Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

trxel
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la trxel » 19 dec 2013, 15:29

Izuzev Gerrarda, Rakitic je doktor fudbala za veziste poola...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 dec 2013, 15:36

Sa druge strane, vas krasi fantastična veza. Ne zna se ko je bolji.

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 19 dec 2013, 15:45

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 19 dec 2013, 15:49

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sa druge strane, vas krasi fantastična veza. Ne zna se ko je bolji.
Apsolutno nisam spomenuo United... :?

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 19 dec 2013, 15:52

trxel je napisao/la:Izuzev Gerrarda, Rakitic je doktor fudbala za veziste poola...
al zato imamo allen hendersona i lucasa sto bi znacilo prodati nekog za 10ak miliona a ovog platiti 40 mil.a nije toliko bolji sigurno,bolje je tu razliku od 30 mil uloziti u pravog DMF sto nam i treba
Zadnja izmjena: LiverpoolREDS, dana/u 19 dec 2013, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 19 dec 2013, 15:55

Raketa je odlican igrac, ali nam takav tip ne treba. Cuj 40m. :?

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 19 dec 2013, 15:57

LiverpoolREDS je napisao/la:
trxel je napisao/la:Izuzev Gerrarda, Rakitic je doktor fudbala za veziste poola...
al zato imamo allen hendersona i lucasa sto bi znacilo prodati nekog za 10ak miliona a ovog platiti 40 mil.a nije toliko bolji sigurno,bolje je tu razliku 3o mil ukoziti u pravog DMF sto nam i treba
Prema transfermakrtu cijena mu je 15 mil. eura.. Inace, mislim da bi ga pustili za 25. Lik dao vec 7 golova i 5 asist u Primeri..

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 19 dec 2013, 15:59

trxel je napisao/la:
LiverpoolREDS je napisao/la:
al zato imamo allen hendersona i lucasa sto bi znacilo prodati nekog za 10ak miliona a ovog platiti 40 mil.a nije toliko bolji sigurno,bolje je tu razliku 3o mil ukoziti u pravog DMF sto nam i treba
Prema transfermakrtu cijena mu je 15 mil. eura.. Inace, mislim da bi ga pustili za 25. Lik dao vec 7 golova i 5 asist u Primeri..
ako mu je cijena 15-20 mil dobro dosao je,al 40 mil kolika mu je klauzula je previse
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 19 dec 2013, 17:19

Prica se da Liverpool zeli Regesa iz Porta, dobar zadnji vezni(puno bolji od Lucasa), ciji ugovor istice na ljeto i ne bi trebao kostati previse. Pastore je talent, ali previse zavisi od tima, a takava Poolu ne treba, uz to bi i kostao previse. Ne radi presing, igrac koji je odlican u timu koji je fokusiran na njega, a zna se ko je glavni na Anfieldu.
slika
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Scouser
Kontakt:

Post Postao/la Scouser » 19 dec 2013, 17:35

Baš smiješno zvuči cifra od 40m... Nema realnosti, ama nikako. Istina, radi se o kvalitetnom veznjaku, ali baš kao što neko reče: max. 15-20m, sve iznad toga - preplaćeno. Msm kako je DMF pod must, dok za tipičnim veznjakom nema žurbe jer u budućnosti se možemo oslonuti na fantastičnog Susa. 8-)
This Klopp fella, he's not bad is he?

"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."

"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 19 dec 2013, 17:50

keno94 je napisao/la:Prica se da Liverpool zeli Regesa iz Porta, dobar zadnji vezni(puno bolji od Lucasa), ciji ugovor istice na ljeto i ne bi trebao kostati previse. Pastore je talent, ali previse zavisi od tima, a takava Poolu ne treba, uz to bi i kostao previse. Ne radi presing, igrac koji je odlican u timu koji je fokusiran na njega, a zna se ko je glavni na Anfieldu.
jucer se pojavila spekulacija da je Fernando odbio manchester jer se nada ponudi liverpoola,sad koliko je tacno ne znam,ne bi bilo lose on i Diame za nekih 10ak mil sasvim solidno

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 19 dec 2013, 18:04

Reges je zemlja ! Od ta tri zadnja vezna koja se pominju (Matuidi, Mvila, Reges) njega bi najvise volio. On, Mitroglu, lijevi bek i ja prezadovoljan prelaznim rokom. 8-)

btw.
Rodgers: "When I get in from a game I re-watch it twice to analyse it before going to bed at 3:30AM. It's just what I do."
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 dec 2013, 18:26

Ma kakav Mitroglu, taj će biti gori od Aspasa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 dec 2013, 18:33

Glupost bi bila dovesti Mitroglua jer nema mjesta u prvih 11,Mosesa treba vratiti u Chelsea u januaru ako je moguce...

