Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jul 2016, 11:53

Pa normalno da se moglo više za Vidala uzeti, United bi prvi platio 50-60mil za njega.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 jul 2016, 11:55

Osjeca se strah na ovoj temi. Pogba se vraca kuci, zna i on sam, a i Mino da nikad nece uzeti klempu s Juventusom.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 07 jul 2016, 11:56

Utd nikad ne moze dati onoliko koliko Perez moze dati... i u tom je razlika... i koliko će Pero dati kad se nameraci i naklati na kosti nekom igracu... a on da da i 160mil njemu bi se pogbin transfer isplatio kroz marketing... 4. marketinski igrac svijeta, iza Messia, Ronalda i Neymara... a peri su tih 160mil bagatela...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jul 2016, 11:58

Pa evo mi dajemo već sada više od Reala, dok god oni ne pošalju ponudu to će biti tako, i siguran sam da možemo ponuditi iste i bolje uslove nego Real, jer imamo te novce. Vi ako dobijete bolju ponudu od Reala logično da bi je prihvatili, ali je niste dobili, a odbijati bolju ponudu zbog lošije mi nema nikakve logike, sve ostalo je ŠBBKBB. Mada iz primjera Vidala me ne bi ni to iznenadilo od vas :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 07 jul 2016, 11:58

Belmin6 je napisao/la:Osjeca se strah na ovoj temi. Pogba se vraca kuci, zna i on sam, a i Mino da nikad nece uzeti klempu s Juventusom.

S Juventusom ce makar igrati u toj ligi prvaka i boriti se za klempu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 07 jul 2016, 12:02

Real M nije ponudio nista za Pogbu ovo ljeto... osim 80mil prosle god... al ce Pero morati ponuditi iduce ljeto koliko god Marotta i Raiola zinuli jer mu je Pogba magnet za novi mandat... i na tu kartu svi igraju... i zato ce pogba produziti ugovor...
Eto sacekaj nedjelju ili cak veceras da vidis kako ce i Juventus i Pogba odbiti Utd... zbog jakog marketinga na kojem puno vise uzima para nego na plati, njemu se isplati jedino Real ili Barca... i zato ce i Juventus morati ovo odbiti...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 jul 2016, 12:07

BuffonGigi je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Osjeca se strah na ovoj temi. Pogba se vraca kuci, zna i on sam, a i Mino da nikad nece uzeti klempu s Juventusom.

Ma kakva borba s Juventusom za klempu ? To isto da kažeš da se Arsenal bori za klempu.

Poligon10
Kontakt:

Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la Poligon10 » 07 jul 2016, 12:07

Peace je napisao/la:Utd nikad ne moze dati onoliko koliko Perez moze dati... i u tom je razlika... i koliko će Pero dati kad se nameraci i naklati na kosti nekom igracu... a on da da i 160mil njemu bi se pogbin transfer isplatio kroz marketing... 4. marketinski igrac svijeta, iza Messia, Ronalda i Neymara... a peri su tih 160mil bagatela...
Momak u velikoj si ti zabludi izgleda, kako ne vidiš da bez problema dajemo 120 mil? Ne poznaješ našeg sportskog direktora Eda, vjeruj da je luđi od Pereza. Imamo lovu koju smo zarađivali godinama i sada je trošimo kako hoćemo.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 07 jul 2016, 12:08

rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa evo mi dajemo već sada više od Reala
Ali igrac nije na prodaji(aukciji) sada. O tome o cemu ti govoris se moze pricati kada Paul Pogba odluci ici,sad to nije slucaj.
Ali u danasnje vrijeme,barem kada su te zvijezde u pitanju, aukcija rijetko ima efekat,kada obicno igraci vec unapriejd odrede klub i tu su smanjenje opcije klubu koji ga prodaje.
Ako je vec Pogba velika zelja man utda, mislim da imate vece sanse od drugih(kada ovaj odluci da se hoce selit)upravo zbog tog raiole koje eto dobro posluje sa utd(zlatan pa taj armenac).
Ali nacin na koji je pusten (otjeran)iz kluba moze biti kocnica

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 07 jul 2016, 12:09

Belmin6 je napisao/la:

Ma kakva borba s Juventusom za klempu ? To isto da kažeš da se Arsenal bori za klempu.
Liga Evrope, vozdra.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 07 jul 2016, 12:10

akisarajevo92 je napisao/la:
[Di Marzio] Manchester United ready to offer 120m € for Pogba to Juventus and 13m/year to the player
Ako je istina, sretno mu bilo. 120mil se ne odbija. :kafa:
Tancredi Palmeri ✔ @tancredipalmeri
All confirmed: Manchester United reached agreement with Pogba for 13m€ wages per year and will bid 120m€
bice da je patka, naravno
Ne zna se koji od njih više lupa u zadnje vrijeme. Ovaj potonji pogotovo. Tenkre blokira na twitteru sve koji ga upitaju koji je izvor informacija ili mu da neki kontra argument :urnebes:

