Zanimljivo, možeš li nam napisati malo više o tome, izvor informacija i slično? :znatevišta:neurofunk je napisao/la:Sule sad protiv Kardifa ima sansu da prestigne man. united u postignutim golovima.
United ima 18 a Luis 17.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Odg: Liverpool FC
Re: Liverpool FC
Bilo bi dobro da se ove godine uzme FA cup i osvoji liga
mozda Suki onda i ostane heh.
Ja ne vjerujem da cemo ga moci zadrzati jer arapi i ostali kraljevi i tajkuni sline za njim a ako ovako nastavi nema nam druge nego ga udati za dobru lovu kako bi i vlasnici sta para povratili a sef nasao kakvu dobru zamjenu.
Osim naravno ako se dobro pojacamo i covjek osjeti da se moze boriti za medalje na svim frontovima.
No kako god bitnije je mozda povecati platu Rodzersu i dat covjeku dobar ugovor a igraci ce biti i otici.
Joj sad kad nas Kardif mazne pa se svi razocaramo
Salim se naravno, sa igrom i zalaganjem kao protiv Totenhema mozemo pobijediti ne samo Kardifa nego i ostale dvije a zasto da ne jer WE ARE LIVERPOOL!

Ja ne vjerujem da cemo ga moci zadrzati jer arapi i ostali kraljevi i tajkuni sline za njim a ako ovako nastavi nema nam druge nego ga udati za dobru lovu kako bi i vlasnici sta para povratili a sef nasao kakvu dobru zamjenu.
Osim naravno ako se dobro pojacamo i covjek osjeti da se moze boriti za medalje na svim frontovima.
No kako god bitnije je mozda povecati platu Rodzersu i dat covjeku dobar ugovor a igraci ce biti i otici.
Joj sad kad nas Kardif mazne pa se svi razocaramo

Salim se naravno, sa igrom i zalaganjem kao protiv Totenhema mozemo pobijediti ne samo Kardifa nego i ostale dvije a zasto da ne jer WE ARE LIVERPOOL!

Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
gledao sam maloprije Pastorea i ne bi bilo lose dovest ga u januaru na posudbu sa mogucnoscu otkupa + tome dodati diamea,fernanda i salaha i extra uradjen prelazni rok.Al naravno Šef se pita i on zna najbolje sta treba ovom timu.idemo po 7 bodova u naredne 3 tekme i lagano proslaviti novu godinu,cityu smo skoro uvijek uspjeli otkinuti koji bod,ovaj chelsea je ionako nigdje veze tu moramo krenut na 3 boda i abd osvojiti ih,a cardif je pod moranjem il 3 boda il nista 

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ako Liverpool zeli LP ne trebaju im igraci koji bi trebali vratiti staru slavu na posudbi li' kako vec. Trebaju im provjereni i igraci u formi, a ne neki polovnjaci.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Djecacic
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- BeyKopites
- Kontakt:
I jesi djecacic, lijepo sto si priznaoLiverpoolREDS je napisao/la:Djecacic

Čovjek lijepo napiše svoje mišljenje i ne vidim razlog za ovakvu reakciju...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
sta ocekujes sad da ti odgovrim,ako sam djecacic sebi sam,a ovo vazi i za tebe,jel vi vidite da pise posudba sa mogucnoscu otkupa ugovora sto znaci ne treba dolaziti na kaljenje da bi harao u PSG-u.Procitaj malo ako si zavrsio osnovnu skolu i naucio citati djecacicuBeyKopites je napisao/la:I jesi djecacic, lijepo sto si priznaoLiverpoolREDS je napisao/la:Djecacic![]()
![]()
Čovjek lijepo napiše svoje mišljenje i ne vidim razlog za ovakvu reakciju...
Kakav Pastore bolan
Taj promaši više zicera od Torresa na utakmicama
Čuj 7 bodova iz sljedeće tri utakmice, i ja bih volio da bude tako, ali treba biti malo realan, najgore je kad se mi uzdignemo pa dobijemo po ušima. Idemo utakmicu po utakmicu.. Duplo će biti teža ova sa Cardiffom nego ona protiv Tottenhama, bićemo pod velikim pritiskom i moramo pobjediti

Taj promaši više zicera od Torresa na utakmicama

Čuj 7 bodova iz sljedeće tri utakmice, i ja bih volio da bude tako, ali treba biti malo realan, najgore je kad se mi uzdignemo pa dobijemo po ušima. Idemo utakmicu po utakmicu.. Duplo će biti teža ova sa Cardiffom nego ona protiv Tottenhama, bićemo pod velikim pritiskom i moramo pobjediti

Ja te volim, volim Željo..