Ja bi najvise volio Matuidija u vezni red igra odlicno,treba nam neki univerzalni bocni igrac sto moze pokriti i lijevu i desnu stranu rb-lb-rm-lm mada je tesko naci takvog na trzistu a da je kvalitetan na svim pozicijama...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 19 dec 2013, 18:38

Znači treba imati jak prvi tim a klupa je nebitna :roll: ekipa se mora graditi i širiti, jaka klupa donosi titule ;)

Šta fali MItrogluu ? Čovjek kida i ima sve predispozicije da uspije u EPL, Mirallas je iz iste lige došao i razvaljuje u Evertonu. (ako mislite da je grčka boranija)

Scouser
Kontakt:

Post Postao/la Scouser » 19 dec 2013, 18:43

Mitroglou bi bio odličan za back-up, a mislim da ni njegova cijena neće ići iznad 10m, ovo je neki vrh budući da je u posljednjoj godini ugovora. Ako se mogne ugrabiti za nekih 6-7m to se ne smije propustiti, te pare možemo uzeti na kraju za Borinia koji će vjerovatno otići.
This Klopp fella, he's not bad is he?

"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."

"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 dec 2013, 18:44

@neofunk, nama ne trebaju napadači, nama treba vezni red i bekovi. Bacati pare na Mitroglua i njemu slične je besmisleno.

Nema veze ko je iz koje lige došao. Lukaku i Jovanović su došli iz iste lige pa vidiš razliku. Poređenje ti nije baš najbolje.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 dec 2013, 18:48

Ne kazem da je los naprotiv odlican je,visok,jak,tehnicki odlican ali nema mjesta ni prostora za igru kod nas...
Sturridge,Suarez,Coutinho vise bi sjedio nego sto bi igrao a sigurno nebi volio da sjedi po 4.5 utakmica za redom na klupi...Suarez i Sturridge nisu tipovi koji vole da ih se zamjeni pa makar to bila i 85 minuta...

Treba imati jaku klupu ali treba izabrati igrace koji su spremni da sjede na klupi i da cekaju svoju sansu i da uvijek budu u stanju pripravnosti da kad udzu na teren da odma prave razliku a ne da setaju po terenu smrknuti jer ne igraju nikako nego ulaze kad treba ukrasti zadnjih par minuta.

Aspas je tu i neka ga on je spreman sjediti na klupi i nece se toliko buniti kao sto Moses radi kao on neka zvijezda odigrao jednu utakmicu kako treba i nesto se tu izmotava,Sterling bolji od njega 3x sto je i pokazao u zadnje vrijeme svojom borbenoscu i pokazao je ogromnu zelju na terenu,trudi se maksomalno....

Matuidi odlican defanzivac,brz,jak,borben,ima odlican pas cak i dobro igra prema naprijed....

A Mirallasa ne mozes porediti sa Mitrogluom jer nisu na istim pozicijama niti su slicni igraci,ovaj je krilo ili ti ga krilni napadac koji je 5x brzi od njega,odlican dribler,solidan sut,igrac koji pravi razliku na terenu svojim sposobnostima....

Carrol nam je lekcija kad sa u pitanju robusni napadaci ;)
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 19 dec 2013, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 19 dec 2013, 18:54

@Carlo A šta sam ja napisao gore ? lijevi bek, Reges i Mitroglu i da bi bio prezadovoljan prelaznim. Pa jesu, samo što je Lukaku došao kao jedan od najvećih talenata na svijetu koji je sa 18 godinu prekucao tu ligu a Jovanović kao samo prosječan igrač koji je kod nas pao ispod svih prosjeka, uglavnom ja mislim da je on (Mitroglu) odličan napadač i da bi nam dobro došao.

@Ponos Torina, nisam poredio njihove igračke kvalitete, samo sam rekao da su došli iz iste lige. A vala i ti nahvali Kevina ispade Kostas neki jado iz Kayserispora.
Zadnja izmjena: neurofunk, dana/u 19 dec 2013, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 19 dec 2013, 18:55

Ponos Torina je napisao/la:Glupost bi bila dovesti Mitroglua jer nema mjesta u prvih 11,Mosesa treba vratiti u Chelsea u januaru ako je moguce...

Ja bi najvise volio Matuidija u vezni red igra odlicno,treba nam neki univerzalni bocni igrac sto moze pokriti i lijevu i desnu stranu rb-lb-rm-lm mada je tesko naci takvog na trzistu a da je kvalitetan na svim pozicijama...
Cuadrado iz Fiorentine pokriva te pozicije

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.