JohnCleese je napisao/la:Problem je samo kako se prebacit do skvera, od skvera imaju besplatne pedaline

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
JohnCleese je napisao/la:Problem je samo kako se prebacit do skvera, od skvera imaju besplatne pedaline
zlajci je napisao/la:Za one koji dolaze sa Zapada ima svakih 10minuta skela iz Solane. Kapetan Sulejman Djoric
Polahko detalji iz privatnog zivota izlaze na vidjelo, Chinaglia voli debeljuce (slauf-stomak)?Aerials je napisao/la:Ja ću preplivati, nije mi daleko. Ne treba mi ni šlauf imam ugrađen
zlajci je napisao/la:Za one koji dolaze sa Zapada ima svakih 10minuta skela iz Solane. Kapetan Sulejman Djoric
kada si naučila plivat', ja se umalo nisam utopio u plićaku, al' dobro, klinac sam bioAerials je napisao/la:Ja ću preplivati, nije mi daleko. Ne treba mi ni šlauf imam ugrađen
Hahahhqhhahahahhahaha al' je provali jbtBeduin je napisao/la:Polahko detalji iz privatnog zivota izlaze na vidjelo, Chinaglia voli debeljuce (slauf-stomak)?Aerials je napisao/la:Ja ću preplivati, nije mi daleko. Ne treba mi ni šlauf imam ugrađen
hahahfukare987 je napisao/la:Mustafa10 je napisao/la:Jel ovo neka zajeb... uopste nije padala kisa danasmozda je prokapalo malo i to je to. Mislim da ce bit bolji teren nego protiv radnika al o tom po tom vidjet cemo kad pocne utakmica. Sretno do pobjede nad tanovcima
![]()
vidi se da nisi decko iz carsije, jer u carsiji pada ubi
Mozda djevojka ne misli na stomak kada kaze slaufBeduin je napisao/la:Polahko detalji iz privatnog zivota izlaze na vidjelo, Chinaglia voli debeljuce (slauf-stomak)?Aerials je napisao/la:Ja ću preplivati, nije mi daleko. Ne treba mi ni šlauf imam ugrađen
Pa ovo sam napisala da me možete prepoznati u masiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Hahahhqhhahahahhahaha al' je provali jbtBeduin je napisao/la:Polahko detalji iz privatnog zivota izlaze na vidjelo, Chinaglia voli debeljuce (slauf-stomak)?Aerials je napisao/la:Ja ću preplivati, nije mi daleko. Ne treba mi ni šlauf imam ugrađen
Sere lik **** sebe, umjesto istoka, terena, da se usminkaju postojece tribine on sa jezerima...pinoglavi je napisao/la:Znaci jos jedno jezero. Jasmine **** te jezera, ne damo Tusanj, necemo jezero!
naučio sam plivat', preplivao čitavo Panonsko, tako da ne brineš, doći ćemo i do TušnjaAerials je napisao/la:Nisam ni ja naučila, vidiš da sa šlaufom idem
PlacSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Hahahhqhhahahahhahaha al' je provali jbtBeduin je napisao/la:Polahko detalji iz privatnog zivota izlaze na vidjelo, Chinaglia voli debeljuce (slauf-stomak)?Aerials je napisao/la:Ja ću preplivati, nije mi daleko. Ne treba mi ni šlauf imam ugrađen
zlajci je napisao/la:Mozda djevojka ne misli na stomak kada kaze slauf
kada se neko ne zna izrazit'Aerials je napisao/la:Beduinu ovo nikad neću oprostiti![]()
![]()
Chinaglia je napisao/la:kada se neko ne zna izrazit'Aerials je napisao/la:Beduinu ovo nikad neću oprostiti![]()
![]()
umjesto da ti kaže da si elegantno popunjena
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.