Jbg I mi smo slavili odlazak Melunovića, pa čovjek kasnije u Srbiji bljesnuo. Nadati se istom scenariju (čitaj bljesku) sa Baltom
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Inace pises pametnije postove, ovaj i nije bas
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Eto slave hrvati odlazak i Vrancica i proglasuju ga najgorim u HNLu pa jel los?
Slavili su neki i ovdje Kapicev odlazak pa ne mislim da je los igrac u sustini
Pustimo momka nek se pokaze teren je jedino mjerilo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Bukvalno je to sva poenta. Dolazila su krupna imena pa nista. Dosao je Tatar kojeg niko nije uzimao za ozbiljno pa je eksplodirao i to pazi iz druge hrvatske lige. A sad je eto glavni argument sto je ovaj dosao iz druge poljske lige. Uostalom kod nas nema nikakvih pravila, neko se uklopi, neko ne. Ili te sivilo ugusi ili te dobra forma ekipe digne. Uostalom ovaj momak ima 3 respektabilne sezone u sloveniji iza sebe, ne vidim sto ne bi mogao igrati i nasu ligu ali otom potom. Ima vremena da se vidi sve.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:13Eto slave hrvati odlazak i Vrancica i proglasuju ga najgorim u HNLu pa jel los?
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
U onom timu Rijeke iz jeseni ni Casemiro ne bi došao do izražaja, večina igraca je bila živi očaj, trener iz Italije u rangu Nikole Nikića. Vrancic je još bio solidan, 2 asistencije i 1 gol.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:13Eto slave hrvati odlazak i Vrancica i proglasuju ga najgorim u HNLu pa jel los?
- ElCartel11
- Kontakt:
Kod Balte kad vidiš prijem lopte i samu njenu kontrolu vidiš da je lik operisan od fudbala. Daj Bože da grijesim ali po onome sto je prikazao on nije za ozbiljnog fudbala.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Greška.Lucas je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:34U onom timu Rijeke iz jeseni ni Casemiro ne bi došao do izražaja, večina igraca je bila živi očaj, trener iz Italije u rangu Nikole Nikića. Vrancic je još bio solidan, 2 asistencije i 1 gol.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:13Eto slave hrvati odlazak i Vrancica i proglasuju ga najgorim u HNLu pa jel los?
Serse Cosmi i jest jedino što je valjalo. Čovjek vodio Udinese, Genou, Sienu, Veneziu itd. Nije baš da je radio po trećeligašima.
Jednostavno atmosfera u Rijeci nije bila okej, promašilo se sa par igrača a onda i ostali upali u sivilo i tjt.
Neki dan se ovdje javio neki lik iz Slovenije, kaže da je Balta tri sezone u Koperu bio beton na zadnjem veznom. Treba ipak uzeti u obzir da smo igrali protiv najjačeg tima istočne Evrope, a on je protiv njih bio jedini zadnji vezni.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:45Kod Balte kad vidiš prijem lopte i samu njenu kontrolu vidiš da je lik operisan od fudbala. Daj Bože da grijesim ali po onome sto je prikazao on nije za ozbiljnog fudbala.
Brate ima valjda negdje pdf Stupcanice, tamo si upuceniji, mozda mozes fakat biti neki insajder tamo.. Evo mozda vam Smajlagic dodje..NazorUso je napisao/la: ↑11 feb 2023, 23:51Ima DV10, on ce to sve nama buraz. Da mu Allah podari lijepog zdravlja, pa da uzmemo milione, ionako ga prati pola Evrope kako rekose upuceni...nokee je napisao/la: ↑11 feb 2023, 23:03Super Vrancic al ko ce nam trcati u ekipi, tacnije u sredini terena? Djokan bi pokrio i vjerovatno slabije trcanje Vrancica, ovako ako smo na Baltu osudjeni.. Cirjak meni nije ta pozicija.. Protiv slabijih ok Cirjak Vrancic Avram ispred, protiv jacih vec nisam siguran. Tu je mali disbalans..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ima ova Riga dobrih igraca, 12.5k€ malo bacih pogled na transfermarkt. I oni neko krilo doveli 300k€.. Bas provjera po mjeri! Iako se cine jaci od bilo kojeg protivnima u plBiH..
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Cinim se da su igrali konferencija ligu a mi u dalje maštamo o tome.
Od 29 igraca u rosteru 19 stranaca,mi se natežemo kako i gdje 5 ih uklopitbordobijeli je napisao/la: ↑12 feb 2023, 08:45Cinim se da su igrali konferencija ligu a mi u dalje maštamo o tome.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čovjek igrao u dobrim klubovima, ne vjerujem da su svi pogriješili. Sačekajmo koju utakmicu, onda mu treba PsOvati.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:45Kod Balte kad vidiš prijem lopte i samu njenu kontrolu vidiš da je lik operisan od fudbala. Daj Bože da grijesim ali po onome sto je prikazao on nije za ozbiljnog fudbala.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mi nakaradno gledamo na fudbal, gledamo pojedinacno ko sta uradi a fudbal je kolektivni sport gdje je bitno milion faktora. Jedan igrač moze biti top u nekoj formaciji i s suigracem koji mu odgovara i u klubu gdje mu odgovara atmosfera dok u drugoj formaciji s drugim igracima ili drugom klubu moze biti katastrofa.
Rijetki su igraci kao Benko koji je prejak u glavi kojeg ne mozes izbaciti iz njegovog kolosjeka. Balta jest imao katastrofa poteza protiv Šahtara al ne treba ga razapeti radi jedne pripremne utakmice
Rijetki su igraci kao Benko koji je prejak u glavi kojeg ne mozes izbaciti iz njegovog kolosjeka. Balta jest imao katastrofa poteza protiv Šahtara al ne treba ga razapeti radi jedne pripremne utakmice
ne mozes porediti te stvari nikako...MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:01Jbg I mi smo slavili odlazak Melunovića, pa čovjek kasnije u Srbiji bljesnuo. Nadati se istom scenariju (čitaj bljesku) sa Baltom![]()
Dakle, prvo, Balta je promjenio 11 klubova u 9 sezona, sto svakome ko imalo se bavi tim poslom znaci da je 90% menagerski igrac, koji se seli non stop i uzimaju se provizije i "pare za raskid"...
Dalje, ono sto je pokazao na utakmici sa Sahtjorom meni nije problem greska, jer greska se svakome moze desiti. Problem je njegovo kretanje, neagresivnost, sporost. Ostavljanje prostora protivniku, ispadanje iz "linija". Ne da mi se sad sstvarno praviti screenove da vidis kakve lik poteze radi u defanzivi, ne zelim gubiti vrrijeme. Ako nema nas pasos i ako nije domaci igrac ovo jesramota dovesti makar na probu. E sad, ako je prelazno rjesenje do kraja sezone, i to se moglo bolje, tj bolji igrac jer nama treba radilica a bgm po prosloj utakmici i po karijeri, ne bih rekao da cemo gledati neko rastrcano sarajevo sa njim kao DM
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.