Mislim da taj neki blagi animozitet od pojedinih dolazi iz nekoliko razloga. Juve i United su bili top timovi kroz istoriju sa nekim normalnim ulaganjima,nisu kako se to kaze kupovali trofeje. Real je veliki klub koji je kupio manje vise svaku titulu koju ima,upropastili su vise dobrih igraca nego sto su United i Juve napravili dobrih igraca od kloceva. Niko ne voli takve klubove. Real bi bez sumanute kupovine bio donji dio tabele u primeri. Ono sto je meni licno postalo antipaticno kod Uniteda je to sto je u zadnjih nekoliko godina postao Real,ali bez rezultata. Svu karizmu i uspjeh Uniteda je izgleda Ferguson odnio sa sobom.Format je napisao/la:Ja stvarno postujem Juve jer je velikan al kako neki pricaju i podcjenjuju United to je katastrofa. Pa vise bi vi dobili sa tih 120 miliona nego mi sa Pogbom,uzeli bi 3,4 igraca i bili jos jaci i malo postovanja prema velikom Unitedu,glupo je
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Potcjenjivanja sto se tice i ne pretjeruje se tu pravise,engleska liga treba promjene,engleski fudbal u globalu,klupski i reprezentativni je jako los.
United je jaci od Juventusa iskljucivo finansijski.
Kao tim je znatno slabiji,mislim da je to jasno ko dan. Juventus moze osvojiti LP,apsolutno je ravnopravan najjcim evropskim timovima,love se svi trofeji,atmosfera u ekipi je pozitivna i tu je vise nego dovoljno razloga da Pogbin prelazak u United realno bude korak nazad u njegovoj karijeri. United je velikan i postujem tu ekipu,kao i ekipu Milana,ali realnost je trenutno takva.