E sad se zamisli gdje je tvoj Celik u svojoj ovoj prici, bruka jeste ovoliki poraz, ali dok vi ne upisete barem prvi nastup u vasoj istoriji u pretkolu EL ili LŠ niste kompetentni da iznosite kritike ovdje, a da ne govorim da se sprdate.avenija je napisao/la:Željo od Kiprana primi ukupno pet golova. Ej, pa te Kiprane bi mi u naše vrijeme dobivali po 8:0. Kakav Kipar i fudbal. Vjerujte, Željo je sada u rangu moga Bratstva iz Gračanice iako su mi otišla četiri najbolja igrača. Stvarno mi je teško, boli me duša. Jako je neefikasan Željo, nešto kao igraju, ali sve je to slabo”, kazao je za **** Nikić.Majko moja šta je ono. Ono kao da je bilo neki film. U karijeri nisam vidio da ekipa gubi na svom terenu 0:6, i da se brani.Ali, brani se tako da niko nikoga ne čuva.![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Osttribine
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
- rob do bagro
- Kontakt:
Pa smjesna mu izjava Nikica sta je problem, gdje on tu ismijava licno klub Sarajevo, sta se ti uvijek javljas odgovarat cim neko od "nas" podje ovdje nesto napisat. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
mora da je fasovao uvijek isti lik kontra nasrob do bagro je napisao/la:Pa smjesna mu izjava Nikica sta je problem, gdje on tu ismijava licno klub Sarajevo, sta se ti uvijek javljas odgovarat cim neko od "nas" podje ovdje nesto napisat.

ne smijes se vise ni na izjave u medijima nasmijati

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- rob do bagro
- Kontakt:
Da mu nije polupan izlog na ciglanama onomad.avenija je napisao/la:mora da je fasovao uvijek isti lik kontra nasrob do bagro je napisao/la:Pa smjesna mu izjava Nikica sta je problem, gdje on tu ismijava licno klub Sarajevo, sta se ti uvijek javljas odgovarat cim neko od "nas" podje ovdje nesto napisat.![]()
ne smijes se vise ni na izjave u medijima nasmijati![]()

Ma ti si kompleksas nema druge.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Osttribine
- Kontakt:
Kad ostvarite istorijski prvi nastup u EL ili LŠ onda se sprdajte, a cuj avenije fasovao
, gdje ti zivis jadan ne bio, od Zenice pravite nekakvo gostovanje kao da le Warsava u najmanju ruku. Jedno od najboljih gostovanja u BiH je upravo Zenica, nikakvih problema izuzev ako ih neko negdje trazi po gradu, uvijek sve bude ok organizovano i imas mogucnost tekmu odgledati do kraja, a ne do famozne 75.e minute kao na ostalim stadionima.
I evo ih standardna prica "kompleks", samo cega kompleks, ali hajd ako vam je tako lakse

I evo ih standardna prica "kompleks", samo cega kompleks, ali hajd ako vam je tako lakse

ma nibitno to sad necemo se ubjedjivati al brate primi zajebanciju ja bi se sam sa sobom sprdao da celik izgubi 0-8Osttribine je napisao/la:Kad ostvarite istorijski prvi nastup u EL ili LŠ onda se sprdajte, a cuj avenije fasovao, gdje ti zivis jadan ne bio, od Zenice pravite nekakvo gostovanje kao da le Warsava u najmanju ruku. Jedno od najboljih gostovanja u BiH je upravo Zenica, nikakvih problema izuzev ako ih neko negdje trazi po gradu, uvijek sve bude ok organizovano i imas mogucnost tekmu odgledati do kraja, a ne do famozne 75.e minute kao na ostalim stadionima.

da ste na 0-2 poceli lomit kosti po terenu ovi bi odustali rekli bi pusti budale dosta 0-2 ali ne vi ih pustili i jos im pomazete

- Osttribine
- Kontakt:
Pa isto mozete i vi primiti zajebanciju da se zapitate gdje ste vi u toj prici kad Sarajevo koje kotira kao veliki klub u BiH dozivi toliki potop u ELavenija je napisao/la:ma nibitno to sad necemo se ubjedjivati al brate primi zajebanciju ja bi se sam sa sobom sprdao da celik izgubi 0-8Osttribine je napisao/la:Kad ostvarite istorijski prvi nastup u EL ili LŠ onda se sprdajte, a cuj avenije fasovao, gdje ti zivis jadan ne bio, od Zenice pravite nekakvo gostovanje kao da le Warsava u najmanju ruku. Jedno od najboljih gostovanja u BiH je upravo Zenica, nikakvih problema izuzev ako ih neko negdje trazi po gradu, uvijek sve bude ok organizovano i imas mogucnost tekmu odgledati do kraja, a ne do famozne 75.e minute kao na ostalim stadionima.

