Tako to inace i rade klubovi sa vizijom, u miru i iza paravana se zavrsavaju transfer bombe. Ipak nije zavrsilo kako treba.cirlo21 je napisao/la:Nikada nisu ni bili u opticaju da dodju, to su bila samo nagadjanja.. Sam krcmarevic je potvrdio da je suludo bilo ocekivati da Gojko Kacar potpise jer je on ipak igrac za vece domete i treba mu se puno vise ponuditi.. Sto se tice Ordagica licno mi je rekao da nema sanse da dodje, da niko sa njim nije razgovarao..dvokorak je napisao/la:Da li odlazak Krcmarevica iskljucuje dolaske Kacara i Ordagica? Koja greska Zelje, trebali su prvo dovesti pomenuti dvojac pa tek onda se rastati sa trenerom. Ovako klub i ostatak lige ostaju uskraceni za dva velika imena.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
- Kontakt:
U BH ligi su i treneri mafija vidis sve isti treneri vodaju za sobom igrace i vjerovatno imaju i talove od istih.Nigdje nema na svijetu da treneri povedu za sobom npr jednog igraca u tri ili cetri kluba.Kod nas je normalno da trener ako je iz RS dovodi igrace vecinom iz Srbije isto tako ako je iz Hercegovine dovodi igrace iz HR i to istrosene igrace bez vizije za transfer istog.Plate igracima po 5 milja.Djeca koja izadu iz juniora i potpisu ugovor njima plata od 400-800KM (Plus momci talenti perspektiva itd.)
Robijasi 1988
zeljo broj jedan!prisonbreak je napisao/la:Po vama tri glavna kandidata za ispasti?

45515
- prisonbreak
- Kontakt:
Hahagrbavicka je napisao/la:zeljo broj jedan!prisonbreak je napisao/la:Po vama tri glavna kandidata za ispasti?

Mladost mi izgleda najslabija.
Zvijezda nije nesto posebno.
Takodjer Gosk i Sloboda bi se mogli prikljuciti.
Objektivno gledajuci mislim da Celik se bar ove sezone ne bi trebao boriti za oostanak.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Objektivno gledajuci, vrijeme je da se umjetnom premijerligasu prikljuci Mladost ili Zvijezda. Objektivno gledajuci.
? ? <3
Šta vam toliko Hazmir smeta?dvokorak je napisao/la:Objektivno gledajuci, vrijeme je da se umjetnom premijerligasu prikljuci Mladost ili Zvijezda. Objektivno gledajuci.

Mladost i Zvijezda lagano druga liga.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Al ono objektivno, nakon 2 kola, objektivno? Al objektivno.S-Y-L-A-R je napisao/la:Šta vam toliko Hazmir smeta?dvokorak je napisao/la:Objektivno gledajuci, vrijeme je da se umjetnom premijerligasu prikljuci Mladost ili Zvijezda. Objektivno gledajuci.![]()
Mladost i Zvijezda lagano druga liga.
Normala da cete da branite Husica, i to ne samo zbog dresova.

? ? <3
Ma objektivno je vrlo rano za bilo kakve prognoze, ali gledajući ekipe i atmosfere oko svih, Mladost i Zvijezda se izdvajaju.
Inače, ne branim Husića, čisto sa sportske strane govoreći su mnogo bolji od ovih ekipa, a imaju i odličnog trenera(za razliku od marionete na klupi Mladosti, recimo), samo dok se uigraju.
Inače, ne branim Husića, čisto sa sportske strane govoreći su mnogo bolji od ovih ekipa, a imaju i odličnog trenera(za razliku od marionete na klupi Mladosti, recimo), samo dok se uigraju.
41.21.1.
Ovaj vas gringo prisonbreak je mislim jos prosle sezone bio jedan od najboljih tipstera. Covjek je cjelokupni ishod LZP u najmanji detalj pogodio. Vidim da nakon dva odigrana kola ponovo objektivna ocekivanja ovdje iznosi.
? ? <3
Doci ce cica na kolica, sad kad Mladosti bude trebalo da im Celik pusti za opstanak, pustit cemo im kao sto su i oni nama zadnje 2 godine
Kad tad se vrati

Kad tad se vrati

- prisonbreak
- Kontakt:
Spomenem ti najmilije.dvokorak je napisao/la:Ovaj vas gringo prisonbreak je mislim jos prosle sezone bio jedan od najboljih tipstera. Covjek je cjelokupni ishod LZP u najmanji detalj pogodio. Vidim da nakon dva odigrana kola ponovo objektivna ocekivanja ovdje iznosi.
Ja sam rekao da Ce mece ispasti i nije ispao

Vi ste prije par dana pricali na vasem pdf-u da ste u borbi za vrh..
Dovoljno o vama, dok mi cijelo vrijeme govorimo da je opstati.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Zen‘ca jarane zen‘ca.prisonbreak je napisao/la:Spomenem ti najmilije.dvokorak je napisao/la:Ovaj vas gringo prisonbreak je mislim jos prosle sezone bio jedan od najboljih tipstera. Covjek je cjelokupni ishod LZP u najmanji detalj pogodio. Vidim da nakon dva odigrana kola ponovo objektivna ocekivanja ovdje iznosi.
Ja sam rekao da Ce mece ispasti i nije ispao
Vi ste prije par dana pricali na vasem pdf-u da ste u borbi za vrh..
Dovoljno o vama, dok mi cijelo vrijeme govorimo da je opstati.

? ? <3
AKADEMIJAPremijer liga Bosne i Hercegovine ima novog najvrijednijeg fudbalera
U pitanju je mladi defanzivac FK Sarajevo Nihad Mujakić koji je u prvi tim premijerligaša sa Koševa ušao prošle sezone i od tada je nezamjenjivi član prve postave Bordo kluba. Cijena ovog 20-godišnjaka je sada 750.000 eura

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolve
- Kontakt:
Kako uvijek igrača iz FKS gurnu u visoke cijene..Evolve je napisao/la:Ti majku 750.000 €

Samo jedno ime
Baš mu je to neki uspjeh..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Zato prosle sezonu bio Sarajevo 3 sa cijenama i imao 2 igraca u top 10. ali hej samo Sarajevo 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Pazi logike, Sabanadzovic pao za 50 hiljada, sada 300. Ima 19 godina, a padne mu cijena nakon sto je odigrao prosle sezone 22 seniorske utakmice za ekipu Zeljeznicara i sada od starta sezone 4 utakmice. Uz to ima 7 nastupa za U19.
Edis Smajic, ostaje ista cijena, 350 hiljada. Ima 18 godina, a vec odigrao 49 utakmica za Slobodu, na probi u Fulhamu. Sa 18 U-21 reprezentativac drzave, za sve kategorije reprezentacije BIH ima 29 utakmica i 10 golova.
Nihad Mujakic prosle godine imao cijenu 150 hiljada, u januaru 250, a sada mu je porasla za pola miliona na 750
U karijeri ima 2 nastupa za U19 BIH i 22 nastupa za ekipu Sarajeva. Momak koji je veliki borac i radnik ali neko ko nije veliki talenat kao sto nije bio ni Mihojevic koji je u Paoku odigrao 90 minuta za pola godine.
Ali dobro to ti je monopol kad ga imas na ovom TM, potpisao ugovor pa se jedva docekalo da ga na tu foru dignu za pola miliona, hajd kontaju stranci su budale. Bar da te pare sve odu u FK Sarajevo bilo bi mi drago zbog raje koja ga prati.
Ali svako ce realan priznati da Mujakic ne moze da vrijedi 100 hiljada vise od Sabana i Smajica zajedno niti u jednom paralelnom univerzumu.
Edis Smajic, ostaje ista cijena, 350 hiljada. Ima 18 godina, a vec odigrao 49 utakmica za Slobodu, na probi u Fulhamu. Sa 18 U-21 reprezentativac drzave, za sve kategorije reprezentacije BIH ima 29 utakmica i 10 golova.
Nihad Mujakic prosle godine imao cijenu 150 hiljada, u januaru 250, a sada mu je porasla za pola miliona na 750

U karijeri ima 2 nastupa za U19 BIH i 22 nastupa za ekipu Sarajeva. Momak koji je veliki borac i radnik ali neko ko nije veliki talenat kao sto nije bio ni Mihojevic koji je u Paoku odigrao 90 minuta za pola godine.
Ali dobro to ti je monopol kad ga imas na ovom TM, potpisao ugovor pa se jedva docekalo da ga na tu foru dignu za pola miliona, hajd kontaju stranci su budale. Bar da te pare sve odu u FK Sarajevo bilo bi mi drago zbog raje koja ga prati.
Ali svako ce realan priznati da Mujakic ne moze da vrijedi 100 hiljada vise od Sabana i Smajica zajedno niti u jednom paralelnom univerzumu.
Anelu oborio cijenu hahahahahahahah
AKADEMIJA
AKADEMIJA
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.