Liverpool manager Brendan Rodgers has hailed his predecessor, Kenny Dalglish, for the signing of Jordan Henderson while he was in charge.
Henderson has improved massively this season and continues to develop under Rodgers after moving to Liverpool from Sunderland for £16 million in 2011.
The 23-year-old arrived at the club alongside Stewart Downing, Andy Carroll and Charlie Adam but only Henderson still remains a Liverpool player.
He produced his best performance in a red shirt on Sunday as Liverpool won 5-0 at White Hart Lane and Rodgers says he deserves huge credit for his performances this season.
“It was a great buy by Kenny,” said Rodgers. “Jordan didn’t set the fee, for which he’s taken a lot of criticism, but he’s 23, he’s six foot one, he can run all day and technically he’s very strong. Tactically, his understanding of when to press and when to stay is getting better all the time.”
Rodgers added: “It’s all down to him. Nobody else. I saw him play for England against France a few years ago, and I felt sorry for him. He was a young boy, a big talent, but the game just passed him by, tactically. That wasn’t his fault.”
Although Rodgers had to develop lots of Henderson’s game he insists he never had any concerns over his ability.
“When I came into the club, he was a player I’d heard had a brilliant attitude,” said Rodgers. “That’s what I found. He’s a terrific player. He just needs confidence and constant work. He’s been outstanding for me. He’s a mentally tough boy, he’s very strong, and he’s great to work with. He will get better and better.”
Ulizica.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Michu wants his club Swansea to sign #LFC striker Iago Aspas on loan.
He said: “We [the Spanish players] are hoping he can come here on loan. It would be a pleasure to play with him. Iago has had injuries, but he has quality.”
Nosi aspasa ako treba helikopterom ili kakvim avionom, samo nosi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Istruhn'o, blago rečeno. U PSG-u uopće ne igra, a i što odigra vrlo loše prezentuje. Čitao sam dosta špekulacija vezanih za ovog igrača, a većinom se dovodi u slučaj povratka na Čizmu, stoga vrlo teško da ga gledamo u Premu. Opekli smo se jedanput s dovođenjem Sahina, zar nam treba repriza ponovo?LiverpoolREDS je napisao/la:gledao sam maloprije Pastorea i ne bi bilo lose dovest ga u januaru na posudbu sa mogucnoscu otkupa + tome dodati diamea,fernanda i salaha i extra uradjen prelazni rok.Al naravno Šef se pita i on zna najbolje sta treba ovom timu.idemo po 7 bodova u naredne 3 tekme i lagano proslaviti novu godinu,cityu smo skoro uvijek uspjeli otkinuti koji bod,ovaj chelsea je ionako nigdje veze tu moramo krenut na 3 boda i abd osvojiti ih,a cardif je pod moranjem il 3 boda il nista
Polahko s narednim mečevima. Velšane maksimalno ozbiljno shvatiti i uspješno ih apsolvirati, a nakon toga razmišljati o konkurentima. City igra možda i najljepši fudbal na otoku, stoga bih i s bodom bio prezadovoljan, dok s Plavcima nikada ne znaš, ipak ih vodi Mou.

Povreda ga je dosta sputavala, stoga bi mu ova posudba možda bila i od krucijalnog značaja. Swansea je idealan klub za španske igrače, a uz Michua bi možda i proradio.LiverpoolREDS je napisao/la:Michu wants his club Swansea to sign #LFC striker Iago Aspas on loan.
He said: “We [the Spanish players] are hoping he can come here on loan. It would be a pleasure to play with him. Iago has had injuries, but he has quality.”
This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
Kakva su ovo naglabanja oko Rakitica i 40m eura?
Mislim, odlican je igrac, veliki napredak od dolaska u Sevillu, vrlo inteligentan, mozda malo defanzivno slabiji ali to dopunjuje podjednako dobrom igrom na svim pozicijama u vezi. Sve u svemu, radovao bih se kada bi dosao. Ali 40m... 15-20 max.

Mislim, odlican je igrac, veliki napredak od dolaska u Sevillu, vrlo inteligentan, mozda malo defanzivno slabiji ali to dopunjuje podjednako dobrom igrom na svim pozicijama u vezi. Sve u svemu, radovao bih se kada bi dosao. Ali 40m... 15-20 max.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Rakitić bi se teško mogao adaptirati na Premiership + vjerovatno da ga Sevilla ne bi pustila za siću, znači tražili bi pozamašnu svotu novca. Ako za nešto treba pljunuti pare onda je to klasni zadnji vezni, to je ipak prioritet i po svaku cijenu se klasa mora dovesti. Biće dovoljno za beka i veznjaka to je sigurno jer smo u ljetnom prijelaznom roku izvisili iako je predviđeni budžet bio znatno veći nego što se potrošilo.
PS. U Sevillu treba ići po lijevog beka, a ne Rakitića.
PS. U Sevillu treba ići po lijevog beka, a ne Rakitića.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja još uvijek ne mogu da vjerujem kako smo ogulili kokoške. Non stop vrtim ove snimke Sterlinga, Hendersona, sve golove, presinge itd. Jednostavno uživancija. 
Kad se sjetim onih prijašnjih utakmica sa njima, jednostavno nam nisu ležali. Izgleda da bez Balea stvarno ne mogu ništa konkretno napraviti ove sezone.

Kad se sjetim onih prijašnjih utakmica sa njima, jednostavno nam nisu ležali. Izgleda da bez Balea stvarno ne mogu ništa konkretno napraviti ove sezone.

Čim je došao iz Schalke Del Nido mu je stavio toliku otkupnu klauzulu, vjerujem da bi ga pustili za iznos koji si spomenuoBertrand je napisao/la:Kakva su ovo naglabanja oko Rakitica i 40m eura?![]()
audere est facere!
Joe!
Joe!
Izvol'te ga vi onda, ionako ste navikli plaćati enormne svote novca za igrače. 

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
ma ne treba nam nikako,slab je defanzivno,a nama treba jedan pravi DMF.Nema ih puno takvih al treba iskesirat ako se nadje kakav dobarScouser je napisao/la:Izvol'te ga vi onda, ionako ste navikli plaćati enormne svote novca za igrače.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.