Ovo Sarajevo je što je najžalosnije jedna od boljih ekipa u ligi i onda ti poslije ovakve utakmicu bude jasno gdje se nalazi naš fudbal,amateri i to ti je,.
- Osttribine
- Kontakt:
Nesto slicno sam i ja na nasoj temi napisao, apsolutno se slazem za ovoavenija je napisao/la:ma nibitno to sad necemo se ubjedjivati al brate primi zajebanciju ja bi se sam sa sobom sprdao da celik izgubi 0-8Osttribine je napisao/la:Kad ostvarite istorijski prvi nastup u EL ili LŠ onda se sprdajte, a cuj avenije fasovao, gdje ti zivis jadan ne bio, od Zenice pravite nekakvo gostovanje kao da le Warsava u najmanju ruku. Jedno od najboljih gostovanja u BiH je upravo Zenica, nikakvih problema izuzev ako ih neko negdje trazi po gradu, uvijek sve bude ok organizovano i imas mogucnost tekmu odgledati do kraja, a ne do famozne 75.e minute kao na ostalim stadionima.
da ste na 0-2 poceli lomit kosti po terenu ovi bi odustali rekli bi pusti budale dosta 0-2 ali ne vi ih pustili i jos im pomazete

Ma njih je brate karala Atalanta,ekipa koja na svoj dan uvali Evertonu na Gudisonu pet komada,naš Čelik je ne tako davno na Pecari primio sedam,.avenija je napisao/la:
ma nibitno to sad necemo se ubjedjivati al brate primi zajebanciju ja bi se sam sa sobom sprdao da celik izgubi 0-8![]()
al smo zato dali dvachily-rz je napisao/la:Ma njih je brate karala Atalanta,ekipa koja na svoj dan uvali Evertonu na Gudisonu pet komada,naš Čelik je ne tako davno na Pecari primio sedam,.avenija je napisao/la:
ma nibitno to sad necemo se ubjedjivati al brate primi zajebanciju ja bi se sam sa sobom sprdao da celik izgubi 0-8![]()

Još će nam ovo amatersko Sarajevo opet tri komada na Koševu uvaljat s pjesmomavenija je napisao/la:
al smo zato dali dva![]()
![]()

-
- Kontakt:
Sta vas briga ionako idete na titulu hehehe
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne budi toliko uvjeren u to..chily-rz je napisao/la:Još će nam ovo amatersko Sarajevo opet tri komada na Koševu uvaljat s pjesmomavenija je napisao/la:
al smo zato dali dva![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Čelik na Koševu ko rigo u Teheranu,zalutao,.MortemHz je napisao/la: Ne budi toliko uvjeren u to..![]()
Nego,nešto kontam,bolje da niste dizali euforiju pred Atalantu,dvi,tri milje standardnih na tribinama u ambijentu u kakvom su navikli igrati Ahmet i družba,ovako kad je Atalanta izašla pred 25 milja na Koševo i kod vas vidjela bordo dresove,nafurali se ljudi ko da su došli Romi na Olimpiko,.

- akisarajevo92
- Kontakt:
nama Apollon na Grbavici oba gola postigao dok su nasi klikeri od navijaca pjevali "Jeb.em te Apollon ooOooO"
kao da ovi sa Kipra, Grcke Portugala itd. razumiju sta pjevaju, cuju samo "Apollon ooOoo"
kao da ovi sa Kipra, Grcke Portugala itd. razumiju sta pjevaju, cuju samo "Apollon ooOoo"

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 03 avg 2018, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ljudi se nalozili kad smo napravili senzaciju u Italiji, kvota bila 1.12 na njihchily-rz je napisao/la:Čelik na Koševu ko rigo u Teheranu,zalutao,.MortemHz je napisao/la: Ne budi toliko uvjeren u to..![]()
Nego,nešto kontam,bolje da niste dizali euforiju pred Atalantu,dvi,tri milje standardnih na tribinama u ambijentu u kakvom su navikli igrati Ahmet i družba,ovako kad je Atalanta izašla pred 25 milja na Koševo i kod vas vidjela bordo dresove,nafurali se ljudi ko da su došli Romi na Olimpiko,.

Trener im rekao odbiti pola miliona kolektivno ako nas ne prođu itd.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ponio ih huk sa tribinaakisarajevo92 je napisao/la:nama Apollon na Grbavici oba gola postigao dok su nasi klikeri od navijaca pjevali "Jeb.em te Apollon ooOooO"

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- BatistutA19
- Kontakt:
Ko god se zeza ovo za Sarajevo ,Zeljeznicar il kad Zrinjski kad ispadne to mi je ok ono zajebancija malo al stvarno ko se raduje tim i provocira ozbiljno taj ne vidi dalje od nosa ,Srajevo je zaradilo oko 540 000 .Zrinjski je dosad zaraio oko 800 000 a i Zeljo je ko Sarajevo slicno .Tako od mene cesitke svim nasim klubovima
- hskzmostar
- Kontakt:
Zrinjski je zaradio 1. 080.000 do sadaBatistutA19 je napisao/la:Ko god se zeza ovo za Sarajevo ,Zeljeznicar il kad Zrinjski kad ispadne to mi je ok ono zajebancija malo al stvarno ko se raduje tim i provocira ozbiljno taj ne vidi dalje od nosa ,Srajevo je zaradilo oko 540 000 .Zrinjski je dosad zaraio oko 800 000 a i Zeljo je ko Sarajevo slicno .Tako od mene cesitke svim nasim klubovima

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.