A što se tiče same priče, uvijek sam govorio da je 120 miliona predobra cifra da bi se odbilo. Prihvatiće Juventus i manje od toga. Politika kluba.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 jul 2016, 12:13

BuffonGigi je napisao/la:Liga Evrope, vozdra.
Eh sad skontaj koliko je United veci od tvog kluba kad vam najbolji igrac zeli igrati tu EL, a ne želi se "boriti" za klempu. :zviz: :wave:

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 07 jul 2016, 12:13

Kakvog ce tek Pero od Pogbe da napravi marketinskog sundjera skockanog kroz 3 godine. :mrgreen:

slika
slika
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jul 2016, 12:16

Peace je napisao/la:al ce Pero morati ponuditi iduce ljeto koliko god Marotta i Raiola zinuli jer mu je Pogba magnet za novi mandat.
Neće on biti kandidat uopće. Ali sve i da bude to opet ne mijenja činjenicu da mi imamo lovu i možemo ponuditi ako bude trebalo i više od njih, kao što i sad nudimo.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 07 jul 2016, 12:17

Život me je naucio da niko ne moze dati vise para nego Real M.... i zato sam uvijek za to, ako treba nekog musti kao kravu onda to raditi njima... jer su glupi... i jer daju para koliko zazelis... dzaba svima marketing i to... ali ljudi su uvijek obarali transfer rekorde... prvo zizou, pa onda bale, a iduci je pogba... i zato najbolje njima prodati jer imaju najvise para... najbolje su platise kroz historiju...

Belmine ko kaze da Pogba zeli preci u Utd... novinari je l... nigdje Raiole ili Pogbe tu nema.... lijepo se strpi do veceras ili do nedjelje, pa samo za svaki slucaj pripremi secera i vode da ti sta ne bude kad odbije Utd...

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 07 jul 2016, 12:18

Belmin6 je napisao/la:
Eh sad skontaj koliko je United veci od tvog kluba kad vam najbolji igrac zeli igrati tu EL, a ne želi se "boriti" za klempu. :zviz: :wave:
Ok ja cu skontati, a ti skontaj da ovo nije forum Man Utd prije nego moderatori nagrade ovo trolanje i valjanje gluposti. Cao, uzivaj u Ligi Evrope i prelijepom Murinjovom fudbalu.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 jul 2016, 12:19

Belmin6 je napisao/la:
Ok ja cu skontati, a ti skontaj da ovo nije forum Man Utd prije nego moderatori nagrade ovo trolanje i valjanje gluposti. Cao, uzivaj u Ligi Evrope i prelijepom Murinjovom fudbalu.
:urnebes:

O kakvom trolanju je rijec ?

@Peace

Prošlo je vrijeme kada je Real davao najviše. Za takvo nešto sada ocekuj od Uniteda, Citya ili Pariza. Ali eto, sacekat cemo august i vidjeti gdje ce Pogba igrati, u LP ili EL.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jul 2016, 12:23

Joj lika jes zapeo za Real, pa što onda niste prodali Vidala za duplo više kad toliko želite izmusti lovu. :mrgreen:

Ako smo spremni ove godine 120 za njega dati, onda ćemo iduće biti spremni i više i ići do kraja sa Realom ako bude trebalo, i opet neki bi prihvatili manje samo zato što je to Real. Ja ne govorim da će on otići u United, to je daleko od gotovog, ali mi smo spremni platiti koliko god vi budete tražili. Isto tako normalno da je Real atraktivniji klub, ali u Realu on ne bi bio prva zvijezda, nego tek jedna u nizu i time bi mu marketinški potencijal ostao neiskorišten, za razliku od Uniteda koji je tu jedino iza Reala i Barce, jer da smo toliko neatraktivni ne bi nam nikad adidas i chevy dali onoliku lovu.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 jul 2016, 12:27

Juventusovi navijaci ne treba da se brinu. Posto Juve odlucuje oni ce na papir staviti taj novac od trasfera, Pogbu, planove, rizike, dobiti i sracunati sta je najbolje za klub. Juve nije taj koji ima potrebu, a kao takav manje su sanse da ce napraviti gresku u odluci. Tako, sta god bude, to je po dobrobit kluba i navijaci ne treba da se brinu. Jest dobro imati zvijezdu u timu i sve to, ali klub je najpreci. Klub ostaje, igraci prolaze.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 07 jul 2016, 12:30

Cuj Ria, mi i vi. Da se pitamo mi, vi bi ga dobili za ovih 120, sta si ti zapeo za Madrid.

Znamo da je cetvrtak vas dan u sedmici ove godine, al haj' ba razligu sa teme. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.