nije mi jasno ovo,zar nismo prosli bez kartona u banovicima?a zaim je igrao...VELEZDOGROBA je napisao/la:U sastavu protiv Borca nece nastupiti mozda i najbolji igrac VELEŽA DŽENAN ZAIMOVIC zbog tri zuta kartona
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
ne vidim poentu niti muslimanske zastave kao ni razvaljene juge na našim tribinama!!?
to su djela totalno zalutale osobe koja ispoljava svoje lićne filmove ispred svega.
jer ako vam Velež služi za ispoljavanje svojih ideologija neki,
te ako ne uspjevate voliti Velež kao fudbalski, mostarski klub onda ste stvarno na pogrešnom mjestu!!!
Velež i samo Velež a ukoliko se to nekome ne dopada, bujrum- put pod noge!!!
fuck off kako jedni tako i drugi...
to su djela totalno zalutale osobe koja ispoljava svoje lićne filmove ispred svega.
jer ako vam Velež služi za ispoljavanje svojih ideologija neki,
te ako ne uspjevate voliti Velež kao fudbalski, mostarski klub onda ste stvarno na pogrešnom mjestu!!!
Velež i samo Velež a ukoliko se to nekome ne dopada, bujrum- put pod noge!!!
fuck off kako jedni tako i drugi...
Zadnja izmjena: nem73, dana/u 10 mar 2011, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
'ta će on je napisao/la: lezVe do bagro! armija'81
bez ikakve daljnje diskusije
LEŽVE DO BAGRO!!!

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- Modricluka
- Kontakt:
Da je stadion BIO velezov davno bi se to rijesilo,a moja titova guz(par. yugo) stadion nije bio od kluba vec gradski,da je bio 1/1 vjerovatno bi stadion bio vracen ili bi se nekako dogovorili kao i za sve u gradu sto je bilo privatno!
Ovako gradski stadion gradskog kluba,sto Velez nije na njemu zahvalite svojim politićarima!
Ovako gradski stadion gradskog kluba,sto Velez nije na njemu zahvalite svojim politićarima!
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Modricluka je napisao/la:Da je stadion BIO velezov davno bi se to rijesilo,a moja titova guz(par. yugo) stadion nije bio od kluba vec gradski,da je bio 1/1 vjerovatno bi stadion bio vracen ili bi se nekako dogovorili kao i za sve u gradu sto je bilo privatno!
U dure je hRvatino...
P.S Za iznad ovog.. Juga i petokraka imaju puno vise zajednickog sa Velezom nego neka muslimanska zastava.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Otkako je Veleža tu je i petokraka. Pokušali su je zauvijek skinuti ali nisu uspjeli dok mjesec i zvijezda nikad nisu bili ni na kakvom klupskom obilježju, dresu i slično.
Modricluka ne budi naporan sa svojim teorijama, nametnutim od strane kvaziintelektualaca.
Modricluka ne budi naporan sa svojim teorijama, nametnutim od strane kvaziintelektualaca.
Who dares, wins !
Rodjeni, bravo za uvodnih 6 poena u polusezoni... cestitke za pobedu u gradskom derbiju...bice hajra, igracete vi i dogodine PL. Super da su se i najvijaci vratili na tribine!
Zanima me kako je "sarma", je li u Mostaru?... vodi li navijanje?
ma sve i da jesi u pravu, to su neke tvoje cinjenice/utopije sinko!!!
opet da ti ponovim ako ne znaš da voliš Velež bez te neke sporedne ideologije,
utoliko si istom mjerom zalutao kao i taj vehabija sa muslimanskom zastavom kojeg ti ovde prozivaš
Velež only!!!
utoliko si istom mjerom zalutao kao i taj vehabija sa muslimanskom zastavom kojeg ti ovde prozivaš
Velež only!!!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Postoji mali milion načina da se dođe do njega a siguran sam da ovaj forum nije mjesto za takvo nešto. Bez uvrede, ali ima svakakvih pacijenata na internetu i svašta se dešava.cole-ch je napisao/la:Rodjeni, bravo za uvodnih 6 poena u polusezoni... cestitke za pobedu u gradskom derbiju...bice hajra, igracete vi i dogodine PL. Super da su se i najvijaci vratili na tribine!
Who dares, wins !
- Titova-Juga
- Kontakt:
nem73 je napisao/la:ma sve i da jesi u pravu, to su neke tvoje cinjenice/utopije sinko!!!
Velež only!!!
Ideologija ?
Moja JEDINA ideologija je medjusobno postovanje a ne mrznja na nac. osnovi i slicno!
A nema postovanja onaj koji dodje sa zelenom zastavom koja sa nama nema apsolutno nista SLICNOGA, jer na tribini nije raja jedne vjere vec vise njih HVALA BOGU pa je tako i ponosim se sto sam Velezovac i dan danas nakon svega sto se u ovom gradu desilo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
?: " на "
$, 09 ' 2011 20:22
& & $ $ / & за $ " " ?! " у - ? ове ? је " ?. $ се $ о & $ ? $ ' ? " " ова $ ? & сезоне, не " ? $, & " " " " " вјероватно " " у ' по " " $... ", " се $ о " ? ", у & се - $ $ ' $, а & & је ¥ " "? %". ¥ " " Сарајева $ & "$ ?" ? је ' ? $ " се & "?", па зато & " опрезан " & & " ? " ' за " ".
& је ? $ ? $ $ ' & гостује & " опрезан. У " & " " " $ су ? $ & " " $ $ " ¥ ? статус & $ - " $ " " $ " $. " " су у $ $ ? ? $, & $ са $ $ ? у овај '.
" $ $ ? су ? $ " је " са & "/" у овој ?, " $ " са $ ? ' ? " ", тј. & у " ?, % / " о " овог ' за ?. " ? су " - ? " $ у овој " јер ' $ & са " & је " у ' са $ ' % $ " у '. ", " " & " ту " " ? у ". На " " је $ $ у ' " $ % & $ $ " у " ?.
Не & " " ? " " $ - """ ону / & " " $, ? $ & " са $ ", $! Наравно - " $ & у ' ? не $ /, ? & " " $ све $ & " $ "'" " " - ".
У " се ? " - " ", а ? Ступар - & ' " " " ' за '. ? за & ' " ? јер се " $ " ? у прва $ ?, ? " " у " " ? ' ' $ - ?, " ? $ & " $ пуне ' ". Наравно не & " ? " је у $ ", % " " $ $ је у $ " ' $ " ? ?.
& је $ за &. " ' "!
" &!
jovanbl
Ovo Vam je nešto sa reme FK BORAC Banja Luka
$, 09 ' 2011 20:22
& & $ $ / & за $ " " ?! " у - ? ове ? је " ?. $ се $ о & $ ? $ ' ? " " ова $ ? & сезоне, не " ? $, & " " " " " вјероватно " " у ' по " " $... ", " се $ о " ? ", у & се - $ $ ' $, а & & је ¥ " "? %". ¥ " " Сарајева $ & "$ ?" ? је ' ? $ " се & "?", па зато & " опрезан " & & " ? " ' за " ".
& је ? $ ? $ $ ' & гостује & " опрезан. У " & " " " $ су ? $ & " " $ $ " ¥ ? статус & $ - " $ " " $ " $. " " су у $ $ ? ? $, & $ са $ $ ? у овај '.
" $ $ ? су ? $ " је " са & "/" у овој ?, " $ " са $ ? ' ? " ", тј. & у " ?, % / " о " овог ' за ?. " ? су " - ? " $ у овој " јер ' $ & са " & је " у ' са $ ' % $ " у '. ", " " & " ту " " ? у ". На " " је $ $ у ' " $ % & $ $ " у " ?.
Не & " " ? " " $ - """ ону / & " " $, ? $ & " са $ ", $! Наравно - " $ & у ' ? не $ /, ? & " " $ све $ & " $ "'" " " - ".
У " се ? " - " ", а ? Ступар - & ' " " " ' за '. ? за & ' " ? јер се " $ " ? у прва $ ?, ? " " у " " ? ' ' $ - ?, " ? $ & " $ пуне ' ". Наравно не & " ? " је у $ ", % " " $ $ је у $ " ' $ " ? ?.
& је $ за &. " ' "!
" &!
jovanbl
Ovo Vam je nešto sa reme FK BORAC Banja Luka
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
medjusobno poštovanje doći sa jugo zastavom???
mene ni jedne od te dvije spomenute zastave ne zanima,
znaći nula poštovanje sa obe strane!!!
Velež only!!!
Velež only!!!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- Titova-Juga
- Kontakt:
A da se ne pravis lud, jer dobro znas sta sam htjeo da kazem ...nem73 je napisao/la:medjusobno poštovanje doći sa jugo zastavom???
Velež only!!!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ne ne pravim se ja lud, nimalo!!!Titova-Juga je napisao/la:A da se ne pravis lud, jer dobro znas sta sam htjeo da kazem ...nem73 je napisao/la:medjusobno poštovanje doći sa jugo zastavom???
Velež only!!!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- Modricluka
- Kontakt:
Ova titovayuga pravo "svadljiva" osoba!
Problemi sa karakterom,a momak?

Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
mani se tita i juge, bilo pa prošlo!!!
Velež bio i biće abd vjećno!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Modricluka je napisao/la:Ova titovayuga pravo "svadljiva" osoba!![]()
![]()
Ne, bas naprotiv, ali mrzim laz i petljavinju.
Recimo kad neko kao ti ovako dodje i pocne pricat o jedinstvu, ne nacizmu i slicno...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
nem73 je napisao/la:mani se tita i juge, bilo pa prošlo!!!
Proci ce i Velez ne budemo li ga cuvali.
Sve prodje ako se ne cuva.
Ne, meni je a i mojima bilo lijepo u zemlji gdje smo se gledali kroz dobru i losu osobu,
a ne kroz Hrvata, Bosnjaka ili Srbina

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
apropo utakmice u subotu-
gostima želim ugodan put i provod u našem gradu -
od sveg srca NARAVNO
s tim da na bodove zaborave jer nama PORAZ NIJE OPCIJA!!!
gostima želim ugodan put i provod u našem gradu -
od sveg srca NARAVNO
s tim da na bodove zaborave jer nama PORAZ NIJE OPCIJA!!!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Ma ne trazim ja njega preko foruma, daleko od toga... nego lik mi nesto pade na pamet iz davno proslih vremena, pa reko da vas upitam koju... da li se i on vratio na tribinu, je li jos uvek u BiH? Kakvog je zdravlja?NeToBoLa je napisao/la:Postoji mali milion načina da se dođe do njega a siguran sam da ovaj forum nije mjesto za takvo nešto. Bez uvrede, ali ima svakakvih pacijenata na internetu i svašta se dešava.cole-ch je napisao/la:Rodjeni, bravo za uvodnih 6 poena u polusezoni... cestitke za pobedu u gradskom derbiju...bice hajra, igracete vi i dogodine PL. Super da su se i najvijaci vratili na tribine!
Prenesi mu selame od Coleta.