je napisao/la:Ko si to ti ovdje da mi to kazes :roll: Zasto su izrod...
On ti je moderator, ako nisi vidio ;) ;) ;) ;)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 13 mar 2010, 22:33

Wonderkid je napisao/la:Ko si to ti ovdje da mi to kazes :roll: Zasto su izrod...
Ne znas koje Sahbaz! :o Dobro si proso, mogo te je ZIK! :?
#divovi

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 mar 2010, 22:56

Wonderkid je napisao/la:Pa zar sam nesto skrivio :?
Samo pitam zbog cega je Leverkusen izrod. Vjerovatno ovog amerosma hastra sutrasnje tekme pa pise neke nebuloze.
Jest toliko me je strah, ne znam kako cu veceras zaspati. Ja na ovom forumu nikad nisam pisao nikakve nebuloze i to ce ti svako potvrditi na ovom forumu, i za svakog mog posta stoje cinjenice. Idi prati Lyon i kako remiziraju protiv jedne ekipe koja se bori za opstanak, a mozda ces skontati sto su Leverkusen, Wolfsburg i Hoffenheim izrodi. Da ti malo pomognem, jedan je izrod jer ima jedan naziv u imenu koji je 100 % vlasnik kluba, drugi zbog toga sto jedan covijek ubacuje svoje pare u klub, koji nikad tu ne bih bio gdje jeste, a treci zbog sponzora na dresu (koji je takodjer 100 % vlasnik kluba - ima najvise te vrste automobila u BiH).
Navijaci u Njemackoj te klubove zovu Fehlgeburt der liga. Izvinjavam se navijacima Bayerna sto moj post nema veze s temom, isto tako o ovome sam dosta puta pisao na temi Bundesliga, i udruzenje pod nazivom top 5 koji zeli izbaciti ovakvu vrstu klubova u Bundesligi (u tom udruzenju se nalaze navijaci Schalkea, BVB-a, Bayerna, Bremena i HSV-a).

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 mar 2010, 23:11

Nisam gledao utakmicu, prvu koju sam propustio ove sezone. U jednu ruku mi je i drago sto je tako. Citajuci komentare i po prici jarana nije nikako dobro izgledalo. Pogotovo prvo poluvrijeme. Eto Robben je ponovo bio igrac odluke. Majstor nema sta. ;)

Edit: Moze li neko napisati sastav koji je istrcao na teren?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 mar 2010, 23:15

omerbavarac je napisao/la:
-----------------------Butt------------------------
Lahm-------Daniela-------Badstuder-----Alaba
---Kostolomac------Hrvatski velemajstor-----
Robben------------------------------------Mueller
---------------Klose-----------Olic-----------------

Umjesto Hrvastkog velemajtora u 71.minuti u igru je usao AT44.

@ Wonderkid

napisao si da iznosim nebuloze, a nisi uopste htio provjeriti sto sam napisao. I da Lyon jeste ispred HSV-a trenutno, isto kao sto je HSV prije bio ispred Lyona, no stvari se mjenjaju i sve je moguce u danasnjem fudbalu. Po trenutnim rezultatima Lyon spada u top 10 klubova (s Bayeronm, Barcom, Realom, Milanom itd), a HSV u top 20 klubova sto ce ti potvrditi sve relevantne liste koje se bave tim statistikama.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 13 mar 2010, 23:39

amerosm je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:

@ Wonderkid

napisao si da iznosim nebuloze, a nisi uopste htio provjeriti sto sam napisao. I da Lyon jeste ispred HSV-a trenutno, isto kao sto je HSV prije bio ispred Lyona, no stvari se mjenjaju i sve je moguce u danasnjem fudbalu. Po trenutnim rezultatima Lyon spada u top 10 klubova (s Bayeronm, Barcom, Realom, Milanom itd), a HSV u top 20 klubova sto ce ti potvrditi sve relevantne liste koje se bave tim statistikama.
Zbog cega bi neko bio izrod sto mu je 100%-tni vlasnik automobilski ili farmaceutski konglomerat, ja ne vidim cega bi se tu neko trebao stiditi. Posebno se to odnosi na Hoffenheim, gdje je covjek koji voli taj klub ulozio silne novce da bi ga gledao u eliti. I nije tacno da treba imati samo novac, a da ce ostalo doci samo od sebe, novac je samo preduslov, a da bi neki tim bio uspjesan mora biti dobro organizovan, gdje ce se osigurati stalni izvori finansiranja, gdje ce se novac trositi racionalno, itd. dakle, ja tebi dadnem 500 miliona i tim u osmom rangu njemackog nogometa i kazem dovedi ga za 10-12 godina u Bundesligu, ja ti tvrdim da ces skrsiti svu lovu i neces vidjeti ni cetvrte lige, a isto tvrdim i za sebe i ravno 100% onih koji fantasticno rasporedjuju tudji novac, a zbog toga sto dobro rasporedjuju svoj nemaju banke u dzepu.
Ono sto je takodje simptomaticno u tvom monologu je cinjenica da medju tvojih 10 top klubova svi engleski spadaju pod itd. dok je Milan tu nasao mjesto... da ne spominjem da je Bayern zauzeo celo... ali hajde da kazemo da si to nenamjerno uradio...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 mar 2010, 00:08

Reci ce ti da je to bilo nasumice napisano, a slucajno eto nije stavio engleske klubove. :lol: Kako svi pate zbog njih, to je nevjerovatno. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 mar 2010, 00:47

[youtube][/youtube]

Evo malo duži pregled.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 mar 2010, 00:50

Hajd sta se pecate odmah, covjek stavio po simpatijama. 8-)
amerosm je napisao/la:

Ili ovaj sastav

..................Butko.........................
Janje........Gnojten....Badgnjili....Simpa
..Mesar....................Panj................
King....................................Mulac..
.........Miro-Hala............Olinjo...........

:mrgreen: Na sta smo spali, da se sprdamo sa unsere elf. :lol:

Bez sekiracije, ovo je bilo prolazno naoblacenje koje ce trajati do prvih dana proljeca. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 mar 2010, 00:59

Jao Arjena hahaha, gola mu, majstor je, igračina, gdje je RIbery<sarkazam> :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 mar 2010, 01:03

Prema higlightsu imalo se sta vidjeti na utakmici, ali tek od prvog gola Bayerna. Sva sreca pa nisam gledao, ko zna da li bih bio jos ziv. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 14 mar 2010, 01:37

geronimo je napisao/la: Zdena - vidis kako je kada nema igre, i kod nas dva gola iz prekida. ;)
Nemam ja problema sa tim, to je sastavni dio igre. Čestitke na pobjedi. Schalke ove sezone protiv Freiburga nije uspio doći do preokreta tako da smo mi kod kuće izgubili sa 0:1. S toga ovu pobjedu cijenim jer je jako teško igrati protiv njih kad se zatvore